Bart Ettekoven: ‘André en Bridget geen blijvertje’

Bart Ettekoven, hoofdredacteur van het toonaangevende tijdschrift Weekend, denkt dat de relatie tussen zijn SBS 6-collega André Hazes jr. en zijn voormalig SBS 6-collega Bridget Maasland geen lang leven beschoren is. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in Shownieuws. De Brazes-relatie wordt door de showmedia op de voet gevolgd. Bijna iedereen heeft er wel een mening over, omdat het imago van beide sterren behoorlijk onder druk staat. Ze komen samen immers niet echt sympathiek over.

Olcay Gulsen tegen Ettekoven: “Jij hebt er bijna geld op gezet dat ze de kerst niet zouden halen.”

Ettekoven: “Nou, geld op gezet. Ik denk niet dat ze heel oud gaan worden samen, maar ik gun het ze wel, laat ik dat heel duidelijk vooropstellen. Ik denk dat ze allebei te veel op elkaar lijken.”

Ze zijn allebei veel te wild, denkt Ettekoven. “Het zijn allebei mensen die houden van een feestje en ik denk dat als je iemand hebt die houdt van een feestje, je er iemand naast moet zetten die rustig is en af en toe zegt: ‘We blijven een avond thuis.’”

Ik denk dat André Hazes af en toe een beetje geremd moet worden, wat Monique natuurlijk jarenlang heeft proberen te doen, maar ook niet helemaal gelukt is. Dus dat werkt ook niet. Het is psychologie van de koude grond, maar dat is mijn gedachte.”

Lees ook:
Privé door stof voor André, wél kort geding Bridget (donderdag)
Ruzie in BLVD: John van den Heuvel mist wederhoor (donderdag)
Privé-Evert haalt uit naar Bridget en Peter R. de Vries (donderdag)
‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’ (vrijdag)
Shownieuws: ‘Bridget Maasland is een grote leugenaar’ (vrijdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen