RTL haalt Dennis Weening inderdaad van Robinson af

RTL 5 haalt Dennis Weening inderdaad van Expeditie Robinson af. Er wordt met Art Rooijakkers gepraat over de opvolging. Dat heeft RTL laten weten aan RTL Boulevard. Weening liet gisteren nog op de radio weten dat hij het heel erg zou vinden als hij Robinson volgend jaar niet meer mag presenteren, maar nu is de officiële lezing ineens dat hij te druk zou zijn met zijn andere werkzaamheden buiten RTL. Volgens de zender vertrekt hij dan ook als presentator bij de zendergroep.

RTL zegt in een verklaring: “Dennis Weening heeft ons laten weten dat hij met de opstart van zijn eigen bedrijf bezig is en dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. Dit seizoen van Expeditie Robinson is dan ook zijn laatste en we zijn hem enorm dankbaar voor alle jaren dat hij met hart en ziel aan het programma heeft gewerkt.

Showdeskundige Eric de Munck van RTL Boulevard vindt het maar raar: “Het is wel een beetje een vaag statement, want als hij op de radio zegt dat hij het kut vindt dat hij ermee moet stoppen…

Volgens 538-ster Coen Swijnenberg heeft Rooijakkers bij zijn overstap naar RTL bedongen dat niet Weening maar hij de presentatie van Robinson mag gaan doen. Mogelijk probeert RTL die mollenstreek nu een beetje te verhullen, om het imago van Rooijakkers te beschermen.

Realityster Britt Dekker twittert: “Ik geloof er geen reet van dat Dennis zelf wilt stoppen met ExpeditieRobinson!!!!!!! Mega lullig man. Dennis Weening, je bent top!!! Vind dit echt oneerlijk!!!!

Lees ook: Dennis Weening: ‘Of Art mij wegwerkt bij Robinson?’ (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen