Gaat Humberto Tan afwisselen met Eva Jinek?

Het gerucht gaat dat Humberto Tan in zicht is voor de opvolging van Matthijs van Nieuwkerk in de vooravond van NPO 1, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij zijn talkshowei weer mag gaan leggen op RTL 4. De presentator laat in de podcast 30 Minuten Rauw weten dat het talkshowritme van drie maanden op en drie maanden af hem aanspreekt en dat is ook het model dat RTL dit jaar heeft ingevoerd, namelijk drie maanden Eva Jinek en drie maanden Beau van Erven Dorens.

Toch is wel gebleken dat Beau niet écht het talkshowbloed in zich heeft stromen. Zou het kunnen dat we straks drie maanden Eva Jinek en drie maanden Humberto Tan voorgeschoteld krijgen?

Tan denk dat zijn RTL Late Night mede is geflopt omdat het gewoon te vaak op televisie was. “We deden gewoon te veel! Het programma? Ja, het programma was gewoon tien maanden op tv, hé. Ik deed niet 3 maanden op 3 maanden af. Waren mensen moe? Het is heel veel! Ik heb het in mijn eentje, vijf jaar lang, tien maanden per jaar gedaan.”

Tien maanden per jaar wil Tan niet meer. “Dan wordt het op een gegeven moment veel. En Dance Dance Dance heb ik nog gedaan. Het Perfecte Plaatje. De Big Music Quiz is in die periode ook ontwikkeld. Het Zijn Net Mensen is in die periode ook ontwikkeld. Dus dat is best een behoorlijke lading.”

Zijn we ‘overtant?’ “Dan is het best veel. Ik denk dat we het daarin anders zou kunnen doen.”

Keert hij weer terug op de late avond? “Ja, ik ben wel een sportman, maar op dit moment is het landschap gewoon goed verdeeld. Het speelt gewoon niet.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen