RTL Boulevard verdedigt Shirma-hater Brusselmans

Geplaatst op za 15 aug 2020 om 11:30

RTL Boulevard zat gisteren niet bepaald in zijn politiek-correcte modus. De heren aan de desk besloten de haatcolumn van Herman Brusselmans over de mollige zangeres Shirma Rouse te verdedigen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Herman Brusselmans heeft Shirma gemeen hard de grond in geschreven. Het moet natuurlijk allemaal kunnen, maar als je zelf onverdraaglijk lelijk bent is een column waarin je vrouwen afbrandt op hun uiterlijk natuurlijk toch wel een beetje triest.

Toch schoot Boulevard dus in de bres voor Herman. “Even een klein beetje ter verdediging van Herman Brusselmans: het valt wel onder satire. Ik weet dat dat heel moeilijk is en ik vind het ook zwaar kut, maar het is wel zo“, aldus Eddy Zoëy.

Tv-kenner Rob Goossens: “Sowieso die rubriek die hij heeft in Nieuwe Revu is elke week het grof beledigen van wie dan ook. Dat is het hele idee van de rubriek.”

En Rick Brandsteder: “Dat is altijd bashen, ja. Je moet het met een korrel zout nemen, maar aan de andere kant snap ik haar natuurlijk ook wel.”

Lul

Bij Shownieuws waren ze wel heel erg kritisch. “Daar heb ik dus nul sympathie voor“, sprak Olcay Gulsen.

Bram Moszkowicz en Evert Santegoeds: “Daar zijn we het over eens.”

Olcay: “Wat een grote lul is die man. Het is echt verschrikkelijk. Shirma reageert echt dapper vind ik hoor, maar deze man maakt er gewoon een sport van om vrouwen zo compleet neer te halen.”

Bram: “Wat mij opvalt is zijn foto. Dat je dan zo een vrouw op haar uiterlijk beoordeelt en uitkotst hè… Dat iemand met zo’n uiterlijk zoiets durft te schrijven over een vrouw…”

Lees ook: Jim Bakkum kotst op Nieuwe Revu: ‘Schaam jullie!’ (gisteren)

Foto: RTL
53 Reacties op “RTL Boulevard verdedigt Shirma-hater Brusselmans”


 1. Sem

  Vrouwen doen niet anders dan elkaar bekampen en beoordelen op uiterlijk. Hypocriete wijven. Ze weten heel goed dat uiterlijk voor mannen het belangrijkste criterium is bij de beoordeling van vrouwen. Je kunt biologie niet ontkennen.

 2. Curryworst

  Toen Shirma Rouse formaatje mammoet had was ze maar wat trots op haar rondingen.
  Nu mag iedereen weten dat ze 50 kilo afgevallen is en is ze daar weer trots op.
  Wat is het nou?

 3. Scoob

  Haha ‘bekampen’. We hebben een Belg, hoor. Moest je nu serieus op MC komen om het voor jezelf op te nemen, Brusselmans?

 4. Albert Verhinderd

  De heren vinden het prima totdat het over hun partner, moeder of God verbiedt, hunzelf gaat. Dan is het huillie huillie.

 5. Markt Rutte

  Vanavond om 20.00 uur vijf minuten klappen voor de relschoppers in Den Haag en Utrecht.

 6. Huismaker

  Dus: verven, smeren, vullen, plakken, krullen, verpakken, straktrekken, opvullen. Alle kunstmiddelen worden in de strijd gegooid ten behoeven van de concurrentie.
  En intussen word je ouder en ouder.
  Pff, wat een leven. En dat terwijl je weet dat we allemaal doodgaan.

  Zoals Koot en Bie al zongen (Zoek jezelf broeder):
  “En met make-up van oor tot oor
  Stelt zijn vrouw een ander voor
  En hebben ze nog steeds niet door
  Dat een glimlach beter staat”

 7. Greet

  Brusselmans zal eenzaam sterven.Dat is zeker.

 8. Bart van der Laar

  Shirma Rouse is niet mollig. Die is morbide obese

 9. q8

  ben grote fan van Herman, maar dit ging me te ver,
  en hij is zelf ook niet moeders mooiste,
  ( als ze jou in de kersenboom zetten, komt er geen spreeuw nog kersen halen )
  maar zo praat je niet over dikkere mensen,
  echt niet,
  ik vind t onbeschoft,
  tja nieuwe reveu

 10. fidan

  Herman Brusselmans: de goorste, lelijkste man van het westelijk halfrond en de taal die uit zijn mond komt is walgelijk. hoe kan je zo’n vuilbek verdedigen!

 11. Louver

  @Bart van der Laar, je bedoelt ‘obees’, lamlul. Leer spellen, aap!

 12. Sem

  @fidan

  Laten we nu net op het oostelijk halfrond leven…dombo

 13. Jantje met de pet

  Morbide obesitas!! normaal woord ernstig overgewicht.

 14. Trudy

  Schreeuwlelijk Shirma gebruikt het liefst Inglisj words om zodoende toch nog een beetje interesting over te komen. Althans: denkt ze.
  Snob.

 15. Helio

  @Jantje met de pet

  Moddervet

 16. Jantje met de pet

  Helio Prima meid.

 17. Helio

  Dank je Jan!

 18. Jantje met de pet

  Graag gedaan.

 19. robb

  Is satire ook grof beledigen hoe ver gaat dat.

 20. X

  Ik vind haar vreselijk arrogant overkomen, of ze nou 200 kilo weegt of 150 maakt me niks uit. Wat ze moet afvallen is vooral qua arrogantie.

 21. Stanislav

  Als ik ooit een zeekoe neem noem ik haar Shirma.

 22. Pettie Fart

  Sommige mensen weten dat die Belg dit infantiele kunstje al jaren flikt. Hij schrijft net zo goed [of slecht] over mannen, dus geen vrouwenhater.
  Nooit hoorde je iemand klagen maar nu het om een gekleurd en dik persoon gaat staan ze allemaal om het hardst de deuger uit te hangen. Bah bah, ga toch heen, hypocriete jankers.

 23. Observator

  MC is totaal de weg kwijt: .’….als je zelf onverdraaglijk lelijk bent is een column waarin je het uiterlijk van vrouwen afbrandt toch wel een beetje triest’. Dus als je mooi bent (wie bepaalt dat?) dan mag je wel anderen afbranden of is dat dan minder triest? Als je slim of rijk bent mag je domme, arme mensen afbranden?
  Het is zijn taak mensen af te branden in een column. Dat heeft hij keurig gedaan en dat heet satire. Dat mensen dit incorrect vinden is bekrompen en dat zij menen Rouse te verdedigen betekent dat je dikke mensen automatisch stereotypisch als slachtoffer zien en je haar incapabel vindt zichzelf te verdedigen als ze daar überhaupt de behoefte aan heeft.

 24. Respect ✌️

  Valt ze 50kg af en dan ziet het er nog niet uit.

 25. Ranke den

  Sinds Roseanne is het helemaal uit de hand gelopen. Een goedbedoelde poging acceptatie te kweken voor dikkerds leidde tot meer vreet- en vetzucht bij met name westerse mensen. Toen werden die lichamen moddervet gevonden. Doordat nu de meerderheid tussen 40 en 70 te dik is, vind je nu Roseanne en haar man hooguit mollig, en zelfs Rouse die twee keer zo dik is wordt door sommigen op deze site (eufemistische) mollig genoemd terwijl zij een dodelijke ziekte heeft.
  Dus: eet de helft minder, eet gezond dus minder vet, geen toegevoegde suikers en zout, drink geen alcohol en ga drie keer zoveel bewegen.

 26. JAME

  wat is die eddy zoey toch een zielige sukkel.

 27. Petronella

  Angela en Brusselmans passen wel bij elkaar.

  Beide oerlelijk.

 28. Bep

  Shirma heeft het erg hoog in haar bol, ik ben geen fan maar de Nieuwe Revue moet maar gauw ter ziele gaan, de laatste stuiptrekkingen.Slecht blad.Slechte columnist.Hele lage oplage dus niemand leest het.

 29. By the way

  Het heeft geen toegevoegde waarde om wekelijks een column te schrijven om iemand doelbewust door het slijk te trekken. Satire of niet, het blijft zinloos. Brusselmans is tot meer in staat dan dat.

 30. Gijs de Geus

  Even mijn ongenoegen uiten over het taalgebruik in de collum in nieuwe Revue over Shirma Rouse.Ik ben het helemaal eens met Jim Bakkum!
  Waar zijn onze normen en waarden gebleven en dat een redactie van zo’n groot landelijk weekblad dit publiceert gaat alle perken te buiten!!!
  Ik wil dan ook alle lezers van dit soort bladen oproepen dit soort bladen niet meer te kopen, dan moet je eens zien hoe snel ze hun beleid omtrent taalgebruik in artikelen aan gaan passen.
  Dat soort columnisten schrijft vaak uit frustraties om de aandacht van zichzelf af te wenden, maar vergeten hoogst waarschijnlijk dat hun uiterlijk niet verandert is als ze klaar zijn met hun stukje.
  Ik heb een vermoeden dat hij net zo mooi zou willen zijn als Shirma en denk daarom dat deze column puur uit jaloezie is geschreven!

  LEZERS WIJ HEBBEN DE MACHT OM DIT TE LATEN STOPPEN!
  4 WEKEN DIE BLADEN NIET KOPEN DAN DRINGT HET WEL DOOR IN DIE REDACTIE KOPPEN.

  Een excuus van Nieuwe Revue zou hier wel het minste zijn wat ze kunnen doen!

 31. Fidan

  Sem de grootste dombo in nederland

 32. Atobservator

  Ha Observator…..

  Een beetje zoals Bram dus deed. Die zei dat letterlijk zo.
  Even later zei hij dat columnisten alles mochten zeggen. Meer dan journalisten in nieuwsverhalen en dat moest veranderen!
  Columnisten moeten niet zomaar alles kunnen zeggen zei hij!
  In het item daarvoor, over Meghan Markle, zei hij: Ja. Ik vind haar niet oprecht. Ze wist dat ze prinses werd en dat ze dus van alles over je zeggen. Daar moet ze maar mee omgaan en niet het koninklijk huis proberen te verlaten.
  Beetje tegenstrijdig hé Brammetje…..

 33. Mark

  Bij Shownieuws nemen ze zelfs de Comedy Central Roast serieus. Dát is pas grof, maar dan kan dus echt niet zo de mensen beledigen. De gehele Talpa kliek is compleet humorloos.

 34. Observator

  Misschien schrijft Brammetje stukjes voor MC.

 35. Herman Brusselmans

  Dank voor de steunbetuigingen.

 36. jan

  Als mensen denken dat dat humor is, is hun IQ niet al te hoog denk ik. Voor een zwakbegaafde is het lachen, lachen, ja.

 37. Dikkie Dik

  Shirma heeft in ieder geval haar brillen keus aangepast aan haar
  omvangrijke lichaam!

 38. Jantien Visser

  Brusselmans neemt elke week iemand meedogenloos onder vuur. En je houdt ervan of niet. Maar om het nu zo luidkeels uit te schreeuwen zoals Jim deed, getuigt van domheid. Wist waarschijnlijk niets van deze wekelijkse column. Dan kan je beter je mond houden. Iets met de klepel en de klok?

 39. Koos

  Goed zo Herman!

 40. Lies

  Eerlijk gezegd is Brusselmans best wel een lekker kereltje.

 41. Arie B

  Gisteren zag je bij boulevard een filmpje van haar. Wat zag ze er verschrikkelijk uit. Maar schelden doet ze niet. I dont give a ‘ik scheld niet’.
  Covers zingen doet ze wel. Een eigen hit heeft ze niet. Vreetzak.

 42. Zum Kotzen

  ik wordt kots misselijk van dit griezelig (in)correcte sekte gedrag dat je sinds een paar jaar moet uitdragen in dit verrottende landje, want anders brand je in de hel.

  De vertrutting ten top in dit bananen koninkrijkje!

 43. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Hee Zum Kotsen, je kan je aanpassen en anders ga je maar terug naar je eigen land haha: even serieus dit heeft niks met politiek te maken maar is eerder een mening van de redacteuren/presentatoren van RTL boulevard.

  Ik denk dat Mark Rutte hier niet van wakker ligt hoor. En die man is ook niet echt politiek correct, gebruikte vandaag nog de term “Jappenkamp” in een toespraak om een Japans krijgsgevangenen kamp te omschrijven; staat allemoal in het AD. Dus zo politiek correct en links is Nederland helemaal niet, sterker nog, NL is helemaal niet politiek correct of links!

 44. azijnzeiker

  Nederland is rechts te noemen, en dat al ongeveer 10 jaar. Op naar de volgende 10 en langer.

 45. azijnzeiker

  Als ik ruzie met mijn vriendje heb sla ik hem ook rechts met mijn handtasje.En nu snel weer richting een darkroom om mijn 4cm grote knuppel te showen.

 46. Curryworst

  azijnzeiker ik zuig je nooit ook al wil je dat graag, ik ben al bezet door M. Het is zelfs zo aan dat wij samen willen wonen en trouwen. M bereikt bij mij altijd een hoogtepunt na hoogtepunt.

 47. M

  Curry ik kijk er al naar uit nog meer likken, heb je al een trouwring geregeld.

 48. Shirma's Ruisonderdrukking

  Het is een eer om door Herman Brusselmans beledigd te worden.

 49. AlexF

  Curryworst
  za 15 aug 2020 om 23:19

  nee je laat je graag van achteren nemen door Patricia

 50. M

  AlexF jij blijft van Curry af hij is alleen voor mij, zie het als prive gebruik. Jij typt veel maar zonder inhoud, die heeft Curry wel.

 51. Ajoly

  Ik zou zeggen Shirma ik kan afvallen. Maar die lelijke kop van hem kan je niks aan veranderen. Maar ja je heb nou eenmaal van die mensen die zich beter voelen door anderen naar beneden te halen. Anders heeft meneertje ook maar een zielig leventje. Maar het valt allemaal onder satire en vrijheid van zeggen wat je wil zeggen. Dus nemen we het maar met een korreltje zout zeg maar.

 52. Ajoly

  Misschien moet de heer Brusselmans even langs de plastische chirurg? Word hij zo mooi van.

 53. Cobweb

  Ik mag haar gewoon niet, heeft niks met dik zijn te maken, ze is veels te arrogant. Die attitude van haar is mega erg, bah.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.