Albert Verlinde en Mark Rutte hebben sms-contact

Foto: RVDAlbert Verlinde heeft net als onder meer Gordon een goed contact met minister-president Mark Rutte. De twee weten elkaar bijvoorbeeld prima te vinden via sms. Dat vertelt de showkenner in TROS Kompas. Verlinde stuurde Rutte bijvoorbeeld een sms na zijn succes op het Correspondents’ Dinner op NPO 1. Daar keken 2,8 miljoen mensen naar. “Bijna evenveel als Herman Finkers op oudejaarsavond. Ik stuurde de premier een bericht om hem te complimenteren“, aldus de RTL 4-ster.

De showkenner schreef gekscherend dat Finkers wel mag oppassen met zo’n concurrent. “Rutte antwoordde dat hij natuurlijk blij was met de waardering en dat hij weer overging tot de orde van de dag.”

Maar bijzonder blijft het: Mark Rutte, de premier van Nederland, voor één dag koning… van de kijkcijfers.”

Rutte kreeg eind vorig jaar flink wat kritiek toen hij Verlinde’s RTL 4-collega Gordon ontving in zijn Torentje. Claudia de Breij riep bijvoorbeeld dat het ‘fúcking gênant’ is, maar dat komt volgens Gordon omdat ze een zure lesbienne is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen