Linda de Mol: ‘Fijn dat men in crisis zo hulpbereid is’

Geplaatst op zo 05 apr 2020 om 10:35

Linda de Mol vindt het heerlijk dat men in deze crisistijd zo ongelooflijk hulpbereid is. Dat zegt de Talpa-ster, die vanuit haar kasteel flink wat freelancers en tijdelijke medewerkers van haar tijdschrift op straat heeft gezet, op Radio Oranje. Hoewel Linda en vooral haar broer John de Mol steenrijk zijn, gaan ze in de crisis met harde hand door hun personeelsbestand heen om hun winstgevendheid te bewaken. Ondertussen roept Linda in de media dat de mensen zo lief zijn tijdens de crisis.

Linda ziet mooie dingen ontstaan tijdens de coronacrisis. “Dat vind ik echt wel het positieve eraan. Je merkt dat mensen liever voor elkaar zijn, we groeten elkaar op straat, je gaat allemaal een beetje aan de kant maar zegt nog wel goedemorgen. Heel veel mensen zijn hulpbereid. Ik hoop heel erg dat dat een beetje blijft hangen als dit allemaal voorbij is.

Hulpbereid totdat het de dikgevulde portemonnee raakt dus. Linda maakt zich behoorlijke zorgen over de economische crisis die eraan zit te komen. “Ja, dat heb ik de hele week wel een beetje. Een sombere stemming. In de weken hiervoor had ik een goede mood van: ah, kom op, hoe erg is het nou helemaal! Maar net lees ik weer dat het dodental enorm gestegen is en ik maak me heel erg zorgen over de IC-bedden en over de economie. Ik heb misschien iets te veel tijd om daar over te piekeren.”

De SBS 6-ster adviseert om niet de hele dag het nieuws te volgen. “Dat moet je eigenlijk wel doen, want als je de hele dag het nieuws tot je laat komen, word je er wel somber van. Een heleboel dingen stemmen natuurlijk ook somber.”

Lees ook:
Linda de Mol zet medewerkers op straat in coronacrisis (gisteren)
Linda de Mol vanuit kasteel: ‘Sorry freelancers’ (gisteren)

Foto: KRO-NCRV
39 Reacties op “Linda de Mol: ‘Fijn dat men in crisis zo hulpbereid is’”


 1. Piet Pannelap

  Wijze Truus!
  Pff…. de molletjes zijn van hun voetstuk gevallen. Misschien einde van hun tijdperk.

 2. Anne

  Het is in de eerste plaats een gezondheidscrisis, ik snap niet waarom het anderen moreel verplicht wordt om het gezond verstand en de economische basisprincipes los te laten.
  Italië en de andere zuidelijke landen willen nu ook al ons geld hebben. Waarom? Omdat zij de afgelopen jaren niet bezuinigd hebben zoals wij. En nu moeten de mensen met geld daarvoor boeten? Is dat logisch?

 3. Bep

  Ik denk dat ze bij M.C.niet zo dol op Mollen zijn.

  Linda en haar kasteel….

 4. Curryworst

  Gelukkig hebben we het coronalied.
  Om ons, dus ook Linda de Mol, door deze periode heen te loodsen.
  Met Ellie Lust om ons te troosten en een hart onder de riem te steken.

 5. Danny

  Niks mis met Linda hoewel ik geen fan ben. Maar hoe negatief kun je blijven schrijven over de Molletjes. Walgelijk bericht weer.

 6. Paul

  Elke keer als zij vanuit haar kasteel haar zgn. Meelevende Botox smoel opentrekt stort ze zichzelf nog dieper in het ravijn. Ofwel de mensen gaan je meer en meer uitkotsen evenals je broer en dat irritante Lesbos neefje.

 7. Rob

  Die muts moet zelf haar huis schoonmaken, wat heeft ze het zwaar. Dit soort mensen zouden al hun kapitaal moeten kwijtraken.

 8. joke wildschut

  Wat een jaloezie is hier te vinden! Wat hebben jullie dan al die jaren gedaan?

  Allemaal feiten die nergens op gebaseerd zijn.

  Dus laat hardwerkende mensen hierbij in hun waarde en verlaag je niet

  tot het laagste niveau,anders kom je zeker nooit verder.

 9. Halleluja

  Jaja, hulpbereid totdat het geld kost!

 10. Zomaar een persoon

  Joke Wildschut is een pseudoniem van een van de Molletjes?

 11. Gerda

  Bedoeld ze nou, omdat er mensen zijn, die in haar fonds geld storten? Ja je begrijpt het ook niet he? Ze heeft zelf geld zat

 12. Lachgas

  Na crisis zullen bn’ers lang aan dit soort gedragingen herinnerd worden. Velen zullen van hun voetstuk vallen. Zeker de aandacht zoekers.

 13. Jack Hiemstra

  Hoi Linda,
  Wanneer zien we jou in de drek staan om hulpbehoevende mensen bij te staan? Spontaan en uit jezelf? Op de fiets boodschappen doen voor de hoogbejaarde buurtjes? Even het hondje uitlaten van hun ? Dus geen voorgekookte en geveinsde emotie en toestanden met een elftal aan camera’s en speciaal geselecteerde kandidaten?
  De crisis komt op een andere manier aan in het rijke gedeelte van ‘t Gooi dan in de Molstraat Eindhoven! Echter het geklaag en gehuil bij jullie categorie burgers heeft een dusdanige Bias en volume gekregen wat alles bijna overstemd!

  Rode draad is natuurlijk dat hele belangrijke spul; GELD.
  Daar draait het allemaal om.
  Het tekort aan IC bedden boeit je voor geen meter. Mocht er wat gebeuren, wat ik jou tuurlijk niet toewens, staan er teams en equipment klaar bij peperdure privé klinieken, hou je niet voor de domme. Geen geveins over wakker liggen van.. Wordt dwars doorheen geprikt. Dat hoor je vaker bij wereldvreemde rijkaards! Is het niveau onder een privé ressort met personeel en strand voor jezelf, wordt het al snel Tokkie dit, Tokkie dat…
  Leer anders samen met jouw incrowd nieuwe dingen. Modaal leven bijvoorbeeld. Zelf koken en wassen, een brief posten. Dat soort dingen. Zet jezelf niet als een soort moeder overste neer die bezorgd is om haar kudde. Wees blij met al dat “gewone
  Volk “ welke naar de uitgekauwde programma’s van jullie kijken. Daar heb je het aan te danken, niet aan een messcherp zaken instinct zoals bijv. Leon Musk of Donald Trump!

 14. Tycho Graagnat

  Ja nu jij nog blondie.

 15. teuntje

  Mensen zijn de hypocrieten Molletjes zat….Ladies Night moet van de buis zogenaamd om d coronacrisis whaaaaaaaaaa nee fake wijf geen hond diekijkt naar dat oppervlakkig gewauwel over Botox kleren en vaginas…

 16. teuntje

  JACK HIEMSTRA HELEMAAL GELIJK MOOI GEZEGD

 17. snoezigkleinhertje

  Goed zo Jack Hiemstra MOOI GEZEGD.

 18. MERS Pardoel

  De SBS 6-ster adviseert om niet de hele dag het nieuws te volgen. “Dat moet je eigenlijk wel doen, want als je de hele dag het nieuws tot je laat komen, word je er wel somber van. Een heleboel dingen stemmen natuurlijk ook somber.”

  Als je naar SBS6 kijkt zie je sowieso nooit nieuws, alleen die flut show (In het) Hart van Nederland. Nou, als dat nieuws is…..

 19. Amber

  Bedankt Linda, dat je met die Ladies Night bagger stopt.

 20. Narcistische geldgraaifamilie is blind voor sociaal gedrag

  Wat een prutsers . Vanuit de kastelen van de Mollen zielig doen over hoe erg het allemaal is en gelijktijdig als amateurs en de mentaliteit van een megalomane geldgraaier, mensen de straat op sturen om het vermogen maar niet in gevaar te brengen. En de belasting betaler het maar op te laten lossen.

  Wat een trieste asociale familie is dit. Hier wil je toch, op welke manier dan ook , niet aan bijdrage dat ze nog meer tokkie aanzien en geld kunnen verdienen.

  Mensen mijn advies stop met het kijken en luisteren naar alles wat Pulpa Holding maakt en onterecht aan verdient.
  John, Linda Johny de proleten van een Narcistische geldgraaifamilie zijn gelijk een mol, blind voor sociaal en empathisch gedrag .

 21. Esmeralda

  Ze zijn ontmaskerd. De familie de Mol.
  Als ze nou van weersomstuit eens besluiten om ergensstil te gaan leven, hoe zou dat ontvangen worden?

 22. Henk

  Wat een walgelijk twitter niveau reacties. De reacties zijn van een handjevol mensen die hun mening maar al te graag etaleren. Vaak negatief op de Mol, SBS, Wendy, Gordon en zonder ook maar iets van de feiten te kennen. Heerlijk zo’n kutsite met de meest waardloze reagluurders die je in Nederland kan vinden. Om te kotsen dat MC

 23. Henk is een moraalridder

  @ Henk
  zo 05 apr 2020 om 13:31

  Wat doe je hier dan en waarom reageer je dan Henk? Volgens mij ben jij een man met een heel klein piemoltje of misschien ben je wel een man met een k%t, kan allemaal. Dag sukkel rot lekker op en ga de afwas doen bij die muts Linda graag wel onbetaald want ze hebben hun centjes hard nodig in deze barre tijden.

  Gordon een leugenaar en junk, Wendy is een snuiver, de Mol familie vind ik bagger en ze produceren bagger televisie. Dat mag ik allemaal vinden Henk de moraalridder met of zonder k*t.

  Daaaag Henk zak lekker in de str*nt en neem die bende BN’ers met je mee want niemand zal ze missen.

 24. Jack Hiemstra

  @Henk,
  Dit soort sites zijn juist leuk en informatief. Moderatie zorgt ervoor dat het allemaal binnen de grenzen van het toelaatbare. Ik hou bijvoorbeeld niet van mooie motorfietsen, echt een hekel aan😉
  Wat is dan kinderachtiger om op een forum daarvan de gal erover te spugen? Totaal geen nut en belang! Ben je met me eens of niet?

 25. theo

  Is het nationaal ouderen week ofzo dat oma Linda zoveel aandacht krijgt hiero?
  Misschien kan ze met haar vriendjes ook een mooi lied gaan zingen hahaha.

 26. Bastiaan

  tuurlijk Linda kan wel zeggen dat ze mooie dingen ziet ontstaan met dik gevulde portemonnee! misselijk makkende familie de Mol

 27. X

  Hoe gaat het met dat coronalied eigenlijk? Heeft dat al wat opgebracht? Je hoort en leest er niks meer over.

 28. LLRV

  “Maar net lees ik weer dat het dodental enorm gestegen is …”

  MOET IK ROEPEN!

  “… en ik maak me heel erg zorgen over de IC-bedden …”

  LEUGEN!

  “… en over de economie.”

  Ze bedoeld HAAR portemonnee! Dan klopt het weer.

 29. Henk

  @Henk is een moraalridder….Een reactie is te triest om de moeite en bevestigt alleen maar wat ik schreef.

 30. Derhal Flynn

  Henk heeft een rotleven.
  Laat haar maar even..

 31. Joris V.

  Is ze al weer uit eten gegaan met Ed Nijpels?

 32. anoniem

  Je zult haar maar op je cv hebben staan… :-S

 33. Axel-F(Arnhem)

  Komt goed straks alleen John moet wel opschieten gvd.

 34. Kubo Bouwsteigers+ Dixies

  Linda was vroeger toen ze nog kinderplaatjesaanelkaardiscjockey was op tv, leuk ding! Niets meer aan doen, prima zo!

  Dit ‘ding’ is niet mijn leuke Linda meer waarmee ik in de bouwbus dagelijks 175 km verderop fictieve gesprekken voerde over zaken van die tijd!

  MC heeft vast een fout gemaakt met mijn mooie Linda!
  Dit is een grap, de foto van een blondevlas pruik met een opgemaakte macabré masker pvc!! van een andere site is dit MC.!

 35. Mari v der Ventiel

  In verband met corona heb ik bij Linda gekozen voor een strak en hard gelaat met weinig expressie. Afgezet met een mooie pruik, vervaardigd door de vakmensen waar ook onder de kalende midlife crisis lijdende mannen het geliefde Model ‘Mattijs’
  Door deze nieuwe look is het uitgesloten dat er geen mensen komen binnen een afstand van maar liefst 1500 milimeter!

 36. MolTalk

  Hypocriet.

 37. anoniem

  dag linda, wat is je bijdrage linda in deze tijd.

  wat heb jij gedaan voor de gemeenschap in deze dagen.

  ik heb een tip voor je

  er is een alleenstaande man 84 jaar in het amstelhuis in amsterdam

  hij woont in appartement E 14.

  meer zeg ik niet over hem

  o ja een bekende vergeten kunstenaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  als je hem op zoekt

  en weer naar huis gaat

  dan ga je zien dat geld niet alles is

  hij heeft ook veel geld gehad vermoed ik

  lieve linda

  zoek hem op zoek hem op linda

  je weet niet wat je ziet en zult horen

  Overal staat geschreven als je wat ziet meld het

  nu meld ik jouw mooie linda dit.

  dit is de naakte waarheid

  wat je gaat zien en horen……………

 38. Linda is not muy linda anymore

  Linda is alles behalve aardig en meelevend. Ik ken een redactrice die voor haar schrijft. Zij vertelde dat als Linda op de redactie komt je niet tegen haar mag praten. Alles moet via haar rechterhand. Engnek net als haar broer. En dat neefje is zo mogelijk nog gekker. Alles gen**kt wat los en vast zat. Coke hoofd 1e klas en nu zogenaamd weldoener. Die hele familie deugt niet. Ze zijn oh zo simpel gebleven. Vliegen met hun prive jet naar Portugal om lekker met elkaar te sjoelen en te kaarten. Maar vooral: bedenken hoe ze het anderen onmogelijk kunnen maken. Allemaal rancuneus als de pest. Dat is het ware gezicht van de molletjes. Fijn dat dit nu duidelijk wordt;-)

 39. anoniem

  hallo redactrice

  waarom hang je bij de molletjes

  heeft je oudres geen eigen bedrijf

  daar zijn je oudres veel te dom voor zoals jij zelf redactrice

  schaam je

  de molltjes geeft je werk

  wat doen jou ouders voor de gemeeschap

  alleen zitten kijken wat de molletjes doen

  ga je kont wassen jullie

  allemaal

  familie de mol niks van aantrekken..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.