Privé lacht zich rot: rechter maakt gehakt van Bridget

RTL 4-presentatrice Bridget Maasland heeft vandaag bakzeil gehaald bij de rechtbank in Amsterdam. Ze krijgt geen schadevergoeding van 7.500 euro en geen rectificatie. Dat melden de media die bij de uitspraak aanwezig waren. Maasland vindt het niet leuk dat de Privé onlangs heeft onthuld dat zij zich in 2014 op het huwelijksfeest van Patty Brard zwaar heeft misdragen met André Hazes jr. Ze zou daar op een gegeven moment met haar slipje op haar enkels gestaan hebben. 

De presentatrice ontkent dat ze zich misdragen heeft, maar de rechter vindt haar goedkope gedrag meer dan bewezen. Er zijn namelijk vijf ondertekende, schriftelijke verklaringen opgesteld door getuigen.

Eigen schuld, dikke bult, oordeelt de rechter. Hij wijst erop dat Maasland een ‘public figure is die zich meer moet laten welgevallen dan andere personen’. “Heel onaangenaam voor eiseres, maar door het zo uit de hand te laten lopen op een feest waar – in de woorden van haar raadsman – de voltallige vaderlandse roddelpers aanwezig was, heeft zij dat voor een deel aan zichzelf te wijten.

Tja, die bal kaatst dus recht in het gezicht van Maasland terug. Sterker nog: ze is ook nog eens veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.

Haar advocaat Royce de Vries, de zoon van, vindt het jammer. “Het is teleurstellend dat Privé dit niet moet rectificeren.

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (12 december)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (12 december)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (12 december)
‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’ (13 december)
Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’ (13 december)
Bart Ettekoven: ‘André en Bridget geen blijvertje’ (15 december)
Ook Celine Huijsmans vindt Bridget Maasland leugenaar (16 december)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen