Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’

Geplaatst op vr 13 dec 2019 om 9:00

Wie naar RTL Boulevard kijkt denkt dat Evert Santegoeds de kwade genius is in het kort geding dat Bridget Maasland heeft aangespannen tegen de Privé – het programma is immers de privérechtszaal van haar juridisch adviseur Peter R. de Vries geworden – maar wie gisteren naar Shownieuws keek kreeg een heel ander beeld van het geschil. Het lijkt erop dat La Maasland flink aan het jokkebrokken is over wat er zich heeft afgespeeld op het Amsterdamse huwelijksfeest van Patty Brard in 2014.

Maasland ontkent glashard dat zij en André Hazes jr. die avond, terwijl Hazes al een relatie had met Monique Westenberg, méér hebben gedaan dan kussen met elkaar, maar zij vergeet dat er eigenlijk wel héél erg veel getuigen zijn. Waaronder de halve redactie van het programma waar zij destijds werkte: Shownieuws.

Bart Ettekoven, deskundige in Shownieuws en baas van de Weekend, steunt daarom zijn collega Evert Santegoeds in deze rechtszaak. “Wat ik interessant vind is de hele discussie die vandaag losbarst over normen en waarden: mag je als roddelblad of krant zo’n verhaal schrijven? Volgens Bridget is het schandalig, maar ik wil het eigenlijk hebben over de normen en waarden van Bridget Maasland zelf, want hoe is het met je normen en waarden gesteld als je op het huwelijk van een goede vriendin je zo laat gaan en zo misdraagt? Hoe zit het dan met je normen en waarden?

Ze heeft zich schandalig gedragen op het feest van Brard, aldus Ettekoven. “Als je dan als 40-jarige vrouw een jongen gaat zoenen en meer dan dat, terwijl je weet dat hij een vriendin heeft, hoe zit het dan met je normen en waarden? Mag dat dan allemaal wel? Als Bridget zegt dat zij daar alleen een kusje heeft gekregen, dan liegt ze gewoon dat ze barst.”

Presentatrice Airen Mylene: “Ja, ik en veel anderen hebben gewoon gezien dat er wel meer gaande was dan een kusje. Zo zou ik het totaal niet willen omschrijven.”

Bart Ettekoven: “Ja, laten we het zo zeggen: alle ogen waren niet gericht op de bruid die avond – Patty Brard zag er prachtig uit in haar jurk – maar iedereen keek naar die hoek waar André en Bridget zich zo misdroegen.

Het steekt hem dat Maasland hem en zijn collega uitmaakt voor leugenaars. “Ik vind het niet eerlijk dat er gelogen wordt over ons en er iets zo glashard wordt ontkend wat wij allemaal – met de hele redactie van Shownieuws en met weet ik veel hoeveel journalisten – met onze eigen ogen hebben gezien.”

Er is pas recentelijk over geschreven. Waarom? “Ik was als privégast uitgenodigd door Patty Brard en als ik als privégast word uitgenodigd, dan ben ik daar dus niet voor Weekend of Shownieuws. Wat daar dan gebeurt, blijft tussen ons. Ik had het ook altijd tussen ons gehouden, maar omdat er nu zo wordt gelogen en er zo glashard andere dingen worden beweerd dan de waarheid, vind ik dat ik Evert moet bijstaan.”

Maasland heeft geen rechtszaak aangespannen tegen de Weekend. “Ik heb alleen geschreven dat het een gênante vertoning die daar gaande was.”

Ettekoven vindt Maasland hypocriet als ze zegt dat ze het zo verschrikkelijk vindt dat haar kinderen te horen krijgen over het kort geding. “Ze vergeet even dat ze zelf het kort geding heeft aangespannen“, zegt ze. “Misschien had ze zich dat vijf jaar geleden moeten realiseren voordat ze haar tong in André stopte, dan had het hele verhaal haar bespaard gebleven.”

Evert Santegoeds in De Telegraaf: “Helemaal nu deze zaak na een maand is bekend geworden, word ik overstelpt met reacties van mensen die er ook bij waren. Hoeveel getuigen wil Bridget horen, voordat zij haar levende herinnering aan die nacht terugkrijgt?

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (gisteren)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (gisteren)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (gisteren)
‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’ (vandaag)

Foto: SBS
77 Reacties op “Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’”


 1. #Gisteren is niet vandaag#

  Dit vingeren krijgt nog een staartje voor de Petertjes van RTL en Boulevard.

  Wat zijn de normen en waarde van de Petertjes eigenlijk. Van s l e t Bridget weten we het.

 2. Henk

  Wat een beerput………..

 3. Aksss

  Hahaha tokkies gonna tok

 4. Drama queen

  Wat triest dat Evert en Bart zich hier zo druk om maken en dat ze vinden dat ze hier iets over moeten schrijven. Werkelijk waar, who cares!

 5. René van Gellekom

  Handelingen van overjarige ouwe taarten die stinken naar bedorven kaas. Wie daarin is geïnteresseerd is rijp voor een psychiater. Het is geen aapjes-kijken maar zieke nijlpaarden.

 6. Erik Fannn

  Netjes dat die Ettekoven en Airen hun collega niet laten barsten. Nu de rest nog de waarheid vertellen. Bridget heeft het nu over zichzelf afgeroepen.

  En gooi gelijk alles over Hazes op straat zodat mensen gewaarschuwd zijn voor hem.

 7. Ralph

  Nou met deze soap zijn we nog wel een paar weken zoet.

 8. Mediapower

  Wat een vreselijk wereldje is het toch.

 9. Moud

  Tjonge tjonge. Het kan weer niet op.

  Evert Santegoeds kunt u mij misschien uitleggen waarom u juist nu met dit verhaal naar buitenkomt en niet 5 jaar geleden. Blaadje of krantje niet vol?

  Overigens is Evert Santegoeds ook niet in z’n 1ste leugen gebarsten. Regelmatig artikelen moeten rectificeren.
  Recentelijk nog, met foto en tekst eronder van/over kleine Hazes Jr.

 10. Frank

  Ik geloof er niks van dat Santegoeds dit 5 jaar zou stilhouden. Zelfs als gast op een feest zou hij dit nieuws gewoon naar buiten brengen. En hoe makkelijk is het dat het hele shownieuws team daar in mee gaat. Dat is geen betrouwbare bron. Ik geloof het pas als andere BN’ers of bijv Patty Brard dit bevestigen.

 11. Insider

  Ohh Bridget wat zal jij een spijt hebben dat je met je grote mond deze zaak hebt aangespannen. Alle details nu op straat. Wat ben je toch een smerig en bovenal leugenachtig oud mokkel.

 12. Anouk

  Goed verwoord Bart! je bent een kei van een vent dat jij die ouwe dikken hoer hier niet mee weg laat komen.

 13. Suzy Wang

  Het intreseert mij niet wat het snolletje doed maar dat die rioolrat boos wordt vind ik geweldig. De rat zijn zogenaamde macht word gebroken.

 14. Timo

  Ik ga even hard schijten. Fijne dag

 15. Mark2

  WT een tokkietoestand daar! Wat zal Rachel Hazes blij zijn met haar nieuwe schoondochter. Ik denk uiteindelijk dat Monique gewoon te veel klasse had voor de familie Hazes.

 16. jan

  Manmanman, telkens denk je dat het niet erger kan, maar toch nog worden verrast door het hoge tokkie-gehalte van afgelikte boterham Bridget en patjepeeër Hazes jr.

  Foeigesprek met mezelf vandaag!

 17. anonymous

  RTL Boulevard is niet meer serieus te nemen nu het programma zich laat gebruiken door
  Peter R de Vries, zijn advocatenkantoor én Bridget.

 18. anymousin

  @Erik Fannn, ja ja nu wel.
  Als ze dat bij Boulevard doen (collega’s niet laten barsten) zijn de reacties hier op dit forum niet van de lucht. Nogal hypocriet.

 19. Viola

  Ik snap waarom ze dit niet gepubliceerd hebben, ze zullen nog wel veel meer weten.Dit was een privefeest.

  @Insider Boontje komt om zijn loontje.
  Zweren op haar kind vind ik zo verschrikkelijk, laat dat kind er buiten Bridget.

  Fijn dat z’n collega’s Evert steunen het is toch een vies wereldje.
  André en Bridget wat een afgang, wat heeft Monique dan veel klasse zeg!Wat de uitspraak ook is dit straalt af op Boulevard wat een zootje daar.

 20. Viola

  @Anonymus Echt wel.

 21. Noah

  Dat ze een leugenaar is, dat wisten we toch allang. 5 jaar geleden was het vriendje 20 en zij 40, ben je eg niet goed wijs om met een snotneus van die leeftyd sex te hebben. Dit houd eg nie lang stand, dan is de opgewonden gevoel weer voorbij en op naar het volgende tienertje😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

 22. Henk

  En André en z’n neefje Djarno hebben dit weekend in Nijhuisterveen allang weer een nieuw liefje gescoord, die zitten er verder niet mee, lang leve de lol, je bent maar één keer jong.Weinig hersens, dat scheelt ook.

 23. Thom

  Ik moet door deze verhalen bij Bridget steeds meer denken aan die blonde van Absolutey Fabulous…

 24. Peanut

  WHO CARES!

 25. Bette

  Deze kwestie escaleert steeds verder. Domme, domme Bridget.

 26. Minder of Mirjam

  Shownieuws is de grootste diaree-producent van de nederlandse tv. Evert Santegoeds produceert zoveel diaree dat hij dagelijks moet worden leeggezogen door Mark Labrand die er vervolgens zijn haar mee in model brengt.

 27. Wippertje

  Bridget is en blijft een wipkip en past goed bij André Wiprecht

 28. xiefkleinhertje

  Hoe gaan ze dit die kleine jongen uitleggen?

 29. Ronnie

  En het mooiste is nog dat André het over een tijdje weer zat is en bij het volgende moederfiguur terecht komt.. Of Bridget is het zat om nog een kind te hebben..

 30. Jan

  @Frank: Patty Brard onthoudt zich van commentaar.
  RTL Boulevard had haar gisteren om haar mening gevraag en ze zweeg in 1000 talen.
  Slim, want als je als BN-er hiermee gaat bemoeien stap je zo in een slangenkuil.
  Er zal ongetwijfeld wel 1 verdwaalde BN-er zijn die hier wel een uitspraak over durft te doen, de helel showbizz was er op Patty’s bruiloft.

 31. Fox Mulder

  André en Bridget Tokkie. Die zit straks gewoon weer bij Monique.

 32. Ingrid

  Wat zal Bridget spijt hebben van de rechtszaak!
  Rechter kan haar nooit gelijk geven!

  Programma Boulevard kunnen ze ook wel van naam veranderen in de Peter R show! 😕
  Snap Peter vd Vorst niet dat je een persoon zo’n negatief stempel op een programma laat drukken ! En gebruikt voor promotie en beïnvloeding! Weg ermee!

 33. Marianne

  Heerlijk hoe die Bridget gisteren even de waarheid werd verteld in Shownieuws. Wat een liegbeest en draaikont is die vrouw.

 34. Bridget a room

  Evert zijn partner was de weddingplanner van dat huwelijk. Besef. Tuurlijk houdt hij zijn bek want anders kreeg zijn partner geen opdrachten meer. Maar nu moet hij wel want hij wordt voor leugenaar uitgemaakt.
  Patty houdt haar bek. Die is blij (verbaasd) dat ze überhaupt nog programma’s mag doen. Die bemoeit niet.
  Evert gaf zelf eerder al aan dat Dreetje vroeg om er niets over te melden want hij was toen net met Monique.
  Zelfs squeaky clean Airen voelt noodzaak zich uit te spreken.
  Dus ze zijn altijd collegiaal en loyaal naar Briget geweest. Netjes. Als ze nog bij Shownieuws zat hadden ze het niet gebracht en had Boulie weer anders gereageerd. Maar ja. Dat houdt op deze manier op. Ik denk dat ze haar al niet uit konden staan en blij waren dat ze naar Boulie ging.
  Andre heeft nog wel lijntjes bij SBS. Shownieuws geeft kaarten weg voor kerstconcert en Dianta presenteerde pas geleden de onthulling van Hazes kerstalbum in Goud. Wat gaat daar nog onderling gebeuren.

  Verder hieronder wat ik gisteren al ergens schreef op deze site met een ander pseudoniem.

  R de vries heeft zich weer voor een karretje laten spannen omdat zijn zoon de advocaat anders geen klanten heeft. Eerst Rossana en nu Bridget met haar ouwelijke nek. Daar geeft zelfs een parelketting geen glans meer aan. Als R de vries niet zakelijk betrokken was geweest had hij wel anders gepiept.

  Er is dus toen gewoon al wat voorgevallen tussen Dree en Bridget. Ik heb het in al die afgelopen jaren hier al vaker gelezen trouwens. Maar dat kunnen ze nu niet meer zeggen want de premisse is dat de vonk pas is overgeslagen na de Ahoy concerten van oktober. Moet Bridget zich nog bewijzen tegenover Rachel.
  Dreetje gaat überhaupt gewoon flink vreemd. Dat heeft hij van zijn vader: John de Wolf.

 35. anymousin

  @Jan, inderdaad hoorde ik gisteren ook in Boulevard.
  En ja, uiterst verstandig van Patty.

 36. Mink Vaillant

  Deze rubrieken hangen aan elkaar van sneue figuren. Bridget spant de kroon, maar ook allesweter Peter R. de Vries begint steeds meer te stinken. Weg met die man!

 37. Piepmuis

  De Tena,s en Pampers vliegen je om de oren. Twee idiote Tokkie,s.

 38. Arie Schoenlepel

  @Ralph Fri 13 Dec 2019 om 9:13

  Hahaha, ja inderdaad. Lekker om de gure winter mee door te komen.
  Snel door naar het voorjaar!

 39. Prive gast

  Dat was geen vingeren dat was vuistneuken! man man man.

 40. Ik ben boos

  Tim Hofman kan jij even langs Bridget gaan ?

 41. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Tok, tok, tok, tok, tok.

 42. Local Hero

  De aller aller aller grootste rioolrat.

 43. Pablo ijscobar the first

  Je zal zo’n “juridisch adviseur” als deze dweil die de naam heeft gekregen P.d.v. Totaal niet geïnteresseerd is dat ouwe lijk, maar alleen aan geld verdienen aan deze roddel, zijn zoon dus eigenlijk. Als deze dweil zijnsmoel had gehouden was dit ook met een sisser afgelopen. Stom wijf dat zij heeft laten overhalen. Maar goed, in het café het lammetje, vond alles plaats en zelf de bruid gaf nog enkele tips aan dat infantiele joch hoe hij het beter moestdoen. Totaal doorgesnoven en met alchohol kan dit gebeuren.

 44. kees

  Zo enorm dom van het ijskonijn om de Vries in de hand te nemen en dan ook nog
  een zaak te beginnen tegen prive ….Wat enorm triest voor haar zoontje van de snollekop.

 45. Wil

  Zakkenvuller en allesweter Peter R de Vries is nu ook de ongeschoolde juridisch adviseur voor liegende en relatiekapotmaakster Bridet Maasland?

 46. Conny

  Natuurlijk liegt oma Maasland alles aan elkaar , ze doet niet anders , en lol met die andere gek van hazes , hoe kan je nu al over schoonmoeder spreken .Normaal doe je dat als je met iemand bv van je eigen oude leeftijd getrouwd ben.Andre is nog een verwend ventje die hoort buiten te spelen met z’n zoon.

 47. Ron

  Wat een aannames doet die Santegoeds zoals zo vaak. Bridget moet kapot van Talpa zo lijkt het wel. Wel is het misschien slim om Bridget voorlopig uit de publiciteit te houden en dus niet meer bij Boulevard aan de desk te laten verschijnen. Het is te verwarrend en niet echt slim kan ik me zo indenken.

 48. sukkel

  Het ergste is dat ZWEREN OP HAAR KIND… iedereen heeft het gezien zelfs Patty neemt stelling Hoop dat geen hond meer naar H6 komt kijken zingen kan hij sowieso niet en moet geld naar binnen hengelen via de naam van zn vader….Heel chique die 2 en mamma Rochel maar roepen …ze is zo leuk… zelfde niveau ……Peter de Vries ruikt geld die wil ook een graantje meepikken en denkt dat hij advocaat is De enige die klasse heeft is John van de Heuvel hoor en wederhoor Peter zei hij whaaaaaaaaaa die stond voor lul Rudolf de Vries

 49. Marc

  Ze zal wel een narcistisch stoornis hebben die vrouwen liegen altijd!

 50. Koos van de Plasgoot

  Ik vond Bridget de laaste jaren wel te pruimen maar de laatste weken is ze compleet onder het ijs gezakt. Mijn koelkast geeft nog meer warmte.

 51. Djarno

  Andre lijkt wel veel op Marco Eijk

 52. Ramon

  Beidget is helaas een vieze vuile liegende stink slet gebleken niet meer en niet minder dan dat. Zij zou weggestuurd moeten worden omdat ze er een potje van aan het maken is bij RTL-Boulevard, waar blijft Peter van der Vorst nu? Ze lopen inmiddels nu wel flink over hem heen als programma directeur bij RTL.

 53. Dries P.C. R.

  Werd gelikt als Lassie. Wij stonden dr bij en…..

 54. Wendy fitters

  Vreselijk is dat nieuws!!! Laat hun maar rust!!!! Zijn eigen privé leven… Jullie zijn echt baby door gepest tegen Andre en bridget. Stop ermee!!! Jullie zijn niet goed bezig. Als iemand jou erg gepest of roddelen hoe je voelt! Hetzelfde verhaal bij Andre.. LAAT HEM RUST!!! laat Andre gelukkig leven en privé leven. Zoals jullie ook hetzelfde. Kijk Andre geniet ervan met je leven en gelukkig samen met bridget groeten Wendy

 55. Achtmet

  Zou Bridget nog steeds die steenpuist op haar kont hebben?Ze had wel krulspelden in en dan bedoel.ik niet boven.Mijn hond die een uur in de regen heeft gelopen ruikt lekkerder,daar is geen intiem e shampoo tegen op gewassen!

 56. K.C.T.

  BNers,,,,, binnenkort Peter R woont Bridget uit,,,, hazes kijkt toe,,,,, vindt dit walgelijk ,,, komt spontaan uit de kast!!!
  Dat is pas nieuws!!!

 57. Robson

  Na al die jaren krijg ik toch nog gelijk , altijd al gezegd dat die Maasland een verlepte slet is , ze zal op de wallen niet misstaan

 58. mediakijker

  kijk ze daar nou lopen met haar toyboy, het is net een container voor restafval, je kan er van alles in stoppen tot het uitpuilt, wordt vanzelf weer afgevoerd gadverdamme het afval van deze uitgewoonde lellebel zal maar in je riool terecht komen, ach ja kan altijd nog naar de spermabank, even verzamelen in die vieze ontkennende bek van je en dan wegbrengen, heeft het tenminste nog enig doel en ruimt ook op
  Ga je schamen vieze blonde del, dit speeltje van je kan tenslotte ook niet 24uur per dag voor je klaarstaan (en dit bedoel ik letterlijk)

 59. Azijnpisser

  Ik was zelf ook op de bruiloft van Patty B, maar wat ik daar allemaal heb gezien daar lusten de honden geen brood van.
  Ik zag Peter R de Vries met 2 handen in het onderbroekje bij Connie Breukhoven. Katja Schuurman zat in het midden van de hottube 8 donkere mannen om de beurt oraal te bevredigen. Die twee witte mannen van de VARA. Uhh.. Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk, die waren hun eindejaarsbonus aan het vieren die lagen in een hoek op een matrasje de meiden van K3 te vingeren. Die twee meiden van Goede Morgen Nederland, Jinek & Merel die zaten boven op Jan Versteeg en René van der Gijp als 2 wilde country girls de mannen te bereiden.
  Ik werd er gewoon misselijk van, dacht naar de wc te kunnen gaan, maar daar stond Freek Vonk op zijn hondjes Chantal Janzen te bevredigen. Het kwijl liep langs zijn mond.
  Ik ben weggegaan, ik kon het allemaal niet meer aan.

  Maar gelukkig heb ik de foto’s bewaard en tegen de hoogte bieder worden deze verkocht. Graag een pm sturen naar: ikwasinhetWeekendopeenPartydaarvertelikmijnStoryaanjulliePrive.nl

 60. keesjan

  wanneer stopt boulevard eens met zendtijd geven aan dubbele pet peter R?

 61. MolTalk

  Dreetje heeft toen overduidelijk een stinkvinger gehaald, zoveel is mij wel duidelijk!

 62. Max

  Ik geniet ervan! Heerlijk dat wereldje,,,,en dan vooral de mensen die erop reageren dat je deze BNers met rust moet laten….Kijk, als zij besluiten ONS, de normale n NLers, ons met rust te laten (ook als ze weer een kerstalbum te promoten hebben of een concertzaal te vullen hebben), dan wil ik er nog eens over nadenken. Maar ben bang dat dat nu juist niet gaat gebeuren. @Wendy van hierboven, je hebt pech!!!

 63. Lisa

  Als iemand jou erg gepest of roddelen hoe je voelt, aldus @Wendy fitters. Is wat Bridget achter haar desk doet dan geen roddelen over anderen? Nu voelt ze zelf eens hoe dat is, en dan mogen anderen niets zeggen? En natuurlijk vooral André laten genieten van Bridget, hun geluk over de rug van zijn ex, maar dat zij er verdriet van heeft kan je niet schelen, als we vooral maar niet negatief over Bridget praten.
  En hoezo LAAT HEM RUST!!!? Dwingen wij ze om iedere scheet op Instagram te zetten? Ze zoeken toch zelf de publiciteit steeds op! Dag in dag uit staan die koppen in kranten en magazines. Hoepel op met die omhooggevallen dubbeltjes en asociale tokkiefamilie.

 64. Nils Holgersson

  Dus die soort roddelrubriekjes filmen mensen zonder toestemming in parkeergarages, maar dit soort gedrag houden ze onder de pet?

  Hypocriete bende daar bij Shownieuws en Boulevard.

 65. Theo

  Oké dus Dreetje heeft zijn vingertjes in de voorbips van die steenkoude Maasland gestoken en daar gaat die rechtszaak over?

 66. Joop55

  Zelfs Russia Today is nog geloofwaardiger dan BLVD of Shownieuws.

 67. Robinhno

  Wat een onzin we zitten hier over te praten en aandacht aan te besteden terwijl er elke seconde iemand sterft in een arm land, of een dier dat op straat leeft, of een ziekte of iets ergs iemand overkomt hou toch op wat een onzin!!

 68. Stubbs

  Iedereen mag een keer bij Bridget, zo lijkt het. Van Lex Harding tot Dreetje Hazes. Ik hoop dat Peter R. haar juridisch goed zal adviseren. Net als met Patricia Paay toen, die komt alleen nog 3 keer per dag buiten om de hond uit te laten.

 69. Solomon

  Televisione di Rolfo !..
  2020 Talpa TV !..

 70. Lobel

  Laat iedereen doen wat ze willen, jeetje dat mensen zich druk maken… ik zeg altijd als je met 1 vinger naar iemand wijst, wijs je er 4 naar jezelf…. leef en laat leven…. laat ze lekker gaan maak je druk om jezelf.
  Fijne dagen allemaal.

 71. Erik Fannn

  Andre had een reallifesoap en Bridget werkt voor een roddelprogramma. Mooi wel dat we daar over gaan oordelen.

 72. Poes

  Bridget haar werk is een roddelprogramma, maar als je dan zelf roddels veroorzaakt door je gedrag moet je niet piepen.
  En dan nog je kind erbij halen. Je zorgt door je gedrag dat er veel in het nieuws komt. Zo zit dat nu eenmaal in elkaar bij de BNers.

 73. rob

  gisteren programma “Jeuk” gezien? Daarin gaf Bridget haar tel nr aan Peter Heerschop om eens langs te komen en niet om te gaan scrabbelen. Wat een toeval he……..

 74. Eva wolfs

  Ja dat is ze ook. Het kan haar zoon zijn leeftijd is dichtbij zijn moeder dan die van hem zelf. Hij zoekt een moeder figuur en Rachel en vriendin.. Die bridget is echt raar. Ze moet echt aan haar zoon denken en nee ipv dat ze dat doet, gaat ze met iemand die haar zoon kan zijn is gewoon walgelijk.. Gelukkig heet haar zoon een vader waar hij beter bij kan zijn. Wat heb je aan een moeder die alleen aan zich zelf denkt

 75. J. Bloemheuvel

  Lager dan B. M. (haar naam uitspreken
  is zonde van de inspanning) kan men
  niet zakken, een kind (in vergelijking met haar)
  zover krijgen op een feest dat hij eventjes
  vergeet dat hij een relatie en kind heeft, is wel
  het minste van het minste.
  Maar klaarblijkelijk is het met het fatsoen
  van deze dame van vervin de veertig slrchter
  gesteld dan men verwachte.

 76. Ivo

  Sinds hij in die Bridget zit te roeren komt hij wel steeds met hele zwarte nagels en vingertoppen op tv. Kun je nagaan hoe het er bij haar van binnen uitziet.

 77. Dennis

  Monique wees blij dat je er nu achterkomt,voor hem 10 anderen. Je bent een super mooie en lieve vrouw. Geef de aandacht maar aan je zoontje,die verdient het. En niet die 2 vreemdgangers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.