Marc-Marie Huijbregts wilde Winston Gerschtanowitz slopen op tv

Marc-Marie Huijbregts baalt dat hij niet te gast was in de talkshow Jinek toen Winston Gerschtanowitz daar te gast was. “Ik had hem wel iets harder in de tang gepakt, ja, maar goed.”

Marc-Marie Huijbregts en Winston Gerschtanowitz © RTL

Het imago van Winston Gerschtanowitz ligt behoorlijk aan diggelen nu zijn ‘goede doel’ EarthToday vooral een winstmachine blijkt voor hem en zijn Gooise vriendjes. Hij werd twee weken geleden behoorlijk aangepakt in de talkshow van Eva Jinek, omdat hij haar collega Beau van Erven Dorens heeft gebruikt om ‘donateurs’ te werven.

Marc-Marie kritisch

Winston wist met zijn verweer niemand te overtuigen, want na Albert Heijn hebben ook een hele serie goede doelen de samenwerking met hem verbroken. En tot overmaat van ramp heeft de Postcode Loterij hem niet ingezet voor zijn allernieuwste tv-reclame.

Begrijpelijk, vindt Marc-Marie Huijbregts. Hij vertelt in zijn podcast dat hij het Jinek-optreden van Winston allesbehalve sterk vond. “Jezus zeg. Die zat bij Jinek toch ook wel echt ontzettend… Daar had ik zo graag ook aan tafel gezeten.”

In de tang

Sidekick Aaf Brandt Corstius: “Ja, hè? Dat zijn wel leuke momenten.”

Marc-Marie: “Ja, dat zijn leuke momenten. Ik had hem dan toch wel niet…”

Aaf: “Jij had hem nog wat harder in de tang willen nemen?”

Marc-Marie: “Ik had hem wel iets harder in de tang gepakt, ja, maar goed.”

Winston stil

Winston is ontzettend stil sinds de bewuste uitzending van Jinek. Vlak na de uitzending plaatste hij nog een niets-aan-de-hand-foto met zijn vrouw Renate Gerschtanowitz, maar sindsdien is er niets meer van hem vernomen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Postcode Loterij ervoor waakt om Winston Gerschtanowitz in te zetten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen