René Froger boos op Boulevard: ‘Wat een kutvraag’

René Froger was flink pissig toen RTL Boulevard hem donderdag vroeg naar oud-collega Gordon. Hij sprak van een ‘kutvraag’. Dat was te zien op RTL 4. De Toppers, het concertevenement waarbij vier zangers verkleed in eendenveren hoempapamuziek zingen voor vrouwen in witte leggings, bestaat volgend jaar vijftien jaar. Je kunt al van twee kilometer afstand ruiken dat Froger Gordon voor geen goud bij het jubileum wil hebben, maar toch vroeg Boulevard het nog even voor de zekerheid.

Daar was Froger niet van gediend. “Natuurlijk, dat zou ik fantastisch vinden!“, riep Jeroen van der Boom nog cynisch. Froger daarop: “Ja, geweldig, maar Gordon is er niet bij. Omdat ik nu zeg dat Gordon er niet bij is. Maar ik vind het een kutvraag en ik geef er geen antwoord op.”

Het interview was daarna vrij snel afgelopen, merkte Luuk Ikink op. “Hij vond het helemaal niks.”

Froger zei in augustus nog dat hij blij is dat hij van Gordon af is. “Ik vind het fijn dat hij eruit is. We hebben nu een heel sterk team met Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit, het is lekker relaxed en het niveau is heel hoog. Iedereen trekt zich aan elkaar op en respecteert elkaar.

Gordon viel Froger rond de jaarwisseling van 2015/2016 frontaal aan met onthullingen in de talkshow 5 Jaar Later en in de Volkskrant. Hij verweet Froger een alcoholist met een kwade dronk te zijn.

Lees ook:
Gordon opent beerput in showbizzinterview van het jaar (22 december 2015)
Dries Roelvink gelooft Gordon: ‘Hij is oprecht’ (22 december 2015)
Gordon bijt in Volkskrant opnieuw van zich af (2 januari 2016)
René Froger wil nog steeds niet reageren op Gordon (13 mei 2016)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen