Gordon: ‘Claudia de Breij is gewoon een zure lesbienne’

Foto: Nick van OrmondtGordon begrijpt niet waarom Claudia de Breij het ‘fúcking gênant’ noemt dat hij in het Torentje is ontvangen door premier Mark Rutte. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd op Radio 538. Het is een zuur commentaar, vindt hij. “Claudia de Breij is gewoon een zure lesbienne. Zij loopt alleen maar te zeiken. En hoezo dan? Voelt zij zich beter en verheven dan de gemiddelde Nederlander? Dat blijkt uit deze tweet. Hoezo mag ik niet bij iemand vriendschappelijk op bezoek gaan? Al is het de premier.

Gordon en Rutte zijn bevriend, maar dat mag kennelijk niet, stelt hij. “Heeft zij geen vrienden die in hogere kringen zitten dan? Ik vind het onzin. Het is een zure reactie. Zo is heel Nederland. Het hele land is verzuurd. Maar ik heb zo veel schijt aan iedereen, dat ik stront tekort kom.”

Gordon is heelmaal klaar met De Breij. “Zij heeft een aantal jaar geleden hier wel in mijn bad gelegen voor het blad Linda en toen was het Gordon voor, Gordon na.”

Dan ligt ze wel in mijn bubbelbad met een fles champagne. Dan ben je toch een farizeeër. Wat ben je dan voor iemand? Waarom ben je dan in mijn huis? Ga weg en blijf weg. Sodemieter op, wijf.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen