Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget

Geplaatst op do 12 dec 2019 om 8:15

Privé is door het stof gegaan voor de veelbesproken cover waarin het zoontje van André Hazes jr. centraal stond. Daarmee is een rechtszaak tussen beide partijen van de baan. Dat heeft Hazes’ adviseur Peter R. de Vries gisteren gezegd in RTL Boulevard. Het roddelblad had Hazes’ zoontje groot op de cover gezet met daarbij de tekst ‘KLEINE JONGEN, hoe leg je HEM dit uit?’, verwijzend naar het feit dat Hazes zijn gezin heeft verlaten voor Bridget Maasland.

Nu krabbelt Privé-baas Evert Santegoeds terug. “Het zal u niet ontgaan zijn dat wij in week 46 op de cover een foto hebben geplaatst van André Hazes jr., met daarbij de kop: ‘Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?’ Na publicatie maakte zijn vader bezwaar tegen deze uiting“, is te lezen in zijn column.

Hij vervolgt: “Na overleg hebben wij ingezien dat we ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft. In het kader van een minnelijke schikking heeft Privé daarom een bedrag overgemaakt naar FKK Animal Rescue op Bonaire, waarmee de kwestie nu is afgedaan. ”

De Vries is daar tevreden mee, zei hij gisteren in RTL Boulevard. “André is daar natuurlijk leidend in. Hij is daarmee akkoord. Wij hebben Privé gesommeerd dat wij hier een zaak van zouden maken als ze dit niet zouden inslikken. In eerste instantie vonden ze eigenlijk wel dat hen niet zo veel te verwijten viel, maar gaandeweg in de contacten en de correspondentie, kwamen ze toch tot inkeer en zeiden ze: ‘Dit had anders gemoeten.’ Santegoeds verwoordt dat in zijn column.”

Het is een goede zaak dat Privé door het stof gaat, vindt De Vries. “Privé heeft schaamteloos het beeldrecht van de zoon van André geëxploiteerd. Dan moet je daar wel een beetje voor gestraft worden en waar tref je dit soort bladen in? In hun portemonnee.”

Bridget

Er komt nog wel een rechtszaak van Bridget Maasland tegen De Telegraaf, vanwege een artikel dat Santegoeds in november schreef op pagina Privé. “Er speelt ook nog een zaak rondom Bridget. Diezelfde Evert Santegoeds heeft in november een artikel in De Telegraaf gepubliceerd, waarin hij een incident beschrijft waarbij Bridget en André ook betrokken zijn. Dat is een verhaal waarvoor Santegoeds geen woord wederhoor heeft gepleegd.”

Santegoeds beweerde toen dat Hazes en Maasland een avontuurtje hebben beleefd na het huwelijk van Patty Brard in 2014, toen Hazes net samen was met zijn ex Monique Westenberg. “De reputatie van Bridget wordt op een stuitende manier aangetast“, vindt De Vries.

Het kort geding van Maasland tegen De Telegraaf vindt vandaag plaats.

Foto: RTL, SBS
32 Reacties op “Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget”


 1. M.

  Maasland is echt de weg kwijt, ze gaat Patricia Paay achterna… Ziekelijk geobsedeerde door jong willen zijn, haar hele gezicht is plat gebotoxd, terwijl Maasland binnenkort Sarah ziet. Drétje hazes en Maasland, zijn echt onsmakelijke, nooit zo’n een smerige stel gezien.

 2. Gerard de Groot

  Wat een overtrokken Hysterische reacties allemaal op artikelen in de Privé die nergens over gaan. En Peter R. maar als een trotse kikker met opgeblazen keel staan te verkondigen van “wij van WC-eend vinden…….
  Die man moet toch ook elke nacht in zijn bed liggen te kronkelen van belangrijkheid?
  En die André en Bridget vind ik onderhand een naar stel.
  Wel veel in het nieuws op deze manier, maar niet ten goede. En Bridget kan beter achter de desk van BLVD verdwijnen want dan moet ze roddelen over haar eigen doen en laten.

 3. Jos

  Maar wel kind-filmpjes blijven posten op Insta?

 4. #Persifleren#

  Botox verliest altijd.

 5. Benny K.

  Poeh, ik hoop niet dat Bridget iedereen gaat aanklagen die dit verhaal vertelt, dit gaat namelijk al jaren de rondte.

 6. Solomon

  Bridget is een pure homewrecker !.. Dat is gewoon een feit !.. En niet wéér als een tv hoer gaan staan huilen voor de tv scherm bij de kijkers thuis hé, als je straks zelf bij het grof vuil wordt afgedankt door je jonge lover !.. Niemand zal dan aan jouw kant staan stinkerd omdat zowat iedereen je nu al uitkotst vuile kreng !..

 7. jan

  weer een zaak gewonnen door onze nationale dubbele pet, nieuwe moszkowicz, redder van de BN-er, meneer met een kort lontje……..Peter R…..

 8. Goedesant

  Doe even terugkijken naar Shownieuws waar Santegoeds veel vertelde.
  Zijn partner was de weddingplanner van dat huwelijk!
  Bart Ettekoven stond er met zijn neus bovenop.
  Dreetje heeft gevraagd om er niets mee te doen want hij was toen net met Monique.
  Bridget was toen collega dus hebben ze het niet gebracht.
  Dit is gewoon gebeurt. Zelfs Marc van der Linde zei het tegen R de Vries in Boulevard en John vd Heuvel probeerde ook in te grijpen zodat R de vries zichzelf niet meer belachelijk maakte.

  R de vries heeft zich weer voor een karretje laten spannen omdat zijn zoon de advocaat anders geen klanten heeft. Eerst Rossana en nu Bridget met haar ouwelijke nek. Daar geeft zelfs geen parelketting meer glans aan. Als R de vries niet zakelijk betrokken was had hij wel anders gepiept.

  Er is dus toen gewoon al wat voorgevallen tussen Dree en Bridget. Ik heb het in al die afgelopen jaren hier al vaker gelezen trouwen. Maar dat kunnen ze nu niet meer zeggen want de premisse is dat de vonk pas is overgeslagen na de Ahoy concerten van oktober. Moet Bridget zich nog bewijzen tegenover Rachel.
  Dreetje gaat überhaupt gewoon flink vreemd. Dat heeft hij van zijn vader: John de Wolf.

 9. the pat

  mee eens goed gedaan peter! en prive moet ook door het stof

 10. zoe

  Misselijk koppel.

 11. Criticus

  Dit hele verhaal zegt me totaal niets! Ik kijk niet naar dit soort shit! Er is gelukkig ook nog goede tv!

 12. Opkomer

  Ik ken geen enkel liedje van Dré. En ik heb nog nooit een programma met Bridget gezien. Mag ik me dan gelukkig prijzen ?

 13. K.C.T.

  Bners waarom deze leeghoofden in het nieuws komen is mij een raadsel, vulgair geteisem krijgt teveel aandacht,,,, pas maar op Peter R spint elke dag garen bij het nieuws over dit schorriemorrie,,, elke dag overal Peter R is werkelijk teveel,,,, over the top,,, dit gedrocht is werkelijk niet te pruimen!!!!!!!!!

 14. J.R.

  @Solomon

  Degene die in een relatie zit & een gezin heeft is de ‘homewrecker’, niet de vrijgezel. En tuurlijk wat Bridget hier doet is smakeloos, maar André is degene die z’n en z’n kind voor schut zet.

 15. kees

  Zou ze het ook hebben over haar nachten met Jan Smit ?

 16. Peter over de Plas

  Die Bridget vond ik de laatste jaren wel te pruimen maar de laatste weken valt ze aardig door de mand met haar allures & exposure drang en hang om aandacht. Even weg bij de desk van Boulevard.

 17. Vera Storm

  Peter vd Vorst zou er goed aan doen Bridget even van BLVD te halen.

 18. oijoepio

  Datzelfde kind wordt wel vrolijk geexploiteerd in reclames voor een energiebedrijf. Dan vraag je er wel een beetje om

 19. Chantal

  @Vera Storm: en Peter R. RTL maakt zich nogal ongeloofwaardig door zijn optredens.

 20. Zo ist, en niet anders.

  De waarheid is hard Hazes…het klopt wel.

 21. Zo ist, en niet anders.

  @Vera Storm
  Thu 12 Dec 2019 om 11:01

  Ik ben het helemaal met je eens Vera Storm, misschien voor altijd van de buis af halen, en geen aandacht meer schenken aan die Maasland, om zich met die moeder van A. Hazes zo aan te stellen, ik ergerde me kapot.
  Maasland, jij krijgt je portie nog wel, jij bent straks ook aan de beurt, want jou gaat hij ook aan de kant zetten.

 22. Femke

  Bridget gaat nu een grijsspoelinkje proberen om wat ouder te lijken.

 23. Ping ping

  Wat een verschrikkelijk stel zijn die Bridget en André
  Zelf willen inde belangstelling staan en als er iets verkeerd gaat dan willen ze meteen
  de hoofdprijs als schadevergoeding.RUPSJE NOOIT GENOEG

 24. Gerard

  Laten ze die de Vries ook aub van de tv halen met zijn arrogante zeurstemmetje.
  De betweter die zelf ook alles maar aan elkaar neukt

 25. sukkel

  vies stel die overjarige met dr puber….ze komt er nog wel achter wat een viezerik die tokkie is karma is een bitch………..

 26. Nelkeje

  En dan hebben we het nog niet eens over moeder Rachel gehad…

 27. Cor

  Zijn er ook beelden van dat tafereeltje aan die bar ? merci.

 28. Henk

  Evert Santegoeds is geen mens maar een braakmiddel.

 29. Karel

  Wat een land, een gozer die niet kan zingen en een pafferige mokkel waar geheel Hilversum al overeen is geweest. Dagenlang in het nieuws, wat een droefenis.

 30. BRAAK

  Laat dat stelletje toch links liggen en in hun sop gaarkoken, geen aandacht aan schenken aan deze misselijke mensen, een geil oud mokkel en een getatoueerde brulaap.

 31. Ron

  Wat een domme reacties van de mensen. Hoe kun je nu over iemand oordelen als je ze alleen maar kent uit de media. Wat interesseert het iemand überhaupt hoe vaak Maasland een botoxkuur heeft gedaan. Dat moet zij toch zelf weten? En laat ze lekker 50 worden en genieten van een jeugdige vriend, als zij dat wil. Laat ze samen gelukkig zijn, of dat nu een jaar duurt of een leven lang. Wie zich zo sappel maakt over andermans leven moet eens voor de spiegel gaan staan en zich afvragen: ‘Ben ik wel wie ik wil zijn’ Want er is veel meer mis met de mensen die hier zo bekrompen hun domme oordeel vellen dan dat er met Maas en Haas aan de hand zou zijn. Get a life.

 32. Marjon Hanse

  Het is allemaal opgeklopte aandachttrekkerij van Maasland en Hazes, want anders gaan ze niet er een rechtzaak van willen maken, maar wat er nu dus niet komt…elke andere vrouw zou weten dat ze flink is afgegaan, maar Bridget niet, die schreeuwt door en door en door…laten ze deze vrouw tot jhaarzelf laten komen zonder achter een desk te moeten staan, dat vind ik een gepaste straf voor haar!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.