Paul de Leeuw flink over de zeik, blokkeert juicekanaal na plagerijtje

Paul de Leeuw laat zich flink op de kast jagen door het juicekanaal Juice Channel. Hij heeft het kanaal geblokkeerd na een plagerige opmerking over een witte substantie onder zijn neus.

Paul de Leeuw © Instagram

Er zijn weinig oudjes die de hele dag door allerlei selfies van zichzelf online plaatsen, maar Paul de Leeuw (60) is er een van. Gisteren plaatste hij een vrij onvoordelige foto met een witte substantie onder zijn neus. Bij BN’ers denk je dan al snel aan cocaïne, maar in het specifieke geval van Paul is poedersuiker plausibeler. Of zonnebrandcrème natuurlijk.

Cokegrapje

Paul plaatste de foto bij een bedankje voor de kijkers van zijn tv-flop Busje Komt Zo en een aankondiging van zijn theatershow. Vanwege die witte substantie maakte Juice Channel een cokegrapje: “Heel leuk die aankondiging Paul de Leeuw, maar ons oog valt toch op iets anders. 🥲”

Kennelijk kan Paul zo’n grapje niet zo goed waarderen. Een paar uur later meldde Juice Channel: “Paul de Leeuw heeft ons geblokkeerd na onze vorige story, jammer Paul nu hebben we nog steeds geen einduitslag voor onze quiz. 🙂”

‘Is zonnebrandcrème!’

Juice Channel heeft namelijk aan zijn volgers gevraagd wat zij denken dat Paul nou precies onder zijn neus heeft: poedersuiker, zonnebrandcrème of cocaïne.

De meeste mensen denken zonnebrandcrème (44 procent), daarna volgt poedersuiker (38 procent) en op de derde plek pas cocaïne (26 procent).

Stories

De stories van Juice Channel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen