‘Angela de Jong stinkt, is lelijk en onherroepelijk dik’

Angela de Jong heeft een hoop lovers, maar ook een hoop haters. Columnist Herman Brusselmans komt nu uit de kast als de allergrootste hater van de AD-diva. Dat is te lezen in de Nieuwe Revu. Brusselmans slacht De Jong in zijn column af op een vrouwonvriendelijke en gemene wijze. “Angela de Jong is een zeer onaantrekkelijke vrouw“, schrijft hij bijvoorbeeld in het tijdschrift. “De blik in haar ogen is doods, dof en leeg. Het is duidelijk dat ze geen persoonlijkheid heeft.”

Hij fatshamet er op los. “De Jong is ook dik. Het soort dik waar niks aan te veranderen valt ondanks diëten, sportcursussen, vermageringspillen, heroïnegebruik of een maagring. Dat mag ook een smoelring zijn, want tevens heeft De Jong een dik gezicht. Zo’n opgezwollen, plompe bek, waaruit alleen maar getater, gebazel en hysterisch gekrijs ontsnapt.”

Dikke mensen zijn echt vreselijk, vindt Brusselmans. “Ze doet de walging voor onaantrekkelijke dikke mensen verder toenemen“, zegt hij. “Ik heb ook horen zeggen dat Angela de Jong erg stinkt naar frustratiezweet.”

Het zijn regelrechte haatteksten. Ook over haar werk als columnist heeft Brusselmans wat te zeggen. Hij noemt het ‘flutkritiekjes’ die bovendien ‘negatief’ zouden zijn.

Het is totaal niet te geloven dat De Jong met haar debiele meningen een soort van naam kreeg.

De haatcolumn van Herman Brusselmans kunt u lezen via Blendle.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen