SBS 6-kijkers slopen emigrerende Gordon: ‘Neem Hazes ook mee!’

Gordon wordt volledig door de mangel gehaald door de kijkers van het SBS 6-programma Shownieuws. Ze gaan volledig los op de presentator, die volgens de showmedia gaat emigreren naar Dubai.

Gordon © RTL

Shownieuws geeft zijn kijkers de mogelijkheid om hun mening te geven via de Facebook-pagina van het programma. Op de meeste berichten worden minder dan honderd reacties geplaatst, maar onder het emigratienieuwtje over Gordon gaat men he-le-maal los: er zijn al meer dan 1.600 commentaren geplaatst. En letterlijk allemaal negatief.

‘Ga dan!’

De kijkers van SBS 6 zijn echt onverbiddelijk voor Gordon, die nota bene een van de sterren is van de zender. “Je zegt zo vaak dat je weg wil uit Nederland”, roept Lucy bijvoorbeeld. “Als je dat wil: GA DAN! Je lijkt Heintje Davids wel, die zei ook iedere keer dat ze ging stoppen met zingen en iedere keer kwam ze toch weer hahaha.”

De mensen lijken echt volledig Gordon-moe. “Gaat je goed daar. Doei. Maar laat aub niets meer van je horen. Weg is weg”, zegt Joop. En Willeke: “Hij vertrekt net zo naar Dubai als dat hij een maagverkleining nam… Dan weten we het wel.”

‘Neem Hazes mee!’

Gordon wordt door de kijkers van Shownieuws ook opvallend vaak opgeroepen om André Hazes jr. mee te nemen. “Dat zou fantastisch zijn en neem alstublieft ook (…) de familie Hazes mee. Wat een rust!”, zegt Tommy.

Ook Ans vraagt het ‘hele zooitje Hazes’ mee te nemen, net als tientallen andere mensen. “Inpakken en wegwezen en die Hazes ook”, zegt Clazien. “Neem dan André Hazes jr. ook gelijk mee”, zegt Jelly. En Janny: “Kan hij dan André Hazes ook meenemen please?”

Uitzwaaidag

Het is allemaal bijzonder pijnlijk voor Gordon. Het is dan ook te hopen dat de entertainer de reacties niet leest, omdat algemeen bekend is dat hij het lastig vindt om daarmee om te gaan. “Kunnen we dat zwart op wit krijgen!!!”, zegt de een. En de ander: “Kan er iemand een uitzwaaidag organiseren?”

En zo gaat het nog wel even door. Alle reacties kunt u hier bekijken. En die zijn niet mals: er staat letterlijk geen positief commentaar tussen.

Niet over iedereen zuur

Wie denkt dat de Shownieuws-kijker over iedereen zo zuur is, heeft het mis. Zo wordt prinses Alexia vandaag hartelijk gefeliciteerd met haar verjaardag, is men lovend over het emotionele optreden voor Ernst Daniël Smid bij Humberto en deelt men complimenten uit aan Roxeanne Hazes.

Overigens zal Gordon er niet blij mee zijn dat uitgerekend zijn eigen collega’s van SBS 6 hem zo voor de bus gooien. De showrubrieken houden de eigen sterren traditiegetrouw steevast de hand boven het hoofd, maar voor Gordon lijkt dat niet op te gaan. Hij wordt immers al tijden structureel gebasht op de Shownieuws-pagina.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de Shownieuws-kijkers te hard zijn voor Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen