Glennis Grace hint op relatiebreuk: ‘You won’t break my soul!’

Glennis Grace hint op een relatiebreuk met haar geliefde Dion Kars, die naar verluidt ook betrokken was bij haar veelbesproken knokpartij in de Jumbo. “You won’t break my soul!”

Glennis Grace © William Rutten

Het lijkt erop dat Glennis Grace en haar vriend Dion Kars, die volgens de juicekanalen een agressief type is, uit elkaar zijn. “Het Instagram-account van Dion, het psychovriendje van Glenda, is plotseling offline en Glennis post deze quote. Is de korte love story tussen deze twee ook alweer voorbij?”, schrijft het juicekanaal Juice Channel.

Trouble in paradise

De bewuste quote van Glennis luidt als volgt: “You won’t break my soul.”

Het juicekanaal: “Wij vermoeden dus dat er troubles in paradise zijn bij Glennis en haar psycho lover. Mocht dit niet zo zijn: hij appt in ieder geval alweer sinds vrijdag andere dames die hij tijdens zijn relatie met Glenda compleet negeerde.”

Een spion voegt toe: “Er is zeker weten trouble in paradise. Hij vierde haar verjaardag ook al niet met haar samen en hij is de afgelopen week steeds uit eten en drankjes doen zonder haar en Glenda zonder hem.”

Glennis zwijgt

Glennis heeft buiten die bewuste quote nog niet gereageerd op de geruchten. “RTL Boulevard, kunnen jullie weer even gaan bellen?”, vraagt Juice Channel zich af.

Programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws klimmen na publicatie van geruchten op juicekanalen vaak in de telefoon om een bevestiging of ontkenning te halen bij de betrokken partijen. Vooralsnog is daar nog geen berichtgeving over.

Stories

De stories van Juice Channel:

Update 18.30 uur

Glennis heeft haar relatiebreuk bevestigd op Instagram. “Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt. Liefs Glennis.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace ooit weer uit het dal komt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen