Beau en Natasja moeten RTL 4-maandag redden

De maandagavond van RTL 4 is hét zorgenkindje van de zender. De CSI-avond is niet meer en de opvolgers doen het niet best: Zeesterren was in januari een flop en ook Beste Kijkers en Back to the Zeros deden het de afgelopen maanden niet best. Nu is het tijd voor een nieuwe maandagcombi: Back 2 School met Beau van Erven Dorens en Het Is Hier Geen Hotel met Natasja Froger. RTL 4 blijft zijn best doen met een eigen programmering, dus hopelijk voor RTL trekt dit meer bekijks.

In Back 2 School strijden iedere week zeven scholieren uit de tweedeklas tegen zeven volwassenen uit verschillende bevolkingsgroepen; van directeur tot aan een loodsbaas in de haven.

De volwassenen keren eenmalig terug naar de schoolbanken om te zien wat er nog over is van de kennis die zij hebben opgedaan op de middelbare school. Van het vermenigvuldigen van breuken, het opsommen van alle Nederlandse provinciehoofdsteden tot het spellen volgens Het Groene Boekje.

Beide partijen strijden als gelijkwaardige tegenstanders tegen elkaar en de inzet is hoog, want voor het winnende team ligt een maximale prijzenpot van 26.000 euro in het verschiet.

Het Is Hier Geen Hotel gaat over zes jongeren die zich totaal niet drukmaken om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. Maar voor hun ouders is de maat vol.

In het programma krijgen deze jongeren drie weken lang heropvoeding en leren ze, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen