Chantal Janzen neemt contact op met Yvonne Coldeweijer: ‘Bang?’

Chantal Janzen heeft haar column over juicekanalen voorafgaand aan publicatie toegestuurd aan Yvonne Coldeweijer. “Ze is natuurlijk bang om mij tegen de schenen te schoppen.”

Chantal Janzen en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het tijdschrift van Chantal Janzen staat deze maand volledig in het teken van juice. De presentatrice was in de lente zélf het lijdend voorwerp van juice, maar ze gaat opvallend sportief om met de juicekanalen. Het staat in schril contrast met het blad van Linda de Mol, dat momenteel in de schappen ligt met een enorme klaagzang over de showmedia.

Chantal benadert Yvonne

Yvonne Coldeweijer, de koningin van de juicekanalen, verklapt nu dat Chantal haar column over juicekanalen nog voor publicatie aan haar heeft toegestuurd. “Het leuke is dat ze mij van tevoren die column heeft gestuurd, omdat ze mij daarin noemt. Zij is eigenlijk heel gehaaid”, vertelt ze in De Juice Show.

Ze vervolgt: “Ze is natuurlijk bang om mij tegen de schenen te schoppen. Ik ken haar persoonlijk, dus ik vind het ook netjes dat ze het doet. Is het courtesy of toch zeker willen weten dat het bij mij niet in het verkeerde keelgat schiet? Ze stuurde het zondag en het zou dinsdag uitkomen.”

‘Het is wat het is’

De column van Chantal is sportief, maar verder vrij vlees noch vis. Er zit nergens een pittige mening in. “Ze probeert in de column beide partijen ehh… De maatschappij is redelijk verdeeld – you love it or you hate it – en zij probeert beide partijen [te pleasen]”, aldus Yvonne. Wat ze ervan vindt? “Niet interessant.”

Yvonne vervolgt: “Ik heb gestuurd aan haar: ‘Het is wat het is.’ Zij zegt dat ook: ‘Het is én leuk én het kan schadelijk zijn, naast elkaar.’”

Geld en carrière

Het is wel heel slim hoe Chantal dit aanpakt, vindt Yvonne. “Dat soort mensen begrijpen gewoon heel goed van: er komt een nieuwe generatie aan en als ik relevant wil blijven – voor hen is relevantie gelijk aan geld en carrière – dan moet ik goed in hun straatje liggen. Dat kan dan voordelig uitpakken. Dat is toch heel logisch gedacht?”

Wat vindt ze eigenlijk van de juice die over Chantal verspreid is? Haar man zou regelmatig zijn vreemdgegaan in een hotel in hun buurt. “Mijn collega’s van Juice Channel zweren erbij. Ik had het niet graag willen brengen, want ik ken Chantal.”

Dm-contact

Hoe zit het eigenlijk precies met die band tussen Chantal en Yvonne? De co-host van haar podcast, Mark Koster: “Met Chantal Janzen heb jij volgens mij dm-contact. Die voelt aan dat de blaadjes niet meer werken en dat ze bij jou moeten zijn.”

Yvonne: “Chantal ken ik persoonlijk, omdat ik haar rol heb overgenomen in Wicked. Ik kende haar daarvoor ook al.”

Mark: “Zij speelt het spel goed mee.”

Waarom staat Yvonne eigenlijk niet in het juicenummer van de &C? “Ze hebben me benaderd voor interviews en van alles, maar ik heb nee gezegd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het professioneel hoe Chantal Janzen omgaat met de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen