Luca Borsato flink onder vuur: ‘Net zo ontrouw als papa Marco!’

Luca Borsato (23), de zoon van Marco Borsato die vorige maand zijn eerste single uitbracht, lijkt volgens Yvonne Coldeweijer net zo ontrouw als zijn omstreden papa. “Trouble in paradise?”

Luca Borsato en Daisy Piras © RTL 7, Instagram

Yvonne Coldeweijer neemt Luca Borsato onder vuur. De zoon van Marco Borsato maakte aan het begin van de zomer bekend dat hij is gaan samenwonen met zijn vriendin Daisy Piras. Hij gaf toen aan razendverliefd te zijn en er niet aan te denken om zijn geliefde ooit te bedriegen. “Het meisje verdient de wereld.”

Surprise, surprise

Het lijkt er volgens Yvonne op dat Luca daar inmiddels iets anders over denkt. “Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie, omdat hij niet goed met zijn vriendin kan praten. Op een gegeven moment werden de gesprekken ook seksueel getint.”

Luca is niet zo braaf als het lijkt, vertelt Yvonne op haar juicekanaal. “Toen Luca een slijmerige post maakte op Insta dat hij ging samenwonen met Daisy, ontving de spion op datzelfde moment d*ckpics van hem in haar ‘dm’. Surprise, surprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom.”

Steamy gesprek

De dame is daar volgens Yvonne uiteindelijk niet op ingegaan. “Omdat het toch best wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde, stuurde ze een bericht naar Daisy…”

De spion stuurde Daisy een berichtje alsof ze een omstander was: “Sis sorry maar ik sta in de gym en een vrouw praat over je vriend dat ze een tijd met hem heeft gepraat via dm. Verder niet maar wou je toch even waarschuwen.”

Daisy daarop: “Oh thanks, welke gym? Ik geloof het direct dat doet ie vaker. 🥹”

Daisy slaat terug?

Het is geen geheim dat Daisy de juicekanalen op de voet volgt – ze is zelfs wel eens telefonisch te gast geweest in RoddelPraat – maar ze houdt haar lippen nu stijf op elkaar. Wél plaatste ze gisterenavond een filmpje van zichzelf op Instagram, waarop te zien is hoe ze Marco’s liedje Ik Leef Niet Meer Voor Jou meezingt.

Yvonne vindt het een duidelijke aanwijzing. “Afgelopen week bracht ik juice over Luca Borsato en zijn d*ckpics naar andere chicks. Zijn vriendin post nu een reactie? 😂”

Spreuk

Daisy heeft ook een Engelstalige spreuk geplaatst. Vertaald: “De grootste pil die ik dit jaar moest slikken is ontdekken dat hoe goed je ook voor iemand kunt zijn, hoeveel je ook van ze houdt, dat ze je de rug kunnen en zullen toekeren. En er is absoluut niets dat je kunt doen dan het slikken en vooruit te blijven gaan.”

Het is volgens Yvonne evident. “Trouble in paradise? Een andere spion vertelde me afgelopen weekend dat ze vroeger met Luca heeft gedatet en de afgelopen weken weer berichtjes van hem ontvangt. Hij haalt dan aan hoe leuk hun dates waren. Volgens mij is Luca niet meer zo happy in zijn huidige relatie.”

Update 19.30 uur

Het is uit tussen Luca en Daisy. “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte kunnen gunnen.”

Stories

Twee van Yvonne’s stories:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doen BN'ers er goed aan om gewoon te reageren op geruchten van juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen