‘BN’ers gaan advocatenkantoor Peter R. de Vries mijden’

Geplaatst op za 21 dec 2019 om 10:00

BN’ers zullen nu wel twee keer nadenken voordat ze het advocatenkantoor van Peter R. de Vries inschakelen om hun belangen te behartigen. Die verwachting heeft Privé-baas Evert Santegoeds uitgesproken in Shownieuws. Peter R. de Vries probeert zijn kantoor De Vries & Kasem ijverig op de kaart te zetten als dé belangenbehartiger van bekende Nederland, maar is vrijdag keihard op zijn snufferd gegaan. Hij heeft wel héél pijnlijk bakzeil gehaald in de zaak-Bridget Maasland.

Door in te grijpen in het geschil tussen Bridget Maasland en de Privé, heeft de presentatrice alleen maar een tsunami van negatieve publiciteit over zich heen gekregen. Dankzij Peter R. de Vries zal Bridget altijd worden geassocieerd met de onthulling over het slipje dat op haar enkels zou hebben gelegen.

En dat heeft Maasland nog geld gekost ook, aldus Santegoeds. “Ik ken de tarieven van De Vries niet, maar ik schat het op 5 à 6 duizend euro. Ik hoor van mensen dat zij ook wel eens gebeld zijn door De Vries, van: ‘Zal ik die zaak voor je doen?’

De Vries krijgt last van deze misser, denkt Santegoeds. “Waar ik heel veel op aangesproken ben is de rol van Peter R. de Vries, die zich natuurlijk met zijn advocatenkantoor met zijn zoon nogal manifesteert in de Nederlandse showbizz. De opmars van dat kantoortje zou nu ook wel eens wat afgeremd kunnen zijn, want dit is geen zegetocht voor De Vries geworden.”

Het kan zijn dat De Vries op zijn beurt weer slachtoffer is van Maasland, aldus Santegoeds. “Ik denk dat hij ook verkeerd is voorgelicht door zijn cliënt. Eerst werd er gezegd dat er helemaal niets is gebeurd, toen waren er een paar dingetjes gebeurd, toen was het zoentje al een stevig zoentje en zo ging het maar door. Hij zal halverwege de zaak ook wel gedacht hebben dat er toch meer aan de hand was dan hem de eerste dag verteld werd.”

Eén ding is zeker: de Privé komt hier als grote winnaar uit de bus. “Nou, de rechter heeft gesproken in ons voordeel en daar ben ik heel erg blij mee, want gelijk hebben en gelijk krijgen en voor leugenaar uitgemaakt worden, is nooit leuk. Dan is het prettig te merken dat een rechter niet automatisch meegaat in het zielige verhaal van een moeder die zweert op haar kind dat er echt niets heeft plaatsgevonden.”

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (12 december)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (12 december)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (12 december)
‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’ (13 december)
Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’ (13 december)
Bart Ettekoven: ‘André en Bridget geen blijvertje’ (15 december)
Ook Celine Huijsmans vindt Bridget Maasland leugenaar (16 december)
Privé lacht zich rot: rechter maakt gehakt van Bridget (gisteren)
Rechter neemt Bridget tegen zichzelf in bescherming (vandaag)
De Vries bezorgt Bridget ‘slipje’ Maasland imagoschade (vandaag)

Foto: SBS
47 Reacties op “‘BN’ers gaan advocatenkantoor Peter R. de Vries mijden’”


 1. Nathan

  Heerlijk! Terechte overwinning. Hopelijk duikt hij nu op mile high diva Katja ‘zero class in business class’ Schuurman.

 2. Mw. Bakker

  Een advocaat die nog geen deuk in een pakje boter kan schoppen zal ook door de rest van het gajes in Nederland gemeden worden.
  Dit is een gelopen race denk ik, Peter R. de Vries is uitgekakt. Eindelijk.

 3. Minder of Mirjam

  Nou Evert Beltegoeds kan zich weer aftrekken op zijn spiegelbeeld hoor! Pleepapier privé blaadje van hem is goed als kattenbakvulling

 4. Fiona van Eesteren

  Toch is het knap dat zo’n blaaskaak in status zichzelf nog slechter in de picture te werken dan hij daarvoor al deed. Ik vond het altijd al een pedant mannetje met een autistische stoornis obviously en nu staat Peter R. wéér gigantisch voor l ul.

 5. Marcktv

  En over een half jaar wil Hazes weer terug bij zijn Monique

 6. G.ossip

  RTL Boulevard is natuurlijk 1 grote reclame zuil voor de Vries en Co,en Peter van der Vorst laat dat gewoon gebeuren.

 7. Viola

  Het zou wel fijn zijn als v d Vorst eens in gaat grijpen, Bridget, Katja, Peter R. Ik vind het geen reclame voor RTL4.De kijkers zitten niet op zulke mensen te wachten.

 8. ome h

  Santegoeds of de Vries, allebei nare mannetjes

 9. Mark2

  Peter de vries zal hier heel erg van balen, maar dit maakt heus niet dat hij is afgedankt. Op zich jammer, maar je moet wel reel blijven…. hopen mag natuurlijk wel!

 10. Medusa

  Als je je niet goed in laat of kan laten lichten ga je toch geen zaak aanspannen??
  Er waren toen al meerderen getuigen, het was echt gebeurd!! Op een bruiloftsfeest notabene!!! Als ze al zo nodig willen procederen hadden ze beter over het feit dàt het in de privé heeft gestaan.
  En dat ze het lullig vind voor Monique dat het is gebeurd en dat ze de eventuele schadevergoeding aan een goed doel zou willen schenken.
  Maar toch niet op je kinds leven gaan zweren dat er niks gebeurd is. En dat nog als advocaat zijnde blind geloven????

 11. K.C.T.

  BNers,, het geteisum begint aan de aftakeling, deze “bovenonsgestelden” imploderen, let op dit gaat heel ver en grondig, de peter R’s, de vanessa’s, de paay’s, de schuurmannetjes, de kluivertjes, de roelvinkjes, de hazetjes, de britslets, de borsatotjes, de gordonnetjes, de boomsmaatjes, de toppertjes de wendys, de ratelbandjes, de PC aanstellers, etc etc.
  Mijn oprechte excuses aan al die BNers die ik ben vergeten, deze groep talent/hersenlozen, aanstellerige nikskunners, gaan vele bijltjesdagen tegemoet, de afrekening is nabij, het riool gaat open.
  Nederland gaat zich vergapen en amuseren aan het verval van zoveel stompzinnigheid.
  De bevrijding is nabij!

 12. #Wie zwijgt is stil#

  De roddelbladen noemen de zoon van PR deV: Lada

  hihihihihih

 13. Mark2

  Overigens: als Peter r de vries niet overal zo hoog van de toren zou blazen zou men nu niet zo gniffelen!

 14. insider

  goed zo, boycotten die dubbele pet de vries, nu nog de zaak kluivert verprutsen.

 15. Sum Ting Wong

  KCT, maar als die BN-ers dan verdwenen zijn (wat overigens nooit gaat gebeuren want hun bestaan komt voort uit een maatschappelijke behoefte) op wie moet je je haatpijlen dan gaan richten?

 16. Thomas

  Ik zou toch kiezen voor een echte advocaat en geen poppenkastadvocaat.

 17. Nicole

  #Wie zwijgt is stil#:

  Dat vind je zo grappig dat je dat meerdere keren moet melden?

 18. Suzy Wang

  Ha, nou ga het gezellig worden. Oorlog tussen rioolrat Santegoeds en Nasale Hendrik.
  Pauw vraagt gisteren wat aan saskia Belleman en nasale Hendrik geeft antwoord.Was zeker bang dat hij overgeslagen werd.

 19. Mieke

  Heerlijk de uitspraak de roddelbladen noemen dit advocaatje LADA wat een vondst en slechte start als je bekend bent wilt nog niet zeggen dat je iets kunt !

 20. Curryworst

  Dat je durft te zweren op je kind dat er niets gebeurd is terwijl je beter weet vond ik wel het meest kwalijke van mw. Maasland.

 21. Anne

  @Curryworst

  Je hebt volledig gelijk.

 22. Huismaker

  Peter de Vries. De man die zich steeds meer belachelijker aan het maken is. Nu gebruik maken van zijn kinderen. Dan van zijn intieme netwerkjes. Talloze malen bij babbelprogramma’s per keer 2500 opstrijken (zoals gisterenavond). Zijn intense en overdreven haat tegen Die-Wilders en Baudet. Deze man krijg zoveel podium bij het media-kartel (NPO Radio1 RTL).

 23. #Wie zwijgt is stil#

  Nicole
  Sat 21 Dec 2019 om 10:46

  Wie noemt zijn zoon nu “Rolls” Royce. Hij heeft nog niet eens de kwaliteit van een Lada.

  hihihihi

 24. Moud

  Och gut die Evert Santegoeds toch. Wat is hij toch trots op z’n rioolblad/krant Privé.

  Als je nou eens ballen had, dan zet je de uitspraak van de rechter (graag compleet) online, dan kan iedereen lezen, dat je ook op punten op je vingers bent getikt.

 25. William

  Ik weet al een volgende vriendin voor Hazes, Niki Plesser

 26. Stefan

  Is er een link van de uitspraak van de rechter

 27. By the way

  Waar maken jullie je allemaal druk om? Een hoop negativiteit die over en weer wordt gesmeten. Behoorlijk zinloos toch?

 28. ¡\VeronicaDoet@§₽æ..Beter.?

  Hahahahaha, de meest sneue misdaadjournalist Sneuneus Peter R. De Vries die altijd recht lult wat krom is en er zelf het hardst in gelooft ook nog.
  Misschien gaat deze nu een beetje minder hard pochen en snoeven..

 29. Anton

  De de zaak Bridget Maasland wordt wel zwaar uitgemolken.

 30. Zo ist, en niet anders.

  Whahahah…ja, ja, eerlijkheid duurt het langst, beide heren de Vries.

 31. Bart V.

  Lada de Vries.
  Rechtsbijstand om te verliezen.

 32. Rolls de Vries

  Mijn vader heeft me aangeraden om van de gelegenheid gebruik te maken reclame te maken voor zijn advocatenkantoor.

  Ik raad u aan om bij vervelende misverstanden of meningsverschillen contact met ons op te nemen. Graag willen wij vooraf enige afspraken omtrent uw zaak vastleggen. Als u bijvoorbeeld beticht wordt van onfatsoenlijk gedrag ten aanzien van derden door een bekend tijdschrift, willen wij graag eerst een schriftelijke verklaring waarin u verklaart ons de volledige waarheid te hebben verteld op straffe van een boete van 8599 euro. Zo kunnen wij uw onschuld garanderen.

  Tevens begeleiden wij jonge voetballers in hun weg naar de top. Als u al cliënt bij mijn vaders advocatenkantoor bent, kan er voor een gereduceerd tarief ook gebruik gemaakt worden van onze scouting activiteiten. We hebben zeer korte lijntjes lopen met verscheidene gerenommeerde voetbalclubs.

  We horen graag van u. Ik moet nu afsluiten, want mijn afstudeerscriptie schrijft zichzelf niet ;-)

 33. Diane

  Lada vroeg 980 judaspenningen voor de zeperd met haar slipje.

 34. sukkel

  Zure Peter Allesweter gaat af als een gieter en de Milf en Puber maken zich zwaar belachelijk over een paar maanden is het over voor de 2 tokkies zielig voor het mannetje Mees die zo een aandachtsgeile moer heeft

 35. Donnie

  Het aller aller ergste was nog wel dat Peter R. gisteren in Boulevard het zo wist om te draaien, dat het leek alsof Privé er alsnog slecht vanaf was gekomen, omdat de rechter wel had gezegd dat het verhaal uitvergroot was. Joh, dat doet elk roddelblaadje. Feit blijft dat ze niks hoeven te rectificeren en dat zijn zoon dit glansrijk heeft verloren. Maar dat zal Petertje nooit toegeven! RTL Boulevard is ook totaal niet meer serieus te nemen, omdat niemand er tegenin ging.

  En dan zie ik zo’n foto van Dré met zijn moeder Bridget en dan zie je gewoon dat dit geen lang leven beschoren is. Al dat gezeik voor een relatie van een jaar

 36. Erwin

  Variatietip:
  Druk wat decoratieve versiersels in het nog natte glazuur, zoals glanzende pilletjes of musketzaad (bakproducten) of kleine snoepjes, bijvoorbeeld Smarties of mini-M&M’s.

 37. FlyingLotus

  Ik vraag dit voor een vriend: zat er afscheiding in de slip?

 38. sukkel

  Peter de Allesweter schiet zich in de voet nu begrijp ik dat hij zo zuur kijkt komt niet meer geloofwaardig over hahahahah

 39. Opkomer

  Rolls Royce is een vrij lomp automerk voor de oudere heer. Super zwaar dus milieu onvriendelijk. En tweedehands zeer ongewild. Vergane glorie.

 40. ~/"VeronicaDoet@§₽æ..Beter\~

  Ik heb ze weer verdient gisteravond maar nu doet mijn kringspier zo’n pijn. Ik wil geen schandknaap meer zijn voor rijke oudere heren met een Rolls Rotce. Ik wil een andere carrière!
  Voortaan ga ik geld verdienen met slimme commentaren schrijven op deze website.

 41. Leo knots

  Ha ha heel nederland weet nu van slipje op de enkels. Met dank aan Peter rrrr de Vries

 42. Nick

  Je zoon ‘Royce’ noemen..

  Da durft zelfs de grootste crack rokende rapper uit LA niet te doen.

 43. A.M.

  Monique zal wel in haar vuistje lachen, wat een afgang voor die del!

 44. Barbara

  Flikker die lui er gewoon uit. Zogenaamde BN ers, ranzig, vies, oud.

 45. Ben

  Ze waren tot elkaar veroordeeld. En overduidelijk tot het verlies. Weer verlies. A. gaat gruwelijk spijt krijgen van zijn overstap van 5 sterren vrouw naar een koud frietje. Oliedom.

 46. Okidoki de clown

  Mijn mening is dat de Vries advocaat van de Duivel is,en wat zielig om met zulke boetes te weren wat onprofessioneel!ik geloof niet in hun integriteit als advocaat.

 47. Okidoki de clown

  En oja let maar niet op dat Medusa persoon,die spoort niet helemaal die zou een moeten leren zwijgen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.