Radioruzie tussen Coen & Sander en Laura Ponticorvo

Het radioduo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga heeft het tijdens een interview aan de stok gekregen met Laura Ponticorvo. Ze beëindigden uit onvrede het gesprek. Dat was gisteren te horen op Radio 538. Coen & Sander belden Ponticorvo op over haar deelname aan de RTL 5-show Boxing Stars, maar begonnen het gesprek met een bekend YouTube-fragment waarop ze door een soortgelijke dame wordt geïnterviewd. Het gesprek staat symbool voor de leegheid van het bestaan.

Geinig om even te laten horen, vonden de heren. Coen: “Jij bent bekend natuurlijk van een fantastisch interview. Weet je dan waar wij op doelen?

Ponticorvo: “Ik denk het wel, toch?

Sander: “Dat is deze. De Secret Garden.”

Ponticorvo, door het fragment heen: “Ja, dat dacht ik al. Ik vind het wel weer jammer… Jammer dit zeg. Ze laten die Secret Garden horen in het interview.”

Coen: “Vind je het jammer?

Ponticorvo: “Ja, ik vind het heel jammer, jongens. Kom op, dit is in 2013 gepubliceerd en in 2011 opgenomen. Ik krijg het dan in 2018 continu weer op mijn dak, terwijl ik zo lekker bezig ben met zo veel gave en positieve dingen. Dan denk ik: laat het lekker voor wat het is.”

Coen: “O, je bent echt een beetje boos, Laura.”

Sander: “Hier kan je toch zelf ook om lachen, Laura.”

Ponticorvo: “Laten we het een keer lekker positief houden. Nee joh, ik kan er niet om lachen, want ik vind het gewoon zo jammer elke keer.

Sander: “Ja, maar zoveel is er toch niet aan de hand Laura.”

Ponticorvo: “Ja maar schat. Dat was in 2011.”

Sander: “Ja, Laura, ik heb op Wimbledon naakt gelopen en daar word ik ook nog elke dag aan herinnerd. Dat was in 2006.”

Ponticorvo: “Top.

Coen: “Hé, Laura, als je nou echt moeilijk gaat doen, dan stoppen we toch gewoon met dit gesprek. We willen een beetje leuk reclame maken voor een programma waar je aan meedoet, maar als je daar geen zin in hebt, dan stoppen we er toch mee.”

Sander: “We willen het over duizend andere dingen hebben en dan laten we gewoon een fragmentje van 20 seconden horen en dan ga je meteen vol in de ankers. Je hoeft niet met ons te boksen, hè?

Ponticorvo: “Ik zit al in m’n agressieve flow. Maar ik dacht: we gaan het hebben over dit vette nieuwe programma en dan krijg ik dit weer. Dat vind ik gewoon jammer. Maar goed, jullie doen ook gewoon je werk en het hoort er gewoon bij. Ik doe er totaal niet moeilijk over, maar we zijn zo veel verder. Het is zo jammer dat mensen blijven hangen in het verleden, weet je.”

Coen: “Maar ja: zo werkt het wel een beetje, hè.”

Ponticorvo: “Ja, bij jullie blijkbaar wel.”

Coen: “Nee, ik heb er helemaal geen zin meer in dit. Ik kijk even naar mijn collega. Wil jij ermee door?

Sander: “Jawel, maar zullen we dan nog één keer het fragment laten horen? Nee, Laura, we gaan er een punt achter zetten. We wensen je heel veel succes. Tegen wie moet je?

Ponticorvo: “Dankjewel mannen.”

Daarop hing Ponticorvo op. Coen: “Jezus Christus. Dat heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt.”

Ik vond Laura Ponticorvo tot vijf minuten geleden heel tof. Ik vind het dan zo jammer dat ze er zo moeilijk over gaat doen, maar dan niet. Ze gaan elkaar op de bek slaan en ik hoop dat de een iets harder geraakt wordt dan de ander.”

Het radiofragment kunt u hier beluisteren, de bewuste YouTube-video onderstaand:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen