Daphne Deckers misleidt Telegraaf met blootfoto

Foto: SBSDe zomer nadert en dat betekent dat de kans op blootselfies van Daphne Deckers toeneemt. Even leek het er op dat de presentatrice vandaag haar eerste blootselfie van het jaar op Instagram had gepost, maar niets is minder waar: ze misleidt haar volgers, waaronder De Telegraaf, met een oude blootfoto. De Telegraaf pakte met het artikel ‘Daphne Deckers showt wederom killerbody’ direct uit met de foto, nog vòòrdat een andere volger Deckers ontmaskerde: “Deze is van 29 september!

Deckers had bij de blootfoto de tekst ‘Mondaymorning! Working out #riseandshine’ geplaatst, wat suggereert dat de foto recent is. Maar dat is hij niet, aldus volger Stan, die in de archieven dook en ontdekte dat ze die foto eind september al had geplaatst.

Volger Sabrina vindt het stout van Deckers. “Ja zo ken ik het ook Daphne Deckers! Als je geen zin hebt om te sporten mag je dat ook gewoon zeggen hoor! Je hoeft je niet te schamen! Hahaha!

Deckers heeft inmiddels bekend dat het een oude naaktfoto betreft, maar beweert dat ze wél heeft gesport. “Wél zin in sporten maar geen zin in poseren“, zegt ze.

Tot haar grote ergernis is de 47-jarige moeder van twee kinderen in de media een aantal keren aangesproken op haar social media-gedrag. Ook Albert Verlinde viel het op dat Deckers wel erg graag bloot poseert.

Lees ook: Daphne weer aangesproken op exhibitionistisch gedrag (november)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen