Insta-pijnlijk: Bridget krijgt koekje van eigen deeg

Geplaatst op wo 04 mrt 2020 om 9:05

André Hazes jr. is schaamteloos in de manier waarop hij met vrouwen omgaat. Met het grootste gemak wisselt hij de ene vrouw in voor de ander, terwijl hij daar de hele wereld van laat meegenieten op Instagram. Veel mensen waren verbaasd hoe André en Bridget Maasland hun liefdesgeluk zo etaleerden via social media, terwijl hij voor haar nog maar nét zijn gezin had verlaten. Thuis op de bank konden Monique Westenberg en hun zoontje scrollend meegenieten van zijn avontuur met ‘Bridge’.

Daags na de breuk met Bridget is André weer ingetrokken bij Monique en nu is het Bridget die thuis op de bank scrollend kan volgen hoe André de liefde viert.

Alsof hun drie maanden durende affaire nooit heeft bestaan, hebben André en Bridget alle foto’s van elkaar verwijderd op hun Insta’s. André plaatst de ene na de andere foto van zijn Monique met daarbij verliefde teksten.

Bij een bikinifoto van Monique schrijft André: “En nu het bed delen met, dit is het hoogtepunt van de avond!🥰

Een Insta-block helpt Bridget niet uit de misère, want iedere scheet die BN’ers laten op de socials wordt breed uitgemeten in de showrubrieken. En al helemaal de scheten van André. ‘André Hazes weer hoteldebotel van Monique’, kopt De Telegraaf op zijn voorpagina.

Is Maasland ook nog in het nieuws? Ja. ‘Flinke domper voor Bridget Maasland’, kopt Shownieuws, wijzend naar de lage kijkcijfers van Hotter Than My Daughter. En nog erger: in het AD roept Angela de Jong de bazen van RTL Boulevard op om Bridget te ontslaan.

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (12 december)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (12 december)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (12 december)
‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’ (13 december)
Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’ (13 december)
Bart Ettekoven: ‘André en Bridget geen blijvertje’ (15 december)
Ook Celine Huijsmans vindt Bridget Maasland leugenaar (16 december)
Privé lacht zich rot: rechter maakt gehakt van Bridget (20 december)
Rechter neemt Bridget tegen zichzelf in bescherming (21 december)
De Vries bezorgt Bridget ‘slipje’ Maasland imagoschade (21 december)
‘BN’ers gaan advocatenkantoor Peter R. de Vries mijden’ (21 december)
Bart Ettekoven dreigt Royce de Vries met rechtszaak (21 december)
Volkskrant keihard: ‘Bridget ordinair, Wendy leugenaar’ (28 december)
Rectificatie artikel André Hazes jr. en Bridget Maasland (3 januari)
Bridget ‘slipje op enkels’ Maasland niet in hoger beroep (22 januari)
Patty Brard bevestigt: ‘Bridget Maasland is leugenaar’ (17 februari)
Bridget Maasland: ‘Ik stond niet met slipje op enkels’ (29 februari)
Bridget wil niet meer praten over Brazes: ‘Ik ga vooruit’ (3 maart)

Foto: RTL
57 Reacties op “Insta-pijnlijk: Bridget krijgt koekje van eigen deeg”


 1. Biddinghuizen

  Bridget stuurde in december zelf een berichtje naar Moniek waarin ze met trots vertelde dat ze André van haar had gejat. Hun relatie was al een nacht oud volgens Bridget.

  Geef Moniek nu groot gelijk met haar foto’s.
  Top Moniek, ga zo door.

 2. Lize

  De media hebben het vooral voorzien op Bridget, maar what about André? Dat joch ruilt de vrouwen in alsof het oude onderbroeken zijn, vreet van 2 walletjes en daar hoor je niks over.. Treurig

 3. By the way

  Wat een stelletje droeftoeters.

 4. Melvin

  Ik denk dat Hazes’ carrière ook een harde klap krijgt. Hoor je niemand over. Bridget zou er goed aan doen om een nederig interview te geven. Geef de vlinders in de buik de schuld, en bied Monique en haar eigen kind excuses aan. Dan kan daarna de roast van André de Wolf beginnen.

 5. xandertje

  Hazes gebruikt ‘de mensen waarvan hij houdt’ als marketingmiddel om zijn merk invulling te geven. Het grote publiek legt niet de schuld bij hem maar bij de dames als het gaat om zijn vreemdgaan.

  Dat Bridget wordt aangepakt door (voor mijn gevoel) voornamelijk jaloerse vrouwen is tot daar aan toe. Misschien ergens begrijpbaar. Maar waarom blijft ‘kleine Dreetje’ buiten schot? Hoe kan het dat hij vreemd kan gaan zonder dat daar consequenties aan zitten? Waarom wordt hij niet uitgekotst door het grote publiek en blijven de concert kaartjes als warme broodjes over de toonbank gaan? Zijn de vrouwelijke fans hem niet zat?

 6. Johnny 👀

  Dat die Monique dat sukkeltje niet meteen gedumpt heeft nadat ze hem had betrapt met haar oma in bed is onbegrijpelijk.

 7. Barry

  Dus de Telegraaf meldt op z’n voorpagina dat Hazes hoteldebotel is van Monique. Een beter bewijs dat dit een flutkrant voor mongоlen is bestaat er niet.

 8. Pauline

  Dit zelfde verhaal stond er 2 weken terug ook op.

 9. Stanislav

  Wat zullen al die vrouwen die het voor golddigger Monique opnamen zich in de zak gescheten voelen nu ze die kleuter heeft teruggenomen 😀

 10. Suzy Wang

  En gister kwam die sensuele moeder weer in beeld. Bah Bah

 11. Sjors van Kempen

  Zelfs zigeuners en kampbewoners schamen zich voor Dreetje.

 12. Mm

  Ze hebben alle drie in elk geval geen hoog iq. Wat een stelletje lutsers. Ik begrijp niet dat Monique die viespeuk weer terug neemt. Over 3 maanden heeft hij weer een andere s let

 13. Peter van der Plas

  ” Bij een bikinifoto van Monique schrijft André: “En nu het bed delen met, dit is het hoogtepunt van de avond!🥰”
  Wat is het toch een ordinair joch – geen klasse of stijl – mijn hond is nog charmanter en attenter als dit.

 14. Nils Holgersson

  Wie leeft op Instagram bestaat niet echt

 15. Patricia

  Vies mannetje bij een vies vrouwtje . Totaal geen eigenwaarde wat is ze weer trots dat ze een vreemdganger terug neemt maar ja het is haar creditcard. Waar moet ze anders van leven. En maar kirren over liefde dom wicht. Wie volgt….

 16. Rik

  André en zijn woonwagenbruid zijn de Tokkies van het jaar. Kennen geen enkele schaamte.

 17. Honkiman

  Bridget moet gewoon weer terug naar TMF. Daar zat ze het beste met Bridget Souls

 18. Peter van der Plas

  Compleet verbaast hoe deze kerel interviews geeft alsof er echt geen vuiltje aan de lucht is. De hele familie ligt overhoop en het zijn er maar 3. Dan heeft de een weer ruzie met de ander. Hij staat samen op het podium met zijn zus maar praten niet. Bij de 50e !! verjaardag van zijn moeder was huidige vriendin – mijn deze getatoeëerde bakvis weet je het nooit – niet mee en ook zijn zus schitterde van afwezigheid – die zat bij Linda op de bank allemaal praktische levenswijsheden te delen. Familie van niks en dat is nog zacht uitgedrukt.

 19. Ronnie

  https://nederlandsmedianieuws.nl/BrandedContent/Nieuws/Bridget-Maasland-gezicht-van-PowerSlim/

  Ik weet niet of je Bridget nu als gezicht van je merk wilt hebben.. toch best wat negativiteit rond haar persoon

 20. Robert

  Die Monique was toch te verwachten, die loopt maar wat graag rond te paraderen als er weer ergens wat goodies zijn te vinden, is beter dan de aardappels schillen op het kamp.

 21. Piepmuis

  De kop van Dreetje is net zo groot als zijn biceps..dat zegt genoeg. Drank drugs anabolen en vrouwen. Verder totaal leeg.

 22. Reja

  Heel veel mensen klagen dat Dre Hazes zoveel buiten schot blijft, terwijl zijn gedrag met normen en waarden nou ook niet bepaald de schoonheidsprijs verdienen. Iedereen valt over Bridget heen en maakt haar uit voor alles en nog wat. Dit geeft je toch wel te denken hoe dit komt. Dan blijkt zij toch niet zo geliefd bij het Nederlandse volk en zien ze haar nog liever vandaag dan morgen nog van de TV verdwijnen. Doe je toch iets fout lijkt mij.

 23. Reja

  P.S. Dre mag van mij ook wel in de verdwijndoos

 24. Ron Meeuwissen

  Waarom is iedereen toch zo geïnteresseerd in het wel en wee van deze twee zwakbegaafden ? Ik begrijp er werkelijk niets van.

 25. teuntje

  Dre is een stuk schorem die over het paard is getild hij teert op de naam Hazes want ventje kan niet zingen.. mag hopen dat zn concerten een flop worden en die Bridslet moet van de buis Angela de Jong heeft gelijk

 26. Maurice Palles

  Geen idee wie deze muts sowieso heeft aangenomen bij RTL Boulevard

 27. Medusa

  @ Biddinghuizen
  Wat zou ik dat berichtje toch graag uitvergroot op de voorpagina gedrukt zien staan.

 28. Paul

  Kan iemand ontkennen dat André trailer trash is? Of aantonen dat hij geen kamp jongen is. Als trailer trash heeft hij alles mee… uiterlijk, kop en tattoos alsmede zijn gedrag zijn voor mij duidelijke aanwijzigingen…..

 29. J.R

  Ik sluit me volledig aan bij @Lize en @Xandertje. Ik blijf mij er ook over verbazen dat André volledig buiten schot blijft en hem helemaal niets wordt verweten. Waarom is dat? Hij was toch degene die z’n vriendin en kind in de steek liet? En hij is toch degene die na 3 maanden weer terug gaat en doet alsof er niets is gebeurd? Waarom krijgt Bridget dan alle ellende over zich heen? Zij was toch vrijgezel? Ik ben echt geen fan van Bridget, maar als er iemand door de media en door het publiek om z’n plek gezet moet worden dan is het André wel.

 30. real-Gordon

  En Rachel dan? Misschien kan Jensen wat mee.

 31. Wendy's dealertje

  Dipshit Maaskantje, who cares…

 32. Truus

  Dre is erger dan een stuk smerig stront. Deze goorlap met nagellak is een mafketel die je verre van je moet houden. Dat die desperate Monique deze viezerik terugneemt is erg vreemd. Ze liet zich vernederen tot op het bot. Monique spoort in ieder geval niet.

  Bridget, Dre Monique en die vieze bruine Roggel verdienen elkaar. Het is een groepje van enge wat viezige gestoorde mensen vind ik.

 33. tt

  Dat Andre H. dom is is voor iedereen wel duidelijk. Maar die Bridget…dom EN een stoephoer.

 34. Donald Dumb

  Onbegrijpelijk. Ik zag pas een spotje voorbij komen dat een concertreeks met Hazesliedjes volledig was uitverkocht. Ook met junior dus. Dan was dit hele gebeuren dus een grote marketingtruc.
  Wie gaat er in godesnaam naar zoiets toe? Dat joch is uitgekotst, maar ze kopen wel kaartjes…

 35. Rotterdammer

  Wat een stelletje proleten! Alle 3. Het is te gek voor woorden dat dit genetisch afval zoveel aandacht krijgt. Verder ben ik het eens met veel andere reageerders ; ook ik vind Bridgeslet een verschrikkelijk wijf maar het is geheel ten onrechte dat zij alle shit over zich krijgt terwijl André Anabool in het geheel de foute boy is.

 36. Donald Dumb

  Hazes jr. kan de komende dagen zijn ogen uitkijken.
  Al die 40+ huisvrouwen die in zijn publiek zitten.
  Monique zal hem goed in de gaten moeten houden…

 37. Gordon

  Dat Dreetje alles noikt waar een gat in zit, is nog wel te begrijpen…dat doe ik zelf ook.

  Maar die Monique!? Wat bezielt haar om die gast, die nog niet eens bij de Josti-band mee zou mogen doen, terug te nemen?

 38. Diederik E.

  Waarvan akte.

 39. Toan

  Als het allemaal niet zo treurig was, is het om te lachen!!! Een compleet gestoorde familie! Hoe krijg je het voor elkaar dat 6 mensen heen en weer ruzie met elkaar hebben!”
  1e: Rachel moet Monique niet.
  2e: Rachel moet haar vader niet.
  3e: André moet Rachel niet.
  4e: Monique moet Rachel ook niet.
  5e: Roxanne moet Rachel ook niet meer.
  6e: Bridget moet geloof ik niemand meer.
  En dat staat allemaal in de schijnwerpers! Rollen over elkaar heen op Insta en denken dat ze kunnen zingen en presenteren! Tjonge jonge wat een soap! Héél Nederland lacht ze uit en hoopt dat de hele kliek verdwijnt naar Verwegiestan! Niet die koppen steeds meer op TV graag! Klaar met dit tokkie gedoe!!

 40. Toan

  Tsja….daar vergeet ik nog een belangrijk item. André en Roxanne staan stralend bij elkaar op één foto tbv een concertreeks! Echter…de twee mijden elkaar als de pest en dat al jaren! Als er naar gevraagd wordt hoe dat dan wérkt, zegt één van de zangers: Ze zijn héél professioneel….we weten niet beter! Volledig gestoord toch? Gezelligheid ten top! DRAMA is het!

 41. Synapse

  Hé J.R, pleur eens een x op met je leugens dat André buiten schot blijft. Ook als je het 10 x herhaalt wordt het nog niet waar, SUKKELLLL!

 42. Gezond verstand

  En denkt die Monique nu echt dat dit onvolwassen snotaapje haar verder trouw zal blijven.
  Sommigen vragen er ook om ,om belazerd te worden

 43. Flits Bom

  Allemaal zigeuners

 44. Kaatje

  J.r is gewoon een zielige trol die zijn meningkje wil doordrukken onder verschillende namen echt sneu.

 45. Xylon

  Heel goed André !.. Geniet van elkaar het is jullie gegund !.. Monique is dé vrouw van je kind, zij kan jou als geen ander ondersteuning bieden in je carrière !.. Praat eens een keer hierover met Danny de Munk, (als mannen onder elkaar) , want hij snapt dat als geen ander !.. Laat je nooit meer verleiden door valse wijven zoals Bridslet want dat soort vrouwen zijn jouw verboden vrucht, zij zullen je uiteindelijk doen vallen en je carrière slopen !.. Een slippertje is in jouw vakgebied zo gemaakt, doe het slim en discreet, wees dus wijs de volgende keer !.. Iets minder alcohol kan ook helpen !.. toi toi toi !..

 46. Tina

  >Heel goed André !.. Geniet van elkaar het is jullie gegund !..

  Lieve jeezus… Meen je dat nou?

  > Monique is dé vrouw van je kind, zij kan jou als geen ander ondersteuning bieden in je carrière !..

  Slaafs, onderdanig, bemoederend en dom. Inderdaad de perfecte de terugval basis voor ons verwende kuttekopje.

  > Praat eens een keer hierover met Danny de Munk, (als mannen onder elkaar) , want hij snapt dat als geen ander !..

  Danny de Munk is geen man, maar een asexueel voorwerp dat teveel plastische chirurgie geeft ondergegaan.

  > Laat je nooit meer verleiden door valse wijven zoals Bridslet want dat soort vrouwen zijn jouw verboden vrucht, zij zullen je uiteindelijk doen vallen en je carrière slopen !..

  Bridget=Foute vrouw; Dreeeeeetje=top. We snappen ‘t.

 47. Pam

  Deze driehoekige leeghoofden sporen echt niet. B. moet idd meteen van de buis. Schande voor BLV. Angela heeft gelijk per direct ontslaan. Zodra ik haar kop zie op tv, zapp ik weg. H.than my D. kijk ik ook niet meer. Wat een afgang zeg. Bah!!

 48. Tv kijker

  Biddinghuizen hoe weet jij dat van dat appje?
  Die andre heeft schijt aan alles en iedereen .
  Hij had geen traan om Monique gelaten en dat zal hij de volgende keer ook niet doen.
  Misschien heeft hij haar wel weer genomen voor zijn carrière want dat gaat bij hem voor alles en feestvieren hij is en blijft een getrouwde vrijgezel …maar dat weet Monique zelf op zn besten
  Denk over 1 a 2 miss 3 maandjes is hij weer alle avonden de hort op en Monique alleen op de bank bezig zijn met insta

 49. Kaatje

  Synapse
  Pleur eens een eind op joh! Kneus!

 50. Alida

  Oei oei, wat een venijn proef ik weer. Die Dreetje met al z’n poen en zijn Moniekje , die het met hem blijft doen….. Misschien jaloers, omdat Dreetje veel centjes verdient???? En jullie wat minder…….???

 51. Donald Dumb

  Ah, daar is de jaloeziekaart weer.
  Deze keer getrokken door Alida…

 52. Klaiber

  @Dump
  Die kaart wordt getrokken door iemand die jaloers is, dombo.

 53. Donald Dumb

  Ja zeker de grootste fan van André jr. en had gewild dat ze Monique heette…

 54. Klaiber

  @Dump
  Je bent dus echt zwakbegaafd.

 55. Donald Dumb

  Zwakbegaafd is iemand die niet eens een naam goed kan overschrijven…

 56. Paulus

  Leuk vrouwtje, dat ze alles naait wat los en vast zit is haar leven. Je leeft maar 1 zal ze denken. Pakken wat je pakke kan.

 57. Xylon

  Karma is a bitch, die zwakke tv hoer had toen toch ook totaal geen greintje mededogen met Monique en de kleine? Wat moet trouwens zo’n “sterke onafhankelijke vrouw” als Bridslet nu in hemelsnaam met zo’n zwakke onervaren jonge man als André? Wat heeft ze te zoeken bij hem en wat heeft hij zo’n levenservaren vrouw van 45 jaar met opgroeiende zoon nu eigenlijk te bieden dan? Bridslet heeft haar nep imago van sterke onafhankelijke vrouw lange tijd hoog weten te houden doordat zij beschermd werd door de roddelpers. Waande zij zich zo veilig voor hen in zo’n beschermde omgeving op dat feestje met alle aanwezige collega’s dat ze zich zo schaamteloos liet vingeren door Andre met het slipje op de enkels? Meer een extreem zwakke schakel die valse stoephoer en zeker niet meer dan dat vergeleken met Monique die echter wel degelijk een vrouw met klasse is !..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.