Claudia de Breij: ‘Gordon bij premier fúcking gênant’

Claudia de Breij vindt het schandelijk dat premier Mark Rutte woensdagmiddag in zijn Torentje een onderonsje had met tv-ster Gordon. Dat laat ze weten op Twitter. Gordon heeft naar eigen zeggen niet alleen gezellig gekletst, maar ook aandacht gevraagd voor de positie van ouderen. “Fúcking gênant. Arme liberalen. Wat gênant is, is niet aandacht vragen voor ouderen. Wel: aandacht vragen voor jezelf, je koffietent en je nieuwe, goedbetaalde tv-programma“, aldus De Breij.

Uiteraard wordt de presentatrice flink aangevallen door Gordon-fans. “Alle Gordon-fans in mijn timeline die begaan zijn met eenzame ouderen: geweldig. Kijk ook eens op de twitter van Eet Met Je Hart. Mooi doel, het helpt!

Dat Gordon veel heeft gedaan voor ouderen, doet De Breij weinig. “Daar krijgt hij een heel mooi salaris voor.

Waarom De Breij de aanval opent op Gordon is niet duidelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen