BLVD-host Caroline Tensen heeft geen autocuetalent

Het oplezen van een makkelijke of moeilijke vraag gaat Caroline Tensen al heel wat jaren goed af, maar het presenteren van RTL Boulevard blijkt andere koek. Ze is geen talent in het oplezen van de autocue. Dat blijkt de afgelopen dagen in de uitzendingen op RTL 4. Als Tensen de autocue voorleest kom je erachter hoe natuurlijk andere presentatoren als Luuk Ikink dat eigenlijk doen. Het klinkt staccato, ze gebruikt de verkeerde intonatie en ze lijkt zich totaal niet in te leven.

Het gaat ook niet ongemerkt voorbij aan de twitterende tv-kijker. “Caroline lieve schat, hoe lang ben je nou al op tv en sinds wanneer is die autocue zo moeilijk voor je? Niet te doen dit 😳“, zegt Lianne bijvoorbeeld.

En Sieto: “RTL Boulevard, waarom Caroline? Ze leeft zich niet in, maar leest alles wat in de autocue staat. Nee dit is niet oké.

Yako vindt Tensen leuk, maar vindt ook dat ze aan de autocue moet werken. “LEEEEEUK!! Caroline Tensen bij RTL Boulevard. Wel eerst even leren hoe je autocue goed moet voorlezen 😂.

Bianca: “Kan. Iemand. De autocue. Van. Caroline Tensen. Bijstellen?

Yvonne: “Persoonlijk heb ik niks met die Angela de Jong maar wat betreft Caroline Tensen moet ik je gelijk geven, RTL Boulevard knapt er niet van op. 1 tegen 100 past haar beter.

Tensen is deze week te zien als de centrale presentator van RTL Boulevard. Eén dezer dagen zal Instagram dus wel op tilt slaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen