Xenia Kasper waarschuwt: ‘Nein ist Nein!’

Foto: SBSLinda de Mol-manager Xenia Kasper heeft geen zin in doordrammers. Mensen die iets van De Mol willen, maar van Kasper nul op het rekest krijgen, moeten verder vooral zwijgen. Die waarschuwing geeft de sterrenmanager, ook wel Duitse herder genoemd, in het AD. Kasper is streng. “Ik wil vooral efficiënt zijn. Als je me belt en vraagt of Linda ergens aan kan meewerken en ik zeg ‘nee’, moet je me niet vragen of je me daar alsnog over mag mailen. Je hebt je antwoord toch al? Dat is een waste of time.

Aan doordrammers heeft Kasper geen boodschap. “Nee, je komt niet op de zwarte lijst, maar verwacht niet dat ik die mail beantwoord. Door dat soort uitspraken zijn mensen bang voor me, noemen ze me een Duitse herder of vinden ze me een takkewijf. Prima.”

Kasper werkt voor De Mol en niet voor de mensen die iets van haar willen. “Je kunt niet enerzijds vaak ‘nee’ zeggen en anderzijds een zacht ei zijn. Als ik wilde dat iedereen me aardig vond, had ik deze baan niet gehad.”

Haar vier cliënten – naast Linda de Mol doet ze ook DoBridget Maasland en Yolanthe Sneijder-Cabau – mailt ze wel altijd terug. “Voor de mensen voor wie ik werk ben ik wel altijd bereikbaar.

Je kunt niet zeggen: los het maar even zelf op, ik ben er niet. Als artiestenmanager heb je een 24/7-job, er kan altijd iets gebeuren.

Het AD-interview met Kasper kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen