Dries Roelvink gelooft Gordon: ‘Hij is oprecht’

Dries Roelvink gelooft de uitspraken die Gordon maandagavond heeft gedaan in 5 Jaar Later. Dat zegt de volkszanger tegen het AD. Gordon stelt dat hij gestopt is met De Toppers vanwege bovenmatig alcoholgebruik door René Froger. “Ik ken Gordon goed. Zoals hij gisteren zat te praten, met die blik in zijn ogen, denk ik dat hij zijn verhaal echt kwijt wilde. Hij is oprecht. Ik vond het al zo’n opvallende stap toen hij vier jaar geleden met de Toppers stopte. Je laat zes ton liggen, dat doe je toch niet zomaar?

Roelvink kent Froger van vroeger. Froger was getuige op het huwelijk van Roelvink. Destijds was Froger een ‘gezellige drinker’, stelt hij. “Ik denk wel dat een borrel hem helpt in zijn creativiteit.”

Tegenwoordig zien Roelvink en Froger elkaar niet meer. “Ik merkte dat hij vond dat ik op een ander niveau zat. Hij ging ineens skiën met de Koninklijke familie. Ik kreeg hooguit een hand van hem als we elkaar tegenkwamen.”

Later ging Roelvink wel naar de begrafenissen van Frogers ouders. “Daar voelde ik weer iets van warmte. Hij kwam me omhelzen en zei dat hij het fijn vond dat ik er was“, zegt hij.

Lees ook:
Gordon opent beerput in showbizzinterview van het jaar (vandaag)
Jeroen van der Boom vindt interview Gordon kwetsend (vandaag)
René Froger sleept Gordon niet voor de rechter (vandaag)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen