Shownieuws denkt dat Televizier-Ring naar SBS 6 gaat

De sterren van Shownieuws houden er serieus rekening mee dat de Gouden Televizier-Ring dit jaar naar SBS 6 gaat. Dat gaven ze aan in de uitzending van maandag. SBS 6 staat dit jaar met drie programma’s op de 25-delige shortlist van de televisieprijs: Chateau Meiland, Paleis voor een Prikkie en URK. Shownieuws-host Celine Huijsmans vindt dat een mooie prestatie. “Op wie moeten wij nou gaan stemmen, want het is niet het enige SBS 6-programma dat genomineerd is?“, vroeg ze.

Shownieuws-deskundige Mark Labrand rekent op winst. “Klopt, we kunnen al bijna hier de koffieautomaat stiekem met champagne gaan vullen, want er zit misschien ook wel een klein feestje aan te komen voor URK! en de grote kanshebber natuurlijk Chateau Meiland.”

Huijsmans: “Ja, die zou er wel eens met de ring vandoor kunnen gaan.”

Labrand: “Ja, die zijn wel heel grote kanshebbers.”

Evert Santegoeds denkt dat Nederland de prijs aan Chateau Meiland gunt. “Ik denk dat heel Nederland zich verheugt op die Martien die op dat podium staat van dat gala. Je gunt het hem ook wel. Het is een fenomeen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen