Bridget wil niet meer praten over Brazes: ‘Ik ga vooruit’

Maandenlang raakte Bridget Maasland er niet over uitgepraat in de media, maar nu André Hazes jr. haar weer keihard heeft ingeruild voor zijn ex, wil ze niets meer kwijt over ‘Brazes’. Dat bleek gisteren in RTL Boulevard. Haar eigen Boulevard sprak Maasland voor het eerst sinds de breuk, namelijk ter gelegenheid van de seizoenspremière van Hotter Than My Daughter. Uiteraard werd de presentatrice ook gevraagd naar haar relatiebreuk, maar daar wilde ze niet te veel over kwijt.

Maasland heeft geen zin meer in de verslaggeving over Brazes. “Ik voel me echt goed, het is oké. Het is voor mij verleden tijd, weet je wel. Ik heb er niets meer over te zeggen.”

Gelukkig heeft Maasland niet veel meegekregen van alle berichten en reacties. “Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik best wel in een cocon heb geleefd. Ik heb geprobeerd niet te veel tot me te laten.”

Wat vindt ze ervan dat André alweer terug is bij Monique? “Ik heb heel veel steun. Niet alleen in mijn omgeving, maar ook daarbuiten.”

Ik heb onwijs zin in vanavond en ik ga gewoon weer lekker in volle kracht vooruit naar de toekomst en vooral niet te veel achteruit kijken.”

Vivienne van den Assem: “Fijn om Bridget zo weer te horen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen