‘Gordon heeft geen succes meer omdat kijker zijn geruzie zat is’

Het feit dat Gordons tv-carrière zich in een diepe crisis bevindt, heeft volgens Party vooral te maken met het sentiment dat leeft onder kijkers. Zij zijn zijn geruzie helemaal zat, aldus het weekblad.

Gordon © RTL

Gordon hinkt sinds zijn tv-scheiding van Gerard Joling van flop naar flop. Zijn naam wordt nu erg vaak genoemd als mogelijk fusieslachtoffer, oftewel: een tv-ster die eruit wordt gekinkeld als de voorgenomen fusie tussen RTL en Talpa rondkomt. Het zou niet geheel onverwacht komen, omdat SBS-kijkers hem behoorlijk uitkotsen.

Gouden duo uit elkaar

De situatie van Gordon wordt nóg penibeler, nu zijn enige potentiële redder in nood Gerard Joling hem gisteren keihard heeft afgewezen in RTL Boulevard. Met Gerard aan zijn zijde kan Gordon zijn tv-carrière misschien wel weer reanimeren, maar hij wil dus niet.

Weekblad Party vindt het opvallend dat Gordon het solo zo slecht doet op SBS 6. “Want als deel van het gouden duo Geer en Goor was hij een publiekslieveling van formaat. Hun vaak behoorlijk grove humor ging er bij de kijkers in als koek.”

Gordon geruzie

Gordon heeft zichzelf behoorlijk in de voet geschoten, meent het showblad. “Nu Gordon er alleen voor staat omdat hij voor de zoveelste keer ruzie heeft gemaakt met Gerard Joling, is het wat kijkcijfers betreft niet meer gieren van plezier, maar huilen met de pet op. Zijn lijst met flops is lang.”

Eigen schuld, dikke bult, denkt de Party. “Het lijkt erop dat Gordons geruzie hem er niet bepaald populairder op heeft gemaakt.”

Balen van kijkcijfers

Gordons laatste flop is de vrijdagavondshow The Cube. Zelf baalde de presentator ook van zijn lage kijkcijfers. “Het is zo’n leuk programma. Het verdient zoveel meer kijkers, want de kijkcijfers vallen echt tegen”, zei hij eerder.

SBS 6 hoopt Gordons carrière nu weer een duwtje te geven door hem onderdeel te maken van K2 Zoekt K3, dat vroeger een kijkcijferhit was en nu weer terugkeert. In die show zal Gordon te zien zijn als jurylid.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Gordon mee mag naar RTL, krijgt hij dan het hoofdpodium RTL 4 of wordt hij gedegradeerd tot RTL 5 of SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen