Carlo Boszhard durft niet op foto met Glennis Grace

Carlo Boszhard durfde in september in Los Angeles niet op de foto met Glennis Grace, omdat hij bang was voor inbrekers in zijn huis in Landsmeer. Dat vertelde showdeskundige Dyantha Brooks woensdagavond in Shownieuws. De showrubriek van SBS 6 behandelde in een item de inbraakpoging bij het huis van de Beckhams, die op vakantie waren. Daarop kwam Brooks met een anekdote. “Het grappige is: in september was ik met Glennis Grace in L.A. en Carlo Boszhard was daar ook.”

Ze vervolgde: “We waren foto’s aan het maken en toen zei hij: ‘Nee, ik wil echt niet op de foto.’ Ik zei: ‘Waarom niet?’ Hij zei: ‘Ja, ik wil niet dat mensen weten dat ik hier ben, want ik ben echt heel bang dat er ingebroken wordt.’ Toen dacht ik: o ja, dat je daar bij stil moet staan.”

Sommige inbrekers zijn nog hartelozer, merkte collega Guido den Aantrekker op. “Ja, ze checken zelfs overlijdensadvertenties, hè. Dat als mensen een begrafenis hebben, dat ze dan bij je inbreken. Verschrikkelijk.”

Boszhard is één van de grootste fans van Glennis Grace.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen