RTL Boulevard verdedigt Shirma-hater Brusselmans

RTL Boulevard zat gisteren niet bepaald in zijn politiek-correcte modus. De heren aan de desk besloten de haatcolumn van Herman Brusselmans over de mollige zangeres Shirma Rouse te verdedigen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Herman Brusselmans heeft Shirma gemeen hard de grond in geschreven. Het moet natuurlijk allemaal kunnen, maar als je zelf onverdraaglijk lelijk bent is een column waarin je vrouwen afbrandt op hun uiterlijk natuurlijk toch wel een beetje triest.

Toch schoot Boulevard dus in de bres voor Herman. “Even een klein beetje ter verdediging van Herman Brusselmans: het valt wel onder satire. Ik weet dat dat heel moeilijk is en ik vind het ook zwaar kut, maar het is wel zo“, aldus Eddy Zoëy.

Tv-kenner Rob Goossens: “Sowieso die rubriek die hij heeft in Nieuwe Revu is elke week het grof beledigen van wie dan ook. Dat is het hele idee van de rubriek.”

En Rick Brandsteder: “Dat is altijd bashen, ja. Je moet het met een korrel zout nemen, maar aan de andere kant snap ik haar natuurlijk ook wel.”

Lul

Bij Shownieuws waren ze wel heel erg kritisch. “Daar heb ik dus nul sympathie voor“, sprak Olcay Gulsen.

Bram Moszkowicz en Evert Santegoeds: “Daar zijn we het over eens.”

Olcay: “Wat een grote lul is die man. Het is echt verschrikkelijk. Shirma reageert echt dapper vind ik hoor, maar deze man maakt er gewoon een sport van om vrouwen zo compleet neer te halen.”

Bram: “Wat mij opvalt is zijn foto. Dat je dan zo een vrouw op haar uiterlijk beoordeelt en uitkotst hè… Dat iemand met zo’n uiterlijk zoiets durft te schrijven over een vrouw…”

Lees ook: Jim Bakkum kotst op Nieuwe Revu: ‘Schaam jullie!’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen