‘RTL Boulevard moet Bridget Maasland ontslaan’

RTL Boulevard kan eigenlijk niet anders dan Bridget Maasland per direct ontslaan nu ze het programma publiekelijk heeft vernederd. Dat zegt Angela de Jong, de tv-kenner van het AD, in RTL Boulevard. Hoewel Maasland de presentatrice is van Boulevard, gunde ze de primeur van het eerste interview na haar break-up met André Hazes jr aan Radio 538. En voordat ze haar eigen collega’s te woord stond liep ze afgelopen weekend ook nog leeg op het regionale NH Radio.

Boulevard moest het steeds doen met verslaggever Aran Bade, die aan de desk kwam vertellen dat hij met Maasland had gesproken. “Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd, wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd.

Pas gisteren stond Maasland voor de Boulevard-camera om haar nieuwe programma Hotter Than My Daughter te promoten. Vragen over Hazes wilde ze niet beantwoorden. “Ik mag toch aannemen dat op de redactie de ramen uit de sponningen trilden na het ronduit beschamende interview met Bridget Maasland.

Ongelooflijk, vindt De Jong het. “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Bovendien, stelt De Jong, waarom zouden bekende Nederlanders het programma nog serieus nemen als Maasland dat zelf al niet doet? “Het hele programma lijdt schade. Nu al.

De column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen