‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’

Geplaatst op vr 13 dec 2019 om 8:00

Bridget Maasland stond in 2014 met haar slipje op haar enkels tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in Amsterdam. Dat zei Bas le Poole, de advocaat van De Telegraaf, donderdag tijdens het kort geding tussen Maasland en Evert Santegoeds. Maasland is woest over de bewering van Santegoeds dat zij en André Hazes jr. zich die avond ‘voor het oog van alle aanwezigen te buiten zijn gegaan na een hartstochtelijke vrijage’. Een ‘huwelijksnacht’, noemde Privé het in De Telegraaf.

Hoewel Maasland ontkent, blijven De Telegraaf en Santegoeds achter het verhaal staan: “Ze waren zo hevig aan het kussen en aan het vrijen dat sommige mensen riepen: ‘Het a room.’ Een ongegeneerde vrijpartij. Haar slip lag op haar enkels. Ze zaten te kussen en te voelen. Het ging er nogal wild aan toe. Zijn handen zaten echt overal bij Bridget.

De halve redactie van Shownieuws was erbij, maar Maasland blijft ontkennen. Zij zegt: “Ik word als sloerie neergezet dat in een flessenhok seks zou hebben gehad. Op mijn eigen kind zou ik zweren dat het niet is gebeurd. Er heeft absoluut een zoen plaatsgevonden, een heftige zoen misschien ook nog wel – we hadden een leuke aantrekkingskracht en een leuke avond – maar daar bleef het bij.

Het pijnlijke is dat Hazes jr. destijds al een relatie had met Monique Westenberg. Santegoeds: “Helaas weet ik nog veel meer dingen die ik niet kan opschrijven, anders zou ik hier elke week zitten Dit was er altijd een van. Alleen toen zij ineens wat kreeg met André Hazes, werd het nieuws actueel en hebben we het alsnog geschreven.

Diezelfde Monique Westenberg is nu alsnog keihard ingeruild voor Maasland. Sterker nog: Hazes jr. noemt Maasland al zijn ‘vrouw’. Hazes: “Mij raakt niet zo snel iets, maar als ik merk dat mijn vrouw er verdriet om heeft of dat het haar veel doet of dat ze merkt dat mensen anders naar haar kijken daardoor, dan gaat het mij te ver.

De rechter doet op 20 december uitspraak in het korting geding dat Bridget Maasland heeft aangespannen tegen Privé.

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (gisteren)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (gisteren)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (gisteren)

Foto: SBS
111 Reacties op “‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’”


 1. Donnie

  Die Hazes is voer voor psychologen. Een moedercomplex, kan zich niet binden, heeft enorm veel stress voor een optreden, is op zijn 26e nog steeds een kind van 14. Het is ergens te hopen dat de roem een keer stopt, want eigenlijk kan ie niet eens zo heel veel.

 2. Alfie

  Loose-loose situation. Gelijk hebben en krijgen. Santegoeds brengt maximale schade aan

 3. Ad

  André hard op weg zijn vader achterna te reizen.

  Peter vd Vorst heeft een dijk van een probleem in huis met al zijn medewerkers die het Moreel Kompas zijn kwijtgeraakt.

 4. Eric

  Met het mes op tafel bijna evenveel kijkers als GTST.

  Hoe zo vernieuwing?

 5. Max

  Tja, als bekende NLér mag je best een beetje normaal doen toch, ondanks de lijntjes die er vlak voor weg gesnoven hebt…..want dat zal wel weer de reden zijn waarom zich e.e.a niet weet te “herinneren”…..Of heb jij ook wel eens vingerende stelletjes op je feestje gehad, ach ja…het is eigenlijk heel normaal, waar maken we ons druk om!!

 6. Curryworst

  Tjsa Bridget, stijl en klasse zijn niet te koop in een pakje.
  Wel silic0nent ieten.

 7. #Gisteren is niet vandaag#

  Boulevard en bridget helemaal weg gevingerd.

 8. B

  Zijn er serieus mensen die dit boeit ??

 9. Erik Fannn

  Evert, doe niet zo laf en gooi alles op tafel. Deze mensen klagen je aan, pak ze terug. Die iets te amicale Hazes riep nog dat hij amicaal was maar nooit zijn vriendin zou bedonderen. Leugenaar, doe het boekje open, waarschuw andere vrouwen voor die gladde aal met zijn gelakte nageltjes.

 10. Jordao

  Maaskant en H6 zijn allebei pubers met een bedenkelijk niveau en worden nooit volwassen. De klasse van Monique stijgt alleen maar door hun domme gedrag.

 11. Erik Fannn

  Van de Boulevard website:

  “Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. ***Ik heb Monique nooit bedrogen.*** Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand.”

  Grote grote leugenaar is het dus. Want die kus ontkent Bridget ook niet.

 12. Sophie

  Op zich vooruitgaand dat Bridget “vrouw” genoemd wordt. Meestal zijn het “wijven” als Dre het voor het zeggen heeft.

 13. Sjors van Kempen

  Het is niet waar, want ze zweert het op haar zoontje Mees.

  Proest, haha, ROFLOL.

 14. Anja

  Lelijk mens , lelijk karakter.

 15. Babs

  Een grote barst in het imago van André Hazes. Hij is vreemd gegaan tijdens zijn relatie met Monique. Wordt ook door Bridget gezegd. Stoer om dat te doen André.

  Bijzonder dat Bridget Privé aanklaagt en zo dus alle aandacht op haar vestigt. Ik wist niet eens dat dit gebeurd was, nu wel. En velen met mij hebben nu hier hun bedenkingen over. Daar gaat ook jouw reputatie Bridget.

  Nou… 1 ding is zeker: André blijft niet bij haar, hij is een jonge hond die zeker nog een keer verder gaat snuffelen.

 16. brigitte

  WAT VRESELIJK ORDINAIR ALLEMAAL DIT

 17. Insider

  Goedkope tokkies zijn het

 18. Moud

  @brigitte inderdaad. Vulgairder kan het niet worden.

 19. Solomon

  Zeer terecht dat Bridget erg veel verdriet hierom heeft en reken maar dat het haar nóg veel zal gaan aandoen in de rest van dat rot leventje van haar !.. Logisch is natuurlijk ook dat ze vanaf nu keihard zal gaan merken dat mensen op haar neer zullen gaan kijken nu iedereen duidelijk ervan ovetuigd is wat voor een uiterst lage type homewrecker zij wel niet is !.. Voor RTL ’s moraalridder Peter van der Vorst is maar één ding dat hij nog kan doen om zijn geloofwaardigheid te redden: kappen met die ranzige tv stoephoer Bridslet Maasland !..

 20. G.ossip

  Bridget is gewoon een vies ordinair vodje,was zij voor dat zij ging Homewrecken al.

 21. ”VeronicaDoet@§₽æ..Beter!“;

  2 mensen vinden elkaar leuk en vozen een beetje met elkaar. Wat is daar verkeerd aan? Veel mannen zijn jaloers op André en veel vrouwen zijn jaloers op Bridget.

 22. Pauline

  Wat een smerige hoer !

 23. Sjors van Kempen

  De kwalijkste rol in dit toneelstuk speelt trouwens Peter Rudolf de Vries. Een goed juridisch adviseur zou aanraden om je mond te houden zodat de storm in relatieve rust overtrekt, zeker als je niet zo sterk staat.

  Maar nee hoor, Petertje ruikt publiciteit en zet zijn cliënt ontzettend voor lul ter meerdere eer en glorie van zichzelf en z’n advocatenkantoortje.

  Sneuneus.

 24. RTL6

  Benieuwd wanneer de beerput over Andre’s andere kant open gaat. Algemeen bekend dat hij op z’n tijd niet vies is van wat ehm, mannenliefde.

 25. K.C.T.

  BNers, ze blijven scoren,,, dat dan weer wel,,,,,,, hij kan niet zingen,,,, zij kan niet presenteren,,,, maar binnenkort is deze oma weer zwanger,,,,, en zo blijft het addergebroed voor eeuwig in de belangstelling!!! of misschien een soort “persona non grata” quota in voeren voor te heftig smeerpijpende tokkies,,,,,, kan de titel riool TV ook verdwijnen!!!

 26. Paut Pielusma

  Brigit bevestigt wat honderdduizenden mensen al over haar dachten:
  Ze is vulgair tot op de enkels.

 27. Kijker

  Ik snap niet waarom kijkers nog naar rtl en sbs kijken.

 28. Den Draaier Joost

  Het lijkt mij heerlijk ” haar slipje hing op haar enkels”

 29. Anouk

  Deze vrouw moet echt haar kop uit haar ogen schamen, wat een smerige ouwe heks is het, ze is rijp voor een psycholoog! walgelijke vrouw, kind is zo zielig

 30. HansR

  het elastiek is tegenwoordig van bedenkelijke kwaliteit

 31. anonymous

  Ik word als sloerie neergezet.
  Maar Bridget, heel Nederland weet toch al jaren dat je een sloerie bent.

 32. Peter van de Voorst tot Achterlijk

  Karma is a bitch – Dat hele RTL Boulevard is inmiddels een slangenkuil – Peter Rrrrr de Vries die met 2 petten zijn verhaaltjes zit te vertellen – gisteren weer over de rechtszaak en dan Bridget die doodleuk achter de desk staat te praten over gossip en is nu zelf aangeschoten wild – en Dretje is een wolfje in tijgerkleding – leuk joch om te zien maar door een door commercieel en deugt voor geen cm.

 33. Noah

  😠😠😠😠😠😠
  Ze is het niet waard, ze mist liefde in haar leven, dan maar van een jochie van 25..Ik boycot haar schijnheilige bitch is het.

 34. Lize

  @veronica

  Het was niet een beetje vozen hoor…

 35. Henk

  Deze hetze heeft Bridget aan zichzelf en aan Peter R te danken. Heerlijk. Karma.

  Nog iemand die het kantoor van Peter R.wil inschakelen?
  Trouwens, Peter R.is geen advocaat hoor maar zijn zoon.Peter R. Is een narcistische, arrogante man zonder diploma’s.

 36. Minder of Mirjam

  Shownieuws is de grootste diaree-producent van de nederlandse tv. Evert Santegoeds produceert zoveel diaree dat hij dagelijks moet worden leeggezogen door Mark Labrand die er vervolgens zijn haar mee in model brengt.

 37. Zomaar

  Mijn vriendin, mijn vrouw, mijn ex.
  Gaat weer hard bij Hazes zit al bij het 2e.

 38. Mies op de Fiets

  Peter R. de Vries is een omhooggevallen schrijvertje van het sensatieblaadje ‘Aktueel’.
  Bizar dat hij in elk programma zijn sensatiebeluste gekakel mag spuien. En advocaat vd duivel mag spelen als sheriff van RTL Boulevard. Ik mis alleen zijn pet en SM-laarzen nog.

 39. Anton

  Het was een leuk blondje.

 40. Thom

  Die foto hier boven ook hahaha wat een stel idiooten. Zie ze staan dumb and dumber.

 41. Petra

  Hazes, twee gezichten met mijn ex zowel uiterlijk als innerlijk. Zo ben jij de vrouw van zijn leven om vervolgens 24uur later ingeruild te worden met een slet. Blijkt dan toch Amsterdamse mentaliteit te zijn.

 42. Joyce

  Bridget geniet vast van alle aandacht! Zo’n lieve vrouw,met het hart op de goede plaats! 🤢

 43. Arie Schoenlepel

  Sorry, correctie @Petra Fri 13 Dec 2019 om 10:13. Dat is geen Amsterdamse mentaliteit. Al deze misselijke figuren komen van buiten Amsterdam, tegenwoordig 90% van de inwoners in Amsterdam komt van buut’n. Daarom is Amsterdam Amsterdam niet meer. Helaas.

 44. Nancy

  Hey Bridget ouwe heks met je spek nek wie is hier de de zwakste schakel? Schaam je en zweren op dat kind van je ? zielig en respectloos laat je eens nakijken misschien heb je wel wat onder de leden
  Stinkt hier heel erg

  Nu heb je twee kleine kinderen onee 3
  NEUKSE & Veel vingerplezier

 45. Caren

  Leuke “moeder” is Bridget om te zweren op je kind!! Gelukkig heeft hij een normale lieve vader.

 46. Frits

  Zie het al voor me hoe Dreetje met zn zwart gelakte worstenvingertjes tussen die kalkoenekop van Maasland zit te kriebelen.

 47. Vingertje

  En Andre wat leg jij je kleine jongen later uit ga je dan ook liegen ?
  Daar bestaat jou leven uit liegen en bedriegen
  En oja hoe kun je nou een lied van je ouwe heer zo vervingeren? ?? Met je Maasland
  Hoop dat jij hier verschrikkelijk veel spijt van gaat krijgen
  Snotneus ben je eerste klas
  Zou meer cocaïne gebruiken knap je van op krijg je ook ZO’N NEUS !!!

  Begrijp ook niet jou Pedovrouw überhaupt nog met der varkenskop op televisie durft te verschijnen
  En Pas maar op babyboy straks neukt ze jou kleine jongen ook nog
  Misschien al gedaan ???? Of weet ze dat niet meer na al dat drugsgebruik

 48. Herman Hoogsteder

  Bridget;De stoephoer van RTL.

 49. Marianne

  Bridget is in dit verhaal echt zelf De Zwakste Schakel. Tot ziens!

 50. Dikke Coke Neus

  Oooh ik verlang zo naar

  ###############

  VERLAAG JE ZELF NIET ZO

  Hoop dat er niemand meer naar jou verneukte concerten komt en die wel gaan daar heb ik medelijden mee
  Want ook jou aantal fans belazer jij
  Met je scheinheilige varkenskop
  Kijk die NEUS PINOKKIO

 51. Bram

  Als je Bridget vingert dan verdwijnt je hele hand.

 52. Bridget a room

  Evert zijn partner was de weddingplanner van dat huwelijk. Besef. Tuurlijk houdt hij zijn bek want anders kreeg zijn partner geen opdrachten meer. Maar nu moet hij wel want hij wordt voor leugenaar uitgemaakt.
  Patty houdt haar bek. Die is blij (verbaasd) dat ze überhaupt nog programma’s mag doen. Die bemoeit niet.
  Evert gaf zelf eerder al aan dat Dreetje vroeg om er niets over te melden want hij was toen net met Monique.
  Zelfs squeaky clean Airen voelt noodzaak zich uit te spreken.
  Dus ze zijn altijd collegiaal en loyaal naar Briget geweest. Netjes. Als ze nog bij Shownieuws zat hadden ze het niet gebracht en had Boulie weer anders gereageerd. Maar ja. Dat houdt op deze manier op. Ik denk dat ze haar al niet uit konden staan en blij waren dat ze naar Boulie ging.
  Andre heeft nog wel lijntjes bij SBS. Shownieuws geeft kaarten weg voor kerstconcert en Dianta presenteerde pas geleden de onthulling van Hazes kerstalbum in Goud. Wat gaat daar nog onderling gebeuren.

  Verder hieronder wat ik gisteren al ergens schreef op deze site met een ander pseudoniem.

  R de vries heeft zich weer voor een karretje laten spannen omdat zijn zoon de advocaat anders geen klanten heeft. Eerst Rossana en nu Bridget met haar ouwelijke nek. Daar geeft zelfs een parelketting geen glans meer aan. Als R de vries niet zakelijk betrokken was geweest had hij wel anders gepiept.

  Er is dus toen gewoon al wat voorgevallen tussen Dree en Bridget. Ik heb het in al die afgelopen jaren hier al vaker gelezen trouwens. Maar dat kunnen ze nu niet meer zeggen want de premisse is dat de vonk pas is overgeslagen na de Ahoy concerten van oktober. Moet Bridget zich nog bewijzen tegenover Rachel.
  Dreetje gaat überhaupt gewoon flink vreemd. Dat heeft hij van zijn vader: John de Wolf.

 53. xiefkleinhertje

  Ik weet nu hoe die H6 aan die zwarte nagels komt.

 54. Dave

  Andre neukt alles wat los en vast zit en ik geef hem geen ongelijk.

 55. @xiefkleinhertje

  Hij zat in het verkeerde gat.

 56. Henk

  Haha :) @HansR

 57. Raymond

  Zeg maar niets meer Bridget iedereen weet nu dat dit de waarheid is over jou en er is daarom al geen redden meer aan!

 58. Robin

  Wat moet die vinger van André dagenlang daarna flink naar rotte vis gestinkt hebben zeg. Het smerige witte klodderige lichaamssap kan bij zo’n oude vieze heks als Maasland namelijk niet veel anders stinken. André zal net zoals de vele mannen die hem voor waren alleen al door haar enorme lichamelijke stank spoedig afstand van haar gaan nemen om vervolgens enorm spijt te gaan krijgen dat hij deze RTL stoephoer heeft gedaan!

 59. Koos Dingenmans

  De tekst van zijn nieuwe kerstnummer is leeg en inhoudsloos net als de zanger list en bedrog wat is het toch een stumper en Bridget een zielige maar vooral vieze vrouw.

 60. Julius

  Smerig wijf die Bridget zeg, net als Katja Schuurman ook zo een vies wijf. Oude vieze wijven vind ik het.
  Bridget krijg de shit als een boemerang terug in dat liegende smoelwerk. Karma, karma, karma

 61. Rafaël

  En met deze stoephoer kan mamma Rachel het toevallig wel goed vinden? Soort zoekt soort misschien?

 62. sukkel

  Ze zweert nog op haar zoontje ook die slettebak..had ze eerder moeten bedenken
  Die tokkie Hazes is een smeerlap van de bovenste plank maar ja wat wil je als moer die in bed kroop op dr 15jarige leeftijd met een alcoholist van 30

 63. Kitty

  @Sukkel: doe iets aan je eigen leven in plaats van nutteloos schelden op het internet.

 64. sukkel

  Lach me rot om HANSR het elastiek is van een bedenkelijke kwaliteit whaaaaaa

 65. sukkel

  Bridget moest de radio zachter zetten omdat Mees haar zoon niets mocht horen wat Neerland van de slettebak vond whaaaaaaa lekker he nieuwe liefde …..alleen maar ellende hebben die 2 inhoudsloze en lege figuren Monique komt eerdaags met een kanjer van een echte kerel thuis let maar op whaaaa

 66. Pien

  https://www.gids.tv/video/148656/bridget-maasland-en-andre-hazes-slepen-prive-voor-rechter-het-is-niet-waar-kom-op

  Je ziet in dit filmpje dat Bridget liegt en dan die Hazes met dat doorgezopen hoofd. Arme kinderen van Bridget als Hazes jr.

 67. Victor Klootwijk

  Niet zo oordelen, beste mensen (Mattheus 7: 1-6).

 68. Joop55

  Haar presentatie aan dat ene BNN-programma tussen februari en april 2003 doet ze eer aan.

 69. L.

  Wat een gênante vertoning. Dat je zoiets doet op iemand anders’ bruiloft en dat ook nog eens iedereen het kan zien. Dan ben je toch niet gezond in je bovenkamer?

 70. Britt Scholte Lover

  Hazes heeft nu alweer een nieuwe liefde las ik in de nieuwe Weekend!!

 71. Koos van de Plasgoot

  Ik hoop zo dat de concerten van Dre in de soep in lopen….

 72. jahaha

  Mijn vrouw…..mijn oma zul je bedoelen!!
  Is dat nou lekker Andre? Bejaarden sex?

 73. Erik Odekerke

  Wat een onvoorstelbare ranzigheid. Jezelf laten vingeren terwijl de hele kroeg meekijkt. Dat gebeurde vroeger misschien tijdens een fout schoolfeest, maar toen was je 14, geen 41. Wat een goedkope snol, gadverdamme.

 74. Ramon

  Van alle oud TMF VJ’s is dit toch wel het meest ranzige van allemaal bah! Een oude moeder die zich laat vingeren op een bruiloft terwijl alle gasten getuige daarvan moesten zijn? En dan nog verwacht dat niemand daarover zal gaan spreken? En dan ook nog een grote mond hebben en totaal geen empathie tonen voor Monique door schaamteloos op tv over haar jonge lover te gaan pronken die haar kind geweest zou kunnen zijn? En wanneer ze juist nu met haar stink billen blood is gegaan bij de rechter gaat zitten janken dat het allemaal gelogen is terwijl zij de grootste leugenares is?

 75. Johnny👀

  Wat een medeleven ineens voor die Monique..is ook maar een zwakzinnig wicht.

 76. Conny

  Dit bedoel ik nou slipje hangt op haar hielen, verbaasd ben ik dat ze überhaupt slipjes draagt.Wat een goed voorbeeld voor haar zoon, dat z’n moeder een slettebak is, ik zou haar per direct ontslaan.Zo.n iemand hoort niet achter die desk, en zij zou geld moeten storten ipv dat ze geld vraagt.

 77. Jannie

  Monique, ex schoonloeder en bridslet hebben jou in de media jaloers willen maken,
  Maar jij bent de laatste die lacht..wens jou veel geluk!

 78. Mr. Ed

  Briljant, heerlijk, love it … alles voor de kijkcijfers!

 79. Huubje

  Misschien had er iemand wat GHB in haar drankje gedaan?

 80. Cécile

  Het zal je moeder zijn zo een vuilpoes als Bridget Maasland. Hazes jr. heeft serieus gefaald als vader, deze l.l met vingers is geen knip voor zijn neus waard.
  Monique wees blij dat je hier van af bent. Het is nu niet leuk voor je maar jouw tijd komt.

 81. Opkomer

  Als je Bridget ziet met Dré is het net of je naar een moeder met haar zoon kijkt. Het voelt onnatuurlijk.

 82. Lies

  Je kunt je afvragen of dit een verstandige move was, ik denk dat het hun beider reputaties geen goed doet. Ook fijn dat haar zoon nu alle details weet.
  Wat een tokkies.

 83. Brenda

  Bridget, U bent de zwakste schakel, TOT ZIENS!

 84. Delanna

  En lekker geloofwaardig komen ze beide over. Ze geven dus al toe dat er een zoen is geweest. Andre heeft monique dus al bedrogen goed bezig. Maar niet heus. Sorry hoor maar dan is het moeilijk te geloven dat er na die zoen niks is gebeurt. Lekker goedkoop. En arme monique. Die heeft al genoeg meegemaakt en dan dit gezeik ook nog. Walgelijk gewoon.

 85. zoe

  Het schijnt zo te zijn dat ze nooit slipjes draagt dat vind ze maar lastig.

 86. Wouter

  Ik heb medelijden met het slipje van Bridget. De hele dag die rotte vis geur.

 87. Rein von

  Zij donk dat zij de koningin is nee slecht mens die bridgett maas ik kan haar hele goed zij is out on de hele realtime van andere kaput te maken zij heft altijd al jongen mannen gehad verschillende kindeten van vetschillende jongen mannen zelf was zij 20 met een 16jr jongen ook Gedaan ik heb veel meer foto,a van haar

 88. Menno van Riezen

  Een echte stoephoer dat is het, en die Hazes een vieze gluiperd, en een relatie je vrouw bedonderen en haar achteraf een mes in de rug steken. Vies vuil en hoor stel is het.

 89. Roely

  Als ik de reacties zo lees, vraag ik mij van veel mensen af waar zij het lef dan vandaan halen om iets over Bridget en André te zeggen. Man, man, man, wat een Tokkie-reacties!!

 90. Opkomer

  Bridget heeft het voorval in haar herinnering opgeslagen als: er is die avond iets gebeurd maar ik ben niet met hem naar bed geweest. Dat noemt zij dan zoenen. Het vingeren, de losse beha zijn onbeduidende details. Dus puur technisch zou Bridget dan gelijk hebben. Geen sex, alleen passievol zoenen. Met hier en daar een hand. Ik snap haar juridische standpunt wel, maar er is ook nog n factor beeldvorming. Tja en die heeft ze nu tegen .

 91. de deskundige

  Het zijn Tokkies de een zuipt zich klem en de ander loopt met haar slip op de enkels .

 92. Wim

  @ Roely

  In dit verhaal zijn er twee gore tokkies t.w.vies oud wijf Bridget en mafketel met een psychiatrisch moedercomplex Andre.

 93. Pien

  @ Roely
  Fri 13 Dec 2019 om 16:09

  De twee grootste tokkies zijn André jr. en zijn moeder Bridget Maasland. Bridget is daarnaast ook zeer vals en leugenachtig.

 94. Hans S.

  Ik heb dit vreselijke mens ontmoet. Wat een arrogant over het paard getilde verschijning die het heel normaal vond dat hulpverleners, ik was op een voetbalevenement waar ze haar zoon die nu zo nodig beschermt moet worden, uit de auto had gezet waarna ze met haar mini als een achterlijke wegstoof, klappen kreeg. Op mijn antwoord dat ik dat dus niet over mijn kant liet gaan ging ze helemaal door het lint. Ik vind het geweldig dat ze u zo mooi negatief in het nieuws staat. Ik zou zeggen afzagen tot haar enkels Evert!

 95. G.ossip

  Op het moment dat je op een bruiloft je zo misdraagt dan heb jezelf totaal geen normen en waarden,Bridget is en blijft goedkoop en ordinair.

 96. Susanne

  Al die mensen hier die Bridget en André verwijten van gebrek aan fatsoen. Kijk eens wat jullie zélf schrijven!? Jullie kunnen niet om kwaliteiten bietsen die je zelf vertikt gestalte te geven. Dan krijg je de pot die de ketel verwijt dat-ie zwart ziet. Als je fatsoen wilt zien in de ander, begin dan eens bij jezelf…

 97. tonio

  Zet AUB Brittgett op non actief………..

 98. GW

  Gevalletje “het middel is erger dan de kwaal”.

  Bridget maakt zich naar eigen zeggen druk over de beeldvorming maar nu wordt er dus daadwerkelijk in de rechtszaal uitgevochten of ze zich heeft laten ehm… pruimduimen. Hoe ordinair wil je het hebben?!

  Soms moet je iemand tegen zichzelf in bescherming nemen, maar ja de schoorsteen van het advocatenkantoor De Vries & Kasem moet ook blijven roken.

 99. Nils Holgersson

  “Mij raakt niet zo snel iets, maar als ik merk dat mijn vrouw er verdriet om heeft of dat het haar veel doet of dat ze merkt dat mensen anders naar haar kijken daardoor, dan gaat het mij te ver”

  Monique was die avond nog je vrouw, eikel. En de moeder van je kind.

  Met zulke uitspraken ben je praktisch ontoerekeningsvatbaar.

 100. Maria

  Die jongen was enkel stikstof aan het meten, een wetenschappelijk onderzoek was het.

 101. Er ist wieder da

  Dreetje, wat een k*tnaam. TMF is beter, The Mother F*cker

 102. Drs. Geylstra-Befspektakel

  Met z’n vuistje, met z’n vuistje
  Met z’n platte, platte hand
  Schuift dat Tokkiejong
  Bridgets slipje aan de kant.

 103. Opkomer

  Dré heeft exact hetzelfde geweten als z’n pa. Afhankelijk van hoe de vlag wappert. Dit is dubbele hypocrisie ten top.

  Z’n vrouw met kind is ie al lang vergeten. Respectloos. Dit soort mensen kennen geen schaamte.

 104. Solomon

  Rolf X Alive !..
  Talpa-TV !..

 105. Paullette

  Wat leuk om al die reacties te lezen, heerlijk dat we het er bijna allemaal over eens zijn dat wat die 2 doen en deden verachtelijk is. Ik snap niet dat Bridslet, met haar onsympathieke voorkomen en nare nasale stem nog op de televisie verschijnt. Bij mij gaat de tv op een andere zender als zij in beeld is. Maar ze hebben wel lef die twee. H6 die opeens toegeeft dat het uit is met Monique maar dezelfde dag al een ander heeft? Hoezo lijkt hij op zijn vader? Die ook zo respectloos met zijn exen en kinderen omging? Arme halfbroer Melvin, die zelfs zijn achternaam veranderd heeft. Zet hem op Evert, afbranden die vrouw en H6, het recht zal zegevieren!!!

 106. Sven L.

  Heerlijk verhaal hehe!

  Ik begrijp alleen niet waarom Santegoeds zijn (werk)relatie met BN’ers op het spel zet..? Vroeg of laat kom je elkaar toch weer tegen in een andere situatie en kun je elkaar misschien nog hard nodig hebben.

 107. A van Mourik

  Wil ik het allemaal weten? NEEEEEEE!!!!!!

 108. R.P

  Waar maakt iedereen zicht druk om…totaal niet interessant.

 109. BRAAK

  De seksclub met Peter als de hoerenmadam.

 110. Loes

  Kunnen we haar voortaan geen FRIDGET noemen?
  Die ouwe kouwe leugenaar en familiekiller….en dan die gladgelakte H6…jakkes.
  Misschien verdienen ze elkaar gewoon.

 111. Marjon Hanse

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.