Guido den Aantrekker: ‘RTL hypocriet inzake Weening’

Niet alleen Koos van Plateringen, maar ook Guido den Aantrekker gelooft niets van de verklaring van RTL over het vertrek van Dennis Weening bij Expeditie Robinson. Dat heeft de Story-baas woensdagavond gezegd in Shownieuws. Weening vertrekt onvrijwillig bij Expeditie Robinson, vermoedelijk omdat Art Rooijakkers de presentatie van de realityshow heeft afgedwongen. Van de officiële lezing van RTL – Weening zou te druk zijn met zijn bedrijf – gelooft bijna niemand wat.

Er is een hoop consternatie om het ontslag van Weening, die er dus mogelijk door Rooijakkers uit is gedrukt. “Consternatie? Ik vind het bijna een soort beerput worden als je nagaat wat hem overkomen is. Hij is uit zijn programma Expeditie Robinson gehaald. We herinneren ons het toch best wel gênante moment dat hij op Radio 538 bij Coen en Sander deed voorkomen alsof het nog niet helemaal duidelijk was.”

RTL is heel erg hypocriet, vindt hij. “Ik vind het wel een beetje hypocriet dat RTL met een of ander persbericht uitkomt, van: ‘We wensen hem heel veel succes en het komt omdat hij zijn eigen bedrijf gaat starten en daardoor had hij geen tijd meer voor Robinson.‘”

Shelly Sterk: “Ik snap het ook niet. Ze deden het toch gewoon goed, Dennis en Nicolette samen?

Den Aantrekker: “Ik vind hem een heel groot talent. Ik maak me niet zo veel zorgen om hem. Ik vind hem echt een talent, een heel publieksvriendelijke man op televisie, dus ik denk dat hij zeker wel weer ergens een leuk programma krijgt.”

Lees ook:
Dennis Weening: ‘Of Art mij wegwerkt bij Robinson?’ (dinsdag)
RTL haalt Dennis Weening inderdaad van Robinson af (dinsdag)
Koos van Plateringen: ‘RTL liegt over Dennis Weening’ (woensdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen