Daphne weer aangesproken op exhibitionistisch gedrag

Foto: RTLDaphne Deckers is voor de tweede keer live op televisie aangesproken op haar exhibitionistische gedrag. Net als eerder in RTL Boulevard werd ze er gisteren ook in Thuis Op Zondag over ondervraagd. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. De 47-jarige Deckers, moeder van twee kinderen, zet allerlei pikante foto’s van zichzelf op Instagram. Die foto’s kwamen vol in beeld bij Thuis Op Zondag. “Laten we even kijken naar haar lichaam, dames en heren“, zei presentator Dirk Zeelenberg.

Presentatrice Kim-Lian van der Meij sneed het onderwerp aan. “Om even door te gaan over Instagram: ik vind het heel leuk om te zien dat je ook héél veel foto’s post over dat je aan het sporten bent en hoe goed jij in je lijf zit, want je hebt natuurlijk een goddelijk lichaam.”

Daphne Deckers was duidelijk geërgerd. “Nu zet je ze wel allemaal bij elkaar. Al mijn dingen die ik probeer te koken staan er ook tussen. Het is niet zo dat ik dit elke dag doe, of zo. Ik probeer op Instagram een beetje te laten zien waar ik mee bezig ben.”

Lees ook: Albert spreekt Daphne aan op exhibitionistisch gedrag (augustus)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen