VVD verdedigt bezoek Gordon aan premier Mark Rutte

Foto: SBSDe VVD vindt het verdedigbaar dat premier Mark Rutte vanmiddag in het Torentje tijd spendeerde met RTL 4-ster Gordon. Dat heeft de partij laten weten op Twitter. Grappenderwijs bevestigde de VVD vanmiddag dat de premier ‘hoog bezoek’ heeft ontvangen, maar niet iedereen kon daar om lachen. Sterker nog: sommige wensen waren ronduit boos. “Vreselijk. Een minister-president die tijd besteedt aan zo’n paljas en charlatan. Prioriteiten?“, luidde één van de reacties op Twitter.

De VVD ziet het probleem niet. “Een kort bezoekje moet – ook in de drukke agenda van de minister-president – wel mogen“, vindt de politieke partij. “In het drukke schema mag best een moment ruimte zijn voor een ontmoeting als deze.

Dat sommige mensen het bezoek van Gordon onsmakelijk vinden, neemt de VVD ter kennisgeving aan. “We begrijpen dat niet iedereen fan is van Gordon. Waarvan akte.

De klacht dat Rutte alleen tijd maakt voor bekende Nederlanders, kan de VVD ook ontkrachten. “De premier ontmoet dikwijls mensen uit alle lagen van de samenleving. Hij kan helaas niet 17 miljoen handen schudden.

Gordon en Rutte spraken over de ouderenzorg en deelden een taartje zonder suiker.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen