Xenia Kasper waarschuwt: ‘Nein ist Nein!’

Geplaatst op di 12 apr 2016 om 13:39

Foto: SBSLinda de Mol-manager Xenia Kasper heeft geen zin in doordrammers. Mensen die iets van De Mol willen, maar van Kasper nul op het rekest krijgen, moeten verder vooral zwijgen. Die waarschuwing geeft de sterrenmanager, ook wel Duitse herder genoemd, in het AD. Kasper is streng. “Ik wil vooral efficiënt zijn. Als je me belt en vraagt of Linda ergens aan kan meewerken en ik zeg ‘nee’, moet je me niet vragen of je me daar alsnog over mag mailen. Je hebt je antwoord toch al? Dat is een waste of time.

Aan doordrammers heeft Kasper geen boodschap. “Nee, je komt niet op de zwarte lijst, maar verwacht niet dat ik die mail beantwoord. Door dat soort uitspraken zijn mensen bang voor me, noemen ze me een Duitse herder of vinden ze me een takkewijf. Prima.”

Kasper werkt voor De Mol en niet voor de mensen die iets van haar willen. “Je kunt niet enerzijds vaak ‘nee’ zeggen en anderzijds een zacht ei zijn. Als ik wilde dat iedereen me aardig vond, had ik deze baan niet gehad.”

Haar vier cliënten – naast Linda de Mol doet ze ook DoBridget Maasland en Yolanthe Sneijder-Cabau – mailt ze wel altijd terug. “Voor de mensen voor wie ik werk ben ik wel altijd bereikbaar.

Je kunt niet zeggen: los het maar even zelf op, ik ben er niet. Als artiestenmanager heb je een 24/7-job, er kan altijd iets gebeuren.

Het AD-interview met Kasper kunt u lezen via Blendle.
11 Reacties op “Xenia Kasper waarschuwt: ‘Nein ist Nein!’”


 1. Vincent

  Ach..ach…wat is zij goed…:-(

 2. Robert

  Dacht dat het die Cilly Dartell was toen ik de foto zag.

 3. Anke

  heks… de carrières van Do, Brigit en Yolanthe zitten totaal in de slop, alle drie trekken ze totaal geen hoge kijkcijfers, die kan ze beter dumpen

 4. Walter

  Lekker arrogante manager van geflopte (op Linda de Mol na), mediageile profiteurs/mislukkingen. Zo’n Bridget Maasland neemt niemand serieus (in ieder geval het Nederlands tv-publiek niet).

 5. Vratislav

  Illuster rijtje klanten heeft zij zeg, met Yolanthe, Do en als toppunt… Bridget Maasland!

 6. Panda

  Ze zegt volgens mij gewoon ‘nee’, geen ‘nein’.

 7. lvs2015

  Op zich is haar reactie wel te begrijpen want sommige mensen menen altijd dat zij een soort patent op je hebben(dat je hun iets verschuldigd bent en dus bijna verplicht hun verzoek inwilligt) terwijl je als manager elke minuut van de dag goed kan gebruiken voor je clientèle die je vertegenwoordigd en je ook betalen.
  Maar in Nl denken wij altijd dat alles maar moet kunnen,aangepast worden,alleen maar om de eigen wil te kunnen doordrammen en niet genoegen willen nemen met het “nee,het kan helaas niet”van de ander die daar zijn reden wel voor zal hebben.

 8. mark

  Eva Braun.

 9. Noëlla

  Waarom heeft Do een manager nodig? Wat doet ze?

 10. Jantje

  ‘Nein ist Nein!’ vandaar dat we nooit meer iets van Yo & Do horen.

 11. Anja

  Geweldig zo hoort het . Nee is nee punt uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.