VVD verdedigt bezoek Gordon aan premier Mark Rutte

Geplaatst op wo 02 sep 2015 om 17:48

Foto: SBSDe VVD vindt het verdedigbaar dat premier Mark Rutte vanmiddag in het Torentje tijd spendeerde met RTL 4-ster Gordon. Dat heeft de partij laten weten op Twitter. Grappenderwijs bevestigde de VVD vanmiddag dat de premier ‘hoog bezoek’ heeft ontvangen, maar niet iedereen kon daar om lachen. Sterker nog: sommige wensen waren ronduit boos. “Vreselijk. Een minister-president die tijd besteedt aan zo’n paljas en charlatan. Prioriteiten?“, luidde één van de reacties op Twitter.

De VVD ziet het probleem niet. “Een kort bezoekje moet – ook in de drukke agenda van de minister-president – wel mogen“, vindt de politieke partij. “In het drukke schema mag best een moment ruimte zijn voor een ontmoeting als deze.

Dat sommige mensen het bezoek van Gordon onsmakelijk vinden, neemt de VVD ter kennisgeving aan. “We begrijpen dat niet iedereen fan is van Gordon. Waarvan akte.

De klacht dat Rutte alleen tijd maakt voor bekende Nederlanders, kan de VVD ook ontkrachten. “De premier ontmoet dikwijls mensen uit alle lagen van de samenleving. Hij kan helaas niet 17 miljoen handen schudden.

Gordon en Rutte spraken over de ouderenzorg en deelden een taartje zonder suiker.
21 Reacties op “VVD verdedigt bezoek Gordon aan premier Mark Rutte”


 1. Marcel

  “De premier ontmoet dikwijls mensen uit alle lagen van de samenleving. Hij kan helaas niet 17 miljoen handen schudden.” Alsof we daar op zitten te wachten. Wat een belangrijkdoenerij zeg. Bespottelijk een weerzinwekkende verdediging.

 2. Lubbert

  Ondertussen liet hij hem alle hoeken van het Torentje zien. Joehoe, Mark, kom eens uit de roze kast.

 3. Eva

  Heel gek dat er dan geen camera’s, pers, tv, media in het algemeen om dit soort ontmoetingen vast te leggen bij zijn. Heel slecht en verkeerd gekozen pr moment. Het zoveelste…..

 4. Anoniem

  De gaskamer voor die 2 kk homo’s.

 5. M@rk-Bred@.

  Kan die Rutte zich niet beter bezig houden met het bovenhalen van de onderste steen i.v.m. de HM17-ramp, dan zijn tijd te verspillen aan een kwal als Gordon! Getver!

 6. npo

  @Anonymous: wat een zielige opmerking. Als je a) niets hebt met deze 2 personen, b) een hekel hebt aan homo’s, dan hoef ze nog niet te verwensen naar de gaskamers!

 7. Leonie V.

  Ik ben geen VVD stemmer maar wat een overdreven reacties op een ontmoeting met Gordon. Het is duidelijk dat het gewoon gaat om mensen die op andere partijen stemmen en daarom alles afkraken wat Rutten doet. Hij mag niet teveel lachen want dan krijgt hij kritiek en nu omdat hij Gordon ontmoette op het Torentje. Pathetisch!

 8. Anoniem

  @ Leonie V.

  Ik begrijp het heel goed.
  Rutte verkwanselt Nederland aan de bodemloze put die Eurozone heet.
  Hij doet dit met liegen en bedriegen van zijn eigen bevolking/eigen kiezers.
  Alles wat deze clown doet, moet dus zeer kritisch worden bekeken en al helemaal acties als ontmoetingen met ordinaire gasten als Gordon. Alsof hij niets beters te doen heeft.
  Rutte’s gedrag zorgt ervoor dat hier binnenkort de pleuris uitbreekt.

 9. Anonymous

  Joram van Klaveren: ‘De PVV is veel te links’
  VVD te links? volgend van Klaveren wel.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3945620/2015/04/07/Joram-van-Klaveren-De-PVV-is-veel-te-links.dhtml

  Voor Nederland (VNL) moet kiezers trekken die de VVD te slap vinden en de PVV te radicaal.
  http://www.vnl.nu/uncategorized/telegraaf-artikel-zaterdag-21-juni/

 10. kaaskijker

  Wat Gordon en Rutte met elkaar gemeen hebben is dat ze beiden zo wat met iedereen ruzie hebben. En alles weglachen. DAT!

 11. Anoniem

  @ 19:58

  Van Klaveren de meeloper en een louche ex-advocaat met banden met de onderwereld.
  Mensen gaan hier – terecht – niet op stemmen.

 12. Henk

  Rutte wou gisteren niet in debat over een belangrijke kwestie. Lijkt wel of ze de aandacht willen afleiden van deze en andere vervelende kwesties.

 13. Rogier, Amsterdam

  Mijn hemel, het lijkt hier wel de Gordon Courant i.p.v. Mediacourant. Vandaag vier artikelen over deze aandachsjunk. En wat kan mij dat schelen dat hij Rutte bezoekt. Wat een NON-nieuws. Het was allang bekend dat deze patjepeeër en Joling zo rechts zijn als de pest.

 14. Leontien Pastoors

  Ik ben Leontien Pastoors, hoogbegaafd en tevens zwaar behaard. Ik ben een potige pot met een opgeschoren asymmetrische stekelkop met een rode pluk. Ik draag vaak grove kettingen met bizarre Afrikaanse kralen om me van de gewone mens te onderscheiden, verder loop ik in grijstintige of vale hobbezakken.
  Ik houd van erg lelijke muilachtige schoenen, heb een parmantig lederen rugzakje en scheer mijn oksel- en langsliertige schaamharen nooit. Ik heb overal een uitgesproken mening over, kakel veel en als een kip zonder kop, maar heb dat nooit door

  Ik heb een geheim: mijn lichaam scheidt een enorm vieze geur af, daarom heb ik in mijn macramé tas altijd bussen deo en intiemspray. Deze gebruik ik op mijn werk ook als joystick, zodat ik mijn turbovibratoren kan thuis laten.
  Mijn vriendin is alles behalve hoogbegaafd, heeft een snor, is overmatig getatoeëerd en is kraanmachinist.
  Wij haten elkaar intens.
  Is getekend: Leontien Pastoors

 15. Anne E.

  Ik dagt al wel dattie één homo was! maar wis niet dat gorden nu samen is met hem,? ik wens hun veel geluk al zullen ze wel niet veel tijd voor elkaar gana hebben

 16. Marc

  Verdedig maar waar die 1000 Euro blijft…

 17. b

  Jammer dat al die andere mensen uit al die lagen van de samenleving niet het momentje vastleggen om te gebruiken in hun werkzaam of prive leven. De VVD zakt al tijden af naar het riool putje en dit is het voorlopige hoogtepunt. Was ooit Sander Dekker ook niet aanwezig bij een showtje van Gordon om zich voor aap te laten zetten . Kunnen we nu Rutte ook aan toevoegen

 18. Bep

  Werkelijk te genant voor woorden,als ik lid van de VVD was zou ik me kapot schamen.
  Wat een niveau.
  Tijd voor nieuwe verkiezingen.

 19. Anoniem

  Anonymous woensdag 02 september 2015 om 18:27 Die reactie is naar het MDI,
  ik zou de redactie vragen om hem te verwijderen, maar dat werkt niet.
  je kunt niet zomaar alles roepen.

  https://www.discriminatie.nl/

 20. peter

  Ik zie alleen een promotie voor de taarten en rtl wees eerlijk als de ouderen geen extra kijkers opleveren dan ook geen vervolg ,Rutte moet dat niet doen ,straks komt iedereen langs en al helemaal niet in het torentje.

 21. lvs2015

  kaaskijker schreef op woensdag 02 september 2015 om 19:58: ”
  Wat Gordon en Rutte met elkaar gemeen hebben is dat ze beiden zo wat met iedereen ruzie hebben. En alles weglachen.” Heel scherp en to the point. Mooie gezegd en oh zo waar. Maar ik heb eerder het gevoel dat dit gewoon een promo-momentje voor Gordon was om te laten zien dat Mark Rutte ook maar een gewone vent is en zo gewoon is gebleven door juist Gordon zo maar te willen ontvangen. Daarbij is Gordon een grootverdiener en aangezien Mark Rutte als VVDer een USA fan is als het gaat om :”bescherm zij die het al erg goed hebben financieel= miljonairs en anderen die boven de 450.000 euro per jaar verdienen” zal Gordon zeker niet hebben nagelaten dat mensen zoals hij nog meer financieel beschermd moeten worden dan het plebs dat altijd maar klaagt dat zij zo weinig geld hebben en de rijken nog meer moeten dragen voor hen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.