‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’

Bridget Maasland stond in 2014 met haar slipje op haar enkels tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in Amsterdam. Dat zei Bas le Poole, de advocaat van De Telegraaf, donderdag tijdens het kort geding tussen Maasland en Evert Santegoeds. Maasland is woest over de bewering van Santegoeds dat zij en André Hazes jr. zich die avond ‘voor het oog van alle aanwezigen te buiten zijn gegaan na een hartstochtelijke vrijage’. Een ‘huwelijksnacht’, noemde Privé het in De Telegraaf.

Hoewel Maasland ontkent, blijven De Telegraaf en Santegoeds achter het verhaal staan: “Ze waren zo hevig aan het kussen en aan het vrijen dat sommige mensen riepen: ‘Het a room.’ Een ongegeneerde vrijpartij. Haar slip lag op haar enkels. Ze zaten te kussen en te voelen. Het ging er nogal wild aan toe. Zijn handen zaten echt overal bij Bridget.

De halve redactie van Shownieuws was erbij, maar Maasland blijft ontkennen. Zij zegt: “Ik word als sloerie neergezet dat in een flessenhok seks zou hebben gehad. Op mijn eigen kind zou ik zweren dat het niet is gebeurd. Er heeft absoluut een zoen plaatsgevonden, een heftige zoen misschien ook nog wel – we hadden een leuke aantrekkingskracht en een leuke avond – maar daar bleef het bij.

Het pijnlijke is dat Hazes jr. destijds al een relatie had met Monique Westenberg. Santegoeds: “Helaas weet ik nog veel meer dingen die ik niet kan opschrijven, anders zou ik hier elke week zitten Dit was er altijd een van. Alleen toen zij ineens wat kreeg met André Hazes, werd het nieuws actueel en hebben we het alsnog geschreven.

Diezelfde Monique Westenberg is nu alsnog keihard ingeruild voor Maasland. Sterker nog: Hazes jr. noemt Maasland al zijn ‘vrouw’. Hazes: “Mij raakt niet zo snel iets, maar als ik merk dat mijn vrouw er verdriet om heeft of dat het haar veel doet of dat ze merkt dat mensen anders naar haar kijken daardoor, dan gaat het mij te ver.

De rechter doet op 20 december uitspraak in het korting geding dat Bridget Maasland heeft aangespannen tegen Privé.

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (gisteren)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (gisteren)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen