Jinek-baby voor eerst naar buiten: ‘Eva droeg zonnebril’

Eva Jinek is voor het eerst met haar nieuwe Pax Valentijn-kindje de straat op geweest. Ze droeg daarbij een zonnebril, die ze op een gegeven moment ook even afzette. Dat onthulde paparazzo Edwin Smulders gisterenavond in Shownieuws, dat zijn eerste beelden exclusief uitzond. Het was donderdag mooi weer in ons land; mogelijk zelfs de laatste zomerse dag van het jaar. De talkshowkoningin van de NPO besloot daarom om erop uit te gaan met haar vriend Dex en hun nieuwe baby.

Jinek is woonachtig in de poenerige BN’er-wijk Amsterdam-Zuid, waar op elke straathoek een paparazzo geparkeerd staat. De presentatrice bleef dan ook niet lang opgemerkt. Smulders en zijn camera waren er als eerste bij. “Hij sprak ook met ze“, aldus Shownieuws.

Story-fotograaf Smulders reproduceert de gebeurtenissen: “Ze wonen natuurlijk in Amsterdam-Zuid, waar we natuurlijk heel vaak zijn en dan hou je het een beetje in de gaten. Vanmiddag ging ze wandelen. Ik heb Eva natuurlijk al heel vaak gefotografeerd en zij doet altijd aardig. Ze vertelde dat het de eerste keer was dat ze buiten kwamen en dat ze gewoon heel veel genieten.”

Eva straalde van oor tot oor, aldus Smulders. “Ze had een zonnebrilletje op en op een gegeven moment deed ze die ook even af toen ze op een bankje ging zitten. Je ziet gewoon dat ze super trots zijn met z’n tweeën en heel happy met hun zoontje.”

Shelly Sterk: “Opmerkelijk wel dat je met je kinderwagen naar buiten rijdt en dat er dan een roddelfotograaf of -journalist ergens op de loer ligt.”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Nou ja, het is natuurlijk ook gewoon vakwerk. Dat is het werk van Edwin en hij is de beste in Nederland.”

De Shownieuws-video ‘De eerste beelden van zoontje Eva Jinek!’ kunt u zien op de website van SBS 6. Op de eerste beelden van het zoontje van Jinek is het zoontje van Jinek overigens niet te zien.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen