Caroline Tensen is merkgeil: ‘Gucci, Hermès, Filippa K’

Het voorlezen van de autocue gaat Caroline Tensen niet al te best af, maar het uitgeven van al die tonnen die ze ermee verdient wel. De presentatrice is behoorlijk merkgeil. Dat geeft ze aan in de LINDA. Tensen blijkt ongelooflijk ver van de gewone Nederlander af te staan en loopt daar ook nog eens schaamteloos mee te koop. Ze wordt in het blad gevraagd naar haar favorieten op allerlei terreinen en vervolgens komt er een tsunami aan allerlei dure merknamen voorbij.

De RTL Boulevard-ster begint voorzichtig: ze geeft aan elke zomer nieuwe Superga’s te kopen. Ze is echter ook gek op sneakers. “Ik vond mezelf te oud voor die hele grove Balenciaga’s, maar de elastieken versie zonder veters werd ook goedgekeurd.

Verder vindt Tensen zich vooral een ‘Guccigirl’. “Gucci is wel mijn favoriete merk. Al heb ik eerst maanden discussies met mezelf voordat ik die riem met dat bijtje van een paar honderd euro tóch mag kopen.

Een Gucci-jurkje van 1.000 euro ging haar wél te ver. “Ik was met Leco en vriendinnen in Parijs toen we een waanzinnige hardroze broek zagen bij Gucci. ‘Pas ’m nou even’, zei Leco, maar duizend euro voor een broek draag je er nooit aan af.

Tensen haast zich erbij te zeggen dat ze die 1.000 euro wel makkelijk kan betalen. “Er is een verschil tussen het kúnnen uitgeven en het wíllen uitgeven.

Van die 1.000 euro kan ze ook twee shirtjes van een ander merk kopen. “Filippa K, Closed, 10Days en sportkleding van Lululemon. Mijn dochter Charlotte en ik sloegen groot in toen we in New York waren.

La Tensen is ook nog eens tassengek: haar favorieten heeft ze uitgestald in de woonkamer. Eén keer per jaar koopt ze een dure merktas. “Als ik dan in maart al een mooie zie, denk ik: niet te vroeg pieken, wie weet wat er in het najaar nog komt.

Voor mijn vijftigste verjaardag kreeg ik van Ernst een taupe Birkin van Hermès. We moesten ruim een jaar wachten tot-ie er was; toen ik hem zag, schoot ik vol.

Nog meer redenen om af te knappen op Caroline Tensen vindt u via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen