Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries

Geplaatst op do 12 dec 2019 om 9:15

Evert Santegoeds ziet het kort geding dat Bridget Maasland heeft aangespannen tegen De Telegraaf met vertrouwen tegemoet. Ze heeft in 2014 wel degelijk een avontuurtje beleefd met André Hazes jr. na het huwelijk van Patty Brard, zoals hij onlangs schreef op de pagina Privé. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in Shownieuws. Maasland en De Telegraaf staan vandaag lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank en Santegoeds komt dan met bewijzen dat het wél waar is.

Santegoeds staat volledig achter zijn verhaal. “Nu krijgen we Bridget. Het gaat over de nacht na het huwelijk van Patty Brard. Dat is op twee plekken gevierd destijds; in een heel chique restaurant en in een cafeetje aan de Amstel dat niet echt een parel van de horeca was. Het is inmiddels ook dicht; een heel vervallen tentje, waar er met heel veel collega’s nog wat gedronken werd en waar het heel veel mensen opviel dat zij nogal close waren met elkaar.”

Volgens Bridget bleef het bij een zoen. “Maar collega Bart Ettekoven (die er ook bij was, red.) zei hier al: ‘Als dat een zoentje is, dan hoef ik van Bridget geen zoentje.’ Dat ging behoorlijk ver en dat zeggen heel veel mensen al vijf jaar.”

Maaslands juridisch adviseur Peter R. de Vries vindt het raar dat de Privé er pas na vijf jaar mee komt. Santegoeds: “De wedding planner van Patty is mijn partner en die heeft me dat natuurlijk al verteld en overal werd daar uitgebreid over gesproken. Er is niet over geschreven, want dat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden als je hier een beetje werkt dat je dan niet over een collega schrijft. Dat is nou eenmaal zo, dat is niet zo gek. Bridget werkte hier en ze was als collega van Patty ook op het huwelijk van Patty. Dat is dus destijds niet geschreven. Bart legt het ook goed uit in z’n column. Dat is ook bij ons de reden geweest om het door de vingers te zien.”

Ook wilde Santegoeds de vreemdgaande Hazes jr. sparen. “Dreetje vroeg het, want hij had net verkering met Monique. Het is gewoon wel een verhaal dat hier al jaren door de gangen gaat, maar wat ik zeg: dat hoort dus bij de secondaire arbeidsvoorwaarden.”

Santegoeds heeft verklaringen verzameld van ooggetuigen die André en Bridget destijds ook bezig hebben gezien. “Patty doen het niet en andere collega’s die ik erom gevraagd heb ook niet, maar er zijn collega’s die gewoon zeggen: ‘Wat ik gezien heb, heb ik gezien.’ Bart stond er ook bij. Hij zegt: ‘Ik stond er met m’n neus bovenop.’ Zij hebben het opgeschreven met een handtekening eronder en die stukken zijn allemaal gegeven.”

Hij ergert zich aan het theater dat Peter R. de Vries een aantal uren eerder opvoerde in RTL Boulevard. “Het speelt al een maand en de avond van tevoren gaan de circuswagens van Circus De Vries het Leidseplein over bij Boulevard van: ‘Komt dat zien, komt dat zien!’ Morgen gaan we het wel beleven.”

Kan hij door een deur met De Vries? “We zijn geen vrienden, maar je kunt niet alleen vrienden hebben in dit wereldje.”

André

Met André Hazes jr. heeft Santegoeds wél een schikking getroffen. “We hadden het anders moeten doen en ik zal het ook niet snel nog een keer doen. Het grote mediapektakel waar sommige collega’s op gehoopt hadden, gaat er niet komen. Er komt geen rechtszaak.

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (vanochtend)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (vanochtend)

Foto: SBS
35 Reacties op “Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries”


 1. #Persifleren#

  Wedden dat botox verliest.

 2. Olcay

  Ik ben helemaal op mijn plek bij Shownieuws.
  Ik nail de autocue en studio gesprekken gaan helemaal flex bij mij.

 3. Alfie

  Geruststellend voor Olcay dat hierover bij shownieuws niet wordt gesproken
  https://www.rtlz.nl/business/artikel/4697971/olcay-gulsen-geweerd-uit-eigen-bedrijf-na-gerommel-met-rekeningen-vlak

 4. Riekie

  Bijzonder knap dat zowel Weekend, Privé als Story hier al 5 jaar over zwijgen. En als er wel iets aan de hand was, dan zijn daar toch filmpjes of foto’s van?

 5. Eveline

  Was bij café de Zwarte kat in Amstelveen een paar huizen verderop bij Patty.
  Daar is het toen bij meer BN’ers uit de hand gelopen en zeker bij Bridget.

 6. Tessa

  Evert heeft gelijk. 100%. Ik werkte destijds ook bij shownieuws en was op de bruiloft van Patty. Daar stond Dre’tje Bridget te vingeren tegen de bar aan. Niet sjiek dat dit is uitgekomen. Maar o-zooo waar! Sorry Bridget.

 7. Roen

  Als het is zoals Santegoeds zegt hoop ik dat Boulevard diep door het stof gaat en vooral de Vries wijst op zijn gedrag. En dat hij vanavond ook weer aan de desk staat om te vertellen dat het bewezen is. En niet dat hij er opeens niet staat als het hem tegen zit.

  Maar die ‘ we hebben het door de vingers gezien’ is natuurlijk wel bizar. Alsof de roddelbladeren bepalen wat je doet.

 8. Moud

  Ik vraag mij af, waarom Santegoeds juist nu met dit verhaal komt. Iets wat 5 jaar geleden gespeeld heeft. (zou gebeurd zijn)

  Kan geen toeval zijn Evert Santegoeds, toch!!

 9. Corrie

  Tuurlijk zwijgen roddelbladen hier niet over. Alsof ze een moraal hebben. Het is gewoon niet gebeurd, maar ze moeten toch hun blaadjes vullen.

 10. Dick

  Happens all the day, gaat nergens over.
  Beide partijen zijn stakkers.

 11. Brian

  Exact wat Evert zegt is een beetje het probleem van de showbizz in Nederland. Het cirkeltje is veel te klein. Er zijn nog 100den andere verhalen te vertellen maar dat komt niet naar buiten want: ‘collega’, ‘invloedrijk in de media, ‘zoon van’, ‘onhandig en lullig voor zijn/haar vrouw/man’ etc. En een hoop van deze verhalen zijn bij iedereen die in de media zit al jaren bekend. De whatsappjes met sappige roddels en foto’s vliegen je om de oren. Maar publiceren nee, dat is ‘niet handig’.

 12. Wanny

  Waarom zou dit in het nieuws moeten komen? Laat die mensen lekker raggen als ze daar zin in hebben.

 13. Bep

  Ik geloof Santegoeds direct.Sowieso wil ik dat Boulevard verliest, door het stof moet en 2 medewerkers ontslaat.Wat een rust zou dat geven.Maar helaas is Peter van der Vorst te sof.Die durft dat niet.

 14. G.ossip

  Peter van der Vorst moet Bridget gewoon van RTL Boulevard halen,zij smijt de meeste roddels rond en nu gaat het over haar en dat mag niet,beetje krom,daarbij iedereen weet dat Bridget een Homewrecker is .

 15. Bo

  De rechter in NL kiest toch altijd voor de privacy van de bn-er. Dus Prive zal wel moeten rectificeren. Ondertussen weet iedereen hoe het werkelijk zit.

 16. Max

  Jezus, kan die de Vries niet weg met zijn dubbele rol als directeur van het advocatenkantoor van “de sterren”! Wat een gênante vertoning gisteren in RTLBV, beschamend slecht van die De vries en heerlijk die 2 die tegengas gaven! EN Santegoeds, natuurlijk heeft hij gelijk. Geile Bridget is te oud, maar werd wel graag even flink gevingerd door die kleine….

 17. Solomon

  Aanpakken die tv stoep hoer .. ze vraagt er nu echt om die vuile slet !..

 18. Sjors van Kempen

  Dus Bridget laat zich onder invloed van wat coke en flink wat alcohol en plein public vingeren tegen de bar? Classy!

 19. Bram

  Is meneer de vries samen met zijn zoontje nu opeens advocaat van elke BN’er hahaha wat een poppenkast.

 20. Zjos

  andre neukte alles wat ie kon en wat ie wilde en nee ik geef hem geen ongelijk.

 21. Einde van NL

  Nog even en men beweert ook nog dat kook Vries en kook Maasland het na de uitzendingen van boulevard niet met elkaar hebben gedreven. Man, man, man, dit rotzooit echt wel verder dan het simpele Gooise matras.

 22. Sjors van Kempen

  Dus Bridget laat zich na de uitzending op de desk van Boulevard nemen door Peterrrrrrtje? Classy!

 23. Caramba

  en komt die nou bij de rijdende rechter?

 24. Henk

  @Bram Hoogmoed komt voor de val!

 25. sukkel

  Peter met zn…… ik ben directeur van het kantoor …. god wat een kwal is dat John van de Heuvel had gelijk hoor en wederhoor….. die de Vries was maar aan het bleren ……… en nog het ergste als Evert verliest moet het geld naar de dierenopvang van Kluivert 1 grote leugenachtige bende zeg ……..

 26. Eveline

  En dan gaan ze gezellig samen naar de rechtbank vanochtend, wat een sensatiebakken en dan zweert ze ook nog op haar zoontje dat het niet waar is.
  Zijn allebei volkomen van het padje, André loopt al vanaf dag1 te leuren met zijn zoontje als hij er maar voor betaald krijgt en die blonde doos moeten ze lekker ontslaan bij Boulevard met haar sensatiezucht. Zum kotzen en dan zweren op je zoon, hoe durf je, leugenaar en die jongen zit op school en wordt elke dag geconfronteerd met de bagger van zijn moeder en haar omhooggevallen vriendje.
  Hoop dat ze verliezen en als ze winnen gun ik die andere golddigger zeker niet de centen voor haar zgn. Honden opvang op curacao.

 27. Opkomer

  Ik zag op de website van het AD een foto van de tortelduifjes. Het is werkelijk geen gezicht. Alsof Dré met z’n moeder loopt. Die dré die wordt over n paar maanden ineens wakker en begint dan pas te beseffen dattie van de regen in de drup terechtgekomen is. Hoe dom kun je ook als vrouw zijn om te denken dat je als vrouw ooit gelijkwaardig zult zijn aan je man die de leeftijd van je kind heeft. Ik voorspel binnen een jaar jaloezie haat nijd en n nieuwe vlam. Of terug naar monique, die gekke hazes met z’n Oedipus complex. Nationale clown

 28. Joyce

  Jemig,die Bridget loopt erbij of ze al jaren een relatie hebben. Bewijst dat ze schaamteloos alles post om te laten zien hoe verliefd ze is! Niks geen fatsoen naar Monique en zoontje.
  Geld kan ze ook goed gebruiken,maar denk dat ze hier zichzelf het meest voor schut zet. Ze is gewoon een Goois matras.
  Haal haar weg bij Boulevard.

 29. Zo ist, en niet anders.

  Wat haat ik die de Vries toch, BAHH !!!

 30. Kimberly

  Peter R. is een narcistische lamzak.

 31. Julius

  Evert is een viespeuk

 32. Roely

  Och, wat is die Evert Santegoeds toch een verschrikkelijk sneu mannetje. Iets wat vijf jaar geleden gebeurt zou zijn nu pas publiceren?
  Yeah right, sukkel!

 33. Joop55

  Lekker Hollywood nadoen met z’n allen, geen hond die er om maalt. Beter verdiep je je in de uitslagen van de verkiezingen in het VK en de drastische gevolgen ervan. Want dit was toch een soort referendum 2.0

 34. J. Bloemheuvel

  Ach, die arme Olcay, zij mag meespreken met de grote mensen.
  Zij zal best kwaliteiten hebben maar of dat kwaliteiten zijn waar behoefte aan bestaat valt te betwijfelen.
  Doe verstandig Olcay en gooi geen kolen op het vuur get diet je reputatie geen goed.

 35. J. Bloemheuvel

  Eigenlijk is elk woord besteed aan sint petrus er één teveel.
  petertje heeft geen aanbidders nodig want volgens mij kan
  niemand petertje meer adoreren als petertje zelf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.