‘Sophie Hilbrand is lelijk, onaantrekkelijk wijf’

De bekende Vlaamse haatschrijver Herman Brusselmans (62) haalt in zijn Nieuwe Revu-column gemeen hard uit naar Sophie Hilbrand (44), één van de sterren van BNNVARA. Hij noemt haar een ‘lelijk, onaantrekkelijk wijf’. Dat is te lezen in de kiosk. Het is echt bergafwaarts gegaan met Sophie, vindt hij. “Sophie Hilbrand was, toen ze een jaar of twintig was, redelijk om aan te kijken, niet echt een schoonheid, maar je zou haar toch niet meteen in het riool gedumpt hebben.”

Nu is dat volgens Herman wel anders. “Tegenwoordig, nu ze ongeveer 45 is, heeft ze rimpels, zit haar kanis vol chemische producten en als ze glimlacht flapperen haar oorlellen, zodat we haar thans gerust een lelijk, onaantrekkelijk wijf kunnen noemen.”

Herman is totaal geen fan van Sophie en is ook niet onder de indruk van haar carrière. Zo zag hij haar een keer zitten bij Ranking the Stars, waar ze volgens hem probeerde om ‘mooi in beeld te komen’.

Dat lukte echter niet, aldus Herman. “Met vele bewegingen van haar kop probeerde ze haar kapsel achterover te gooien”, schrijft hij. “Maar Sophie Hilbrand is helemaal niet sexy.”

Ze is net zo sexy als een kruising tussen Zwarte Lola en de Zangeres Zonder Naam, bitcht hij. “Over twintig jaar is Sophie Hilbrand 65 jaar en kan ze de weduwe van Toetanchamon vertolken, ongeschminkt.”

Foto: Wessel de Groot

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen