Evert Santegoeds: ‘Hou je bek, Herman, schoft!’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het infaam en abject hoe Herman Brusselmans elke week in zijn Nieuwe Revu-column een andere bekende Nederlandse vrouw de grond in schrijft. Dat heeft hij gisteren laten weten in Shownieuws. Na de veelbesproken haatcolumn over Shirma Rouse van vorige week, is deze week prinses Amalia aan de beurt. Net als bij Shirma gaat het ook bij Amalia over haar ronde vormen. De vieze Vlaamse dichter heeft het onder meer over Amalia’s borsten.

Herman zegt bijvoorbeeld: “Ze heeft wel een pregnante glimlach, potige dijen en een buste. Deze buste heeft Amalia van haar moeder geërfd, en hoewel ze pas de 17 jaar nadert, kun je moeilijk naast die bos hout voor de deur kijken.

Het is bij Shownieuws niet goed ontvangen. “Gaan we het daar over hebben? Wat een focking pannenkoek“, riep Ronald Molendijk boos uit.

Evert vindt dat Nieuwe Revu veel te ver gaat. “Als je een blad maakt, moet je te weten hoever je te ver gaat. Dat hou ik zelf altijd in de gaten en dat zou Nieuwe Revu, een zieltogend blaadje, eigenlijk ook moeten doen.”

‘Lul!’

De Herman-column gaat volgens hem véél te ver. “Het is jammer dat we het er elke week over hebben, want die column over Shirma Rouse vorige week was buiten alle proporties en dat is de column van Amalia ook.”

Evert weigert citaten uit de column voor te lezen. “Het is nu de bedoeling dat ik allemaal dingen ga voorlezen die die lul geschreven heeft, maar dat gaan we toch maar eens even niet doen denk ik.”

Maar wat zegt hij dan in die column? “Hij zegt dat ze dik is en vervelend, het is te flauw. Net als vorige week eigenlijk.”

Vervolgens leest hij toch bovenstaand citaat uit Hermans column voor. “Het is toch verschrikkelijk dat ik dat moet uitspreken omdat Herman Brusselmans dat op zijn achterlijke zolderkamer zit te tikken?

‘Hou je bek, schoft!’

Evert is echt helemaal over de rooie. “Het is te schofterig voor woorden wat die man schrijft. Hou je bek!

De Nieuwe Revu moet hier nú mee stoppen, vindt Evert. “Ik snap de makers van dat blad niet. Het gaat al zo slecht met Nieuwe Revu. Het zou stoppen en nu heb je er spijt van dat het niet gestopt is. Pijper Media, het bedrijfje dat nog een drukpers over had en dacht: daar gaan we Nieuwe Revu nog op drukken deze week. Als ik elke week zo’n column zou publiceren, dan zou bij De Telegraaf wel iemand tegen mij zeggen: ‘Waar ben je mee bezig?’ Dat gebeurt daar nog niet.”

Wij moeten het volgende week denk ik ook maar negeren.”

Eerder schreef Herman ook Angela de Jong en Sophie Hilbrand de grond in. Angela is volgens hem lelijk en onherroepelijk dik en Sophie een lelijk, onaantrekkelijk wijf.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen