Glennis Grace gaat ex-vriend weer tegenkomen bij Jumbo-zitting

Glennis Grace zal er flink de balen van hebben: ze komt er namelijk niet onderuit om haar ex-vriend Dion Kars weer onder ogen te komen. Ze moeten immers allebei opdagen bij de Jumbo-zitting.

Glennis Grace en Dion Kars © RTL

De liefde tussen Glennis Grace en de Purmerendse kledingverkoper Dion Kars heeft niet lang standgehouden. De twee zijn alweer uit elkaar en kennelijk zijn ze niet bepaald on speaking terms. De zangeres doet namelijk behoorlijk dramatisch over die relatiebreuk. “You won’t break my soul!”, schreef ze gisteren op Instagram.

Jumbo-reünie

Dat klinkt niet alsof Glennis veel zin heeft om Dion nog een keertje te zien, maar helaas voor de zangeres komt ze er niet onderuit. Dion was namelijk ook onderdeel van de ‘knokploeg’ die in februari onder leiding van Glennis afstormde op het Jumbo-filiaal in de Amsterdamse Jordaan. Ze zijn allebei gedagvaard en moeten eind oktober op zitting komen.

Bij RTL Boulevard hebben ze Aran Bade’s agenda alvast geblokt voor 26 oktober. Presentator Luuk Ikink: “De twee komen elkaar misschien nog wel tegen, want haar ex zou namelijk ook betrokken zijn bij de Jumbo-rel waarvoor de zangeres moet voorkomen bij de rechter.”

Frank Dane vindt het nu al spectaculair. “Dan zien ze elkaar daar, bedoel je?”

Luuk: “Ja, gezellig!”

Samen vast

Weekend-baas Bart Ettekoven vertelt in Shownieuws dat Glennis en Dion voor altijd bijzondere herinneringen zullen delen. “Ze waren nog niet heel lang samen, volgens mij vanaf begin dit jaar. Ze waren natuurlijk ook samen betrokken bij dat hele drama in de supermarkt. Ze hebben samen vastgezeten en hebben dat hele traject samen doorlopen.”

Vlak na alle Jumbo-oproer zijn Glennis en Dion naar Curaçao vertrokken. “Ze zijn ook nog op vakantie geweest. Hun eerste liefdesvakantie werd dat toen genoemd.”

Glennis zwijgt

Het is niet duidelijk waarom Glennis en Dion uit elkaar zijn gegaan. “Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt”, zegt ze zelf.

En ook Bart heeft er verder nog niets over gehoord: “Wat er aan de hand is weten we niet.”

Dion reageert

Dion heeft in een filmpje als volgt gereageerd op de relatiebreuk: “Ik en Glennis zijn uit elkaar, in goed overleg overigens. Wij hopen dat jullie ons in rust dit kunnen laten verwerken en in elk geval niet mij de hele tijd berichten kunnen gaan sturen hoe het zit en wat er is gebeurd, want ik ga daar geen antwoord op geven.”

“Ik ga dit in rust verwerken en ik hoop dat jullie dat respecteren en daarbij wens ik jullie een hele fijne dag.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leeft u mee met Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen