Claudia de Breij: ‘Gordon bij premier fúcking gênant’

Geplaatst op do 03 sep 2015 om 10:50

Claudia de Breij vindt het schandelijk dat premier Mark Rutte woensdagmiddag in zijn Torentje een onderonsje had met tv-ster Gordon. Dat laat ze weten op Twitter. Gordon heeft naar eigen zeggen niet alleen gezellig gekletst, maar ook aandacht gevraagd voor de positie van ouderen. “Fúcking gênant. Arme liberalen. Wat gênant is, is niet aandacht vragen voor ouderen. Wel: aandacht vragen voor jezelf, je koffietent en je nieuwe, goedbetaalde tv-programma“, aldus De Breij.

Uiteraard wordt de presentatrice flink aangevallen door Gordon-fans. “Alle Gordon-fans in mijn timeline die begaan zijn met eenzame ouderen: geweldig. Kijk ook eens op de twitter van Eet Met Je Hart. Mooi doel, het helpt!

Dat Gordon veel heeft gedaan voor ouderen, doet De Breij weinig. “Daar krijgt hij een heel mooi salaris voor.

Waarom De Breij de aanval opent op Gordon is niet duidelijk.
14 Reacties op “Claudia de Breij: ‘Gordon bij premier fúcking gênant’”


 1. Marcel

  Gelijk heeft ze, hoe graag ik Gordon ook mag. Dit was niet zo slim.

 2. Leonie V.

  Ach, ik vind de overdreven moralistische uitspraken die Claudia de Breij regelmatig met opgeheven vingertje doet ook vaak gênant!

 3. Eva

  En kijk gelijk even naar de reactie van deze zeer sjieke Gordon. Dat zegt alles en is precies waarom ik dit keer volledig eens ben met Claudia! Wat een ongelooflijk triest figuur is die Gordon.

 4. ROOS

  De jaloezie druipt er vanaf.,..dom mens.
  Gordon zal het ook heus wel over de ouderen gehad hebben.

 5. T.E.D.

  Dus omdat hij ergens voor betaald krijgt kan hij dus niet meer oprecht zijn? Wat is dit nou weer voor’n bekrompen puur Hollandse kneuterigheid?!?!

 6. Anoniempje

  @ T.E.D. Denk je nu echt dat als Gordon (en Gerard) er niet goed voor betaald zouden krijgen, het ook zo zouden opnemen voor de ouderen?

 7. Mark

  Hypocriet mokkel.

 8. Mousy

  Ik geef @T.E.D. wel gelijk. Typisch Nederland. Altijd meteen uitgaan van het negatieve. (Vooral op deze site/dit forum).

  Als je in Nederland met je hoofd boven het maaiveld uitkomt, hakt men die er gelijk vanaf.

 9. Wauter

  Er staat een paard op de foto bij dit artikel……

 10. T.E.D.

  @ Anoniempje

  Wellicht niet in het begin, maar ik geloof dat de verhalen die zij van dicht bij gezien hebben hun oprecht geraakt hebben en dat ze zich inzetten voor de ouderen zorg met een puur hart. Ongeacht of ze er zelf ook wat mee verdienen, dat is irrelevant!

 11. lvs2015

  Claudia de Breij: ‘Gordon bij premier fúcking gênant’ luidt de header. Wat een hypocriete kreet weer van deze veredelde salonsocialist die al jaren van gemeenschapsgeld leeft door zich o.a. dik te laten betalen om op te komen dragen in programma’s zoals DWDD en dan dit soort selectieve verontwaardiging te uiten over iemand die in haar ogen ‘rechts’en dus rijk is en “de premier van Nederland bezoekt en volgens zegge goed voor zichzelf probeert te zorgen.” Een aannamennatuurlijk maar het laat zien hoe hypocriet al die salonsocialisten zelf zijn door weer te wijzen en aannames te uiten ten favoure van zichzelf. Bah!

 12. Pipo Koeien

  @lvs2015;
  U bent goed op dreef vandaag, hulde!

 13. hamp

  DOMME KOP

 14. Lies

  Zeg Claudia. Die Gordon zet zich wel in voor ouderen en wordt hartelijk ontvangen door onze premier. Wat doe jij eigenlijk precies voor onze samenleving?
  Vara-links roeptoeteren over vluchtelingen? Want die aflevering bij dwdd of pagina in de VK zit er aan te komen, toch? Neem jij een vluchteling in huis of blijft het bij links lullen en rechts vullen?
  Eens met lvs2015.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.