Gordon: ‘Claudia de Breij is gewoon een zure lesbienne’

Geplaatst op do 03 sep 2015 om 11:00

Foto: Nick van OrmondtGordon begrijpt niet waarom Claudia de Breij het ‘fúcking gênant’ noemt dat hij in het Torentje is ontvangen door premier Mark Rutte. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd op Radio 538. Het is een zuur commentaar, vindt hij. “Claudia de Breij is gewoon een zure lesbienne. Zij loopt alleen maar te zeiken. En hoezo dan? Voelt zij zich beter en verheven dan de gemiddelde Nederlander? Dat blijkt uit deze tweet. Hoezo mag ik niet bij iemand vriendschappelijk op bezoek gaan? Al is het de premier.

Gordon en Rutte zijn bevriend, maar dat mag kennelijk niet, stelt hij. “Heeft zij geen vrienden die in hogere kringen zitten dan? Ik vind het onzin. Het is een zure reactie. Zo is heel Nederland. Het hele land is verzuurd. Maar ik heb zo veel schijt aan iedereen, dat ik stront tekort kom.”

Gordon is heelmaal klaar met De Breij. “Zij heeft een aantal jaar geleden hier wel in mijn bad gelegen voor het blad Linda en toen was het Gordon voor, Gordon na.”

Dan ligt ze wel in mijn bubbelbad met een fles champagne. Dan ben je toch een farizeeër. Wat ben je dan voor iemand? Waarom ben je dan in mijn huis? Ga weg en blijf weg. Sodemieter op, wijf.”
37 Reacties op “Gordon: ‘Claudia de Breij is gewoon een zure lesbienne’”


 1. Koen

  Claudia de Breij voelt zich, samen met haar PVDA/D66 vriendjes bij de VARA, verheven boven de rest. What else is new?!

 2. Robin D.

  En zo kennen we Gordon weer.. walgelijke karakter heeft deze man, geen wonder dat hij geen relatie kan vasthouden

 3. Anoniem

  Op bezoek gaan mag, ga je goddelijke gang, maar hou dat gewoon voor jezelf. Het komt nu een beetje pocherig over, niet handig dus.

 4. Eva

  Dit! Dit is precies waarom ik walg van Gordon. Wat een narcistisch enge man is het toch

 5. jan

  Als Claudia de Breij een zure lesbienne’ ben jij dan Gordon een verrotte homo.

 6. ron

  Gordon kon Mark je nog een lekkere beurt geven

 7. Simona

  Ze zijn weer GAL aan t spuien naar Elkaar!

 8. KOTS

  Hij verdraait de boel. Hij mag best vriendschappelijk bij iemand op bezoek gaan, maar doe dat in dit geval dan bij diegene thuis in besloten sfeer, zonder pers. Maar nee, Gordon moest en zou gefotografeerd worden met zijn Blushing-tas met taart. En dan zo reageren op mensen die je doorhebben?

 9. Anoniem

  Goron heeft gelijk.
  Claudia is een zuur, verbitterd wijf

 10. Anoniempje

  Ach Gordon krijgt een beetje kritiek en gaat meteen weer de pisnicht uithangen,
  Deze man is zo sneu, als je niet kan lachen om zijn voorspelbare woordgrapjes en zijn humor (tenminste wat er voor doorgaat) dan wordt ie vals en moet ie je niet. Alles moet om hem draaien. Vervelend voor hem dat buiten de spotlight hij een heel sneu leven lijdt vol met escorts en drugs. En dat hij in de spotlight denkt dat iedereen hem mag, maar achter zijn rug om vertellen mensen wel anders kan ik je vertellen.
  Ben benieuwd wat zijn reactie is op de belabberde kijkcijfers van zijn nieuwe programma op rtL5. Ik vrees dat er weer een gesprek gaat komen met Erland.

 11. Bram Biester

  GeLULzoekers, die Rutte en Goordon

 12. Frans

  Claudia en Gordon moeten allebei zsm van de buis, en mediacourant moet stoppen met reclame maken voor Gordon

 13. Erik

  Claudia de Breij zegt zoals het is Gordon. Zoek maar op narcist. Waarschijnlijk een feest van herkenning voor je. Denk je nu echt, dat jij de leukste bent ? Ik zou je nog niet eens in de supermarkt willen tegenkomen. Zegt ook meer over meneer rutte, dan hijzelf doorheeft.

 14. Erik

  O ja Gordon: hogere kringen ? Woeha.

 15. Boudewijn

  zag de Breij gisteren bij DWDD, maar dat mens voegt niets toe aan dat programma. Waarom zulke hoge kijkcijfers?? Ik ben weggegaan.

 16. Hans

  Claudia de Breij is een prachtig mens.
  Die Gordon moet gewoon lekker gaan emigreren.
  Steeds meer mensen hebben genoeg van die nep nicht.
  Man kijk eens wat meer in de spiegel……….

 17. Rww

  Anonymous gordon heeft niks naar buiten gebracht dat was de vvd.

  daarnaast was gordon daar namens de ouderenstichting, een mooi iniatief, dat laat zien dat geer en goor het niet vergeten zijn als de camera is gestopt en geld is overgemaakt.

 18. T.E.D.

  @ Anoniempje

  Onterechte kritiek. Gordon heeft gewoon gelijk. Het is onzin dat hier überhaupt een punt van gemaakt word. Wanneer dit Linda de Mol, Martijn Krabbé, Anita Witzier, Yvonne Jaspers of welke andere BN’r met een relatief ‘braaf’ imago was geweest was er niets over gezegd.

  Maar omdat het Gordon is denkt half bekend en onbekend Nederland weer ff ‘goedkoop te kunnen scoren’, walgelijk land is dit eigenlijk ook!

 19. Andy

  Gordon heeft weer helemaal gelijk.
  PVDA vriendjes mogen elkaar wel pamperen en mooie baantjes toespellen maar owee als we een VVD MP hebben en iemand van RTL.
  Dan staan alle politiek correcte vara petjes met pek en veren klaar.

 20. peter

  Ik zie alleen een promotie voor de taarten en rtl,wees eerlijk de ouderen zijn er bij om de kijkcijfers op te krikken,Rutte moet dat niet doen ,straks komt iedereen langs en al helemaal niet in het torentje,dat is voor de politiek.

 21. Anoniem

  Beter een zure neef dan een pis nicht

 22. RichardXXVII

  Ik heb een enorme hekel aan Gordon. Maar dat bezoek aan Rutte vind ik vanuit Gordons standpunt niet zo vreemd. Ik zou ook wel even bij de MP op bezoek willen om mijn standpunten over te brengen. Ook als ik daar alleen maar zou komen om reclame te maken voor mijn onderneming…

  Maar dat Rutte WERKtijd spendeert aan dat hopeloze geval, vind ik stuitend. Ik neem toch aan dat er dringender zaken te doen zijn voor onze man die alles weglacht.

 23. Anoniem

  De Breij is een linkse roeptoeter di achter de milieuhippies aan hobbelt met haar vetlopen paarden b e k. Ze moet een bit in en op stal

 24. jan

  Ik heb het al zo vaak gezegd: weg met die vreselijke kerel van de buis.

 25. Anony

  @T.E.D.
  Dat was ook belachelijk geweest. Denk na, bolle tol! BN’ers die ff gezellig onder werktijd bij de MP komen buurten.

 26. lvs2015

  @Anonymous : LOL…dat is De Breij de vrouwelijke salonsocialist bij DWDD.

 27. Bart V.

  Gordon treedt al jaren op bij de VVD verkiezingsavonden.

 28. Rogier, Amsterdam

  Over ZUUR gesproken. Wat een zure reactie van Godon zeg. En zo plat en smakeloos ook. Waarom moet hij ook haar seksuele voorkeur erbij slepen door lesbienne te noemen? Gordon moet eens eerst tot 10 tellen, voordat hij reageert.

 29. Mark ©

  De pot verwijdt de ketel…

 30. Troela

  Het wordt de hoogste tijd dat Goor in handen valt van I.S.

 31. mark

  Als heel Nederland is verzuurd waarom rot je dan niet op. Uitgewoonde relnicht.

 32. Bep

  Zo’n ordinaire reactie van Gordon,wat een niveau zeg.Een verrijking voor ’t Gooi.

 33. Ronnie

  Ben ik de enige die vindt dat Claudia de Breij op Miss Piggy lijkt.
  Volgens mij heeft ze een zure pruim.

 34. Bowser

  Gordon zegt zoveel onaangename dingen over anderen, en die denken gewoon van “ach, hij weet niet beter”. Maar als je ook maar één ding over hem zelf zegt, dan wordt-ie BOOS!! Wat een ontzettende pisvlek is die Gordon toch ook. Misschien doet hij wel hele mooie dingen voor ouderen, maar dat doet ie allemaal om z’n eigen naam te verheerlijken. En hij zegt ook dat hij ooit uit de showbizz gaat, omdat iedereen daar volgens hem ‘zo gemeen’ is. Nou, als ik denk aan gemene mensen in de showbizz, dan is Gordon wel de eerste waar ik aan denk! Naar Afghanistan met deze man!

 35. Ano Nymous

  Soort zoekt soort. Gordon is een valse, zure nicht…

 36. toxilogic

  A seksuele premier ontvangt populaire homo om even bij te k(l)etsen , beiden zijn maar in een ding geinteresseerd…aandacht. Zelfingenomen lesboy vindt het maar niks dat zij niet mee mag, ze is tenslotte toch slimmer dan die omhoog gevallen markt koopman, echter dat soort zelfstandigen ia een belangerijke doelgroep voor de ikke ikke partij. Dag Claudia troost jezelf maar met een kingsize dildo-of twee..

 37. Pino

  Claudia de Breij krijgt alleen aandacht bij de VARA. Zegt genoeg

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.