Mattie Valk denkt niet dat Marieke Elsinga naar Radio 538 gaat

Mattie Valk denkt niet dat Marieke Elsinga hem in de steek laat en opeens met een slim uitonderhandeld contract naar Radio 538 vertrekt. “Hij heeft hier echt helemaal niets over gehoord.”

Mattie Valk en Marieke Elsinga © Qmusic

Marieke Elsinga maakte twee weken geleden bekend dat ze voorlopig niet te horen zal zijn in de ochtend van Qmusic, omdat ze bijna tegen een burn-out aanliep. Haar bekendmaking volgde daags na de geruchten dat ze stiekem zou werken aan een overstap naar concurrent Radio 538, waar ze de middagshow zou gaan presenteren.

Marieke ontkent

Het plotselinge vertrek van Marieke leidde dan ook tot flink wat speculatie, maar haar manager herhaalt bij De Telegraaf dat er nog steeds geen sprake is van een Q-exit. “Wat betreft de geruchten over 538: Marieke zit onwijs op haar plek bij Qmusic, er is absoluut geen sprake van een overstap. Dat is ze komende jaren ook niet van plan.”

Hoe gaat het nu met Marieke? “Marieke is heerlijk aan het genieten van rust en leuke dingen aan het doen. Als je wil weten wanneer ze terug komt moet je vooral Qmusic blijven luisteren.”

Mattie reageert

Haar radiocollega Mattie Valk maakt zich naar eigen zeggen ook nergens zorgen over. “Ik heb Mattie ook nog even gebeld en hij laat weten zich hier helemaal bij aan te sluiten”, zegt Telegraaf-journalist Jordi Versteegden. “Hij heeft hier ook echt helemaal niets over gehoord. Missen doet hij haar wel.”

Ook Jordi mist Marieke als luisteraar. “Ik luister elke ochtend naar Mattie en Marieke en ik merk nu pas wat voor goed duo ze eigenlijk waren. Ik hoop oprecht dat het goed gaat met Marieke en dat ze snel terugkeert.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen