Ook Celine Huijsmans vindt Bridget Maasland leugenaar

Het is in SBS 6-kringen algemeen bekend dat Bridget Maasland zich in 2014 erg misdragen heeft op de huwelijksafterparty van Patty Brard in Amsterdam. Dat heeft Celine Huijsmans, de rising star van Talpa, gezegd op Radio Veronica. Maasland zou in de bewuste kroeg met haar slipje op haar enkels hebben lopen viezelevozelen met André Hazes jr. Nu de twee een relatie hebben heeft Santegoeds het eens in de Privé gezet, tot grote woede van Maasland, die er een zaak van maakte. 

Die zaak lijkt kansloos, omdat er wel héél erg veel getuigen zijn. Dat beaamt Huijsmans. “Ja, iedereen weet het toch. Tenminste, ik ken heel veel mensen die het weten“, aldus de presentatrice.

Privé-baas Evert Santegoeds beaamt dat: “Er zijn gewoon te veel getuigen. Sterker nog: in de loop van de dag toen het kort geding zo veel aandacht kreeg, kwamen er alleen maar meer getuigen bij. Dat is denk ik ook de reden geweest dat ze het een maand geheim hadden gehouden, want ze weten natuurlijk heel goed dat daar 50 mensen bij geweest zijn destijds op dat dijkje aan de Amstel.”

Wilfred Genee: “Zij zegt dat ze het zweert op haar zoon. De hele discussie gaat over die voorpagina en dat je kinderen erbuiten zou moeten laten en vervolgens haalt zij zelf haar zoon erbij. Ze zegt: ‘Ik zweer op mijn zoon dat het een zoen is geweest, misschien een heftige zoen, maar niet meer dan dat.’ Dan denk ik: hou dat kind er nou buiten.”

Als je je zoon betrekt bij je leugen, dan ben je gewoon een slechte moeder, lijkt Santegoeds te willen zeggen: “Daar schrok ik heel erg van. Dat je dat durft te zeggen in een rechtszaal als er zo veel getuigen zijn. Ik vind dat een hoop shit hoor, dat je dat zo makkelijk over je lippen krijgt. Maar goed, dat is haar keuze.”

Santegoeds is ook teleurgesteld in Hazes jr. “Het verbaast me van André ook, want je kan veel over de Hazessen zeggen, maar die logen nooit. En nu laat hij zich toch hierin meesleuren, want hij weet natuurlijk ook dondersgoed wat er gebeurd is.”

Maasland heeft ook getuigen die zeggen dat er helemaal niets gebeurd is. “Vrouw, je weet dat er zó veel mensen bij waren en de getuigen waar ze mee komt… Een collega die zich ook laat bespelen, met wie ze een YouTube-kanaal heeft: Leon de Ruyter.

De rechter doet op 20 december uitspraak in deze zaak.

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (donderdag)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (donderdag)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (donderdag)
‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’ (vrijdag)
Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’ (vrijdag)
Bart Ettekoven: ‘André en Bridget geen blijvertje’ (zondag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen