SBS 6 ontkent: ‘Geen sprake van Linda Blijft Slapen’

Linda de Mol gaat het format Chantal Blijft Slapen geen nieuw leven inblazen op SBS 6. Er is geen sprake van Linda Blijft Slapen. Dat heeft een woordvoerster van de zender desgevraagd laten weten. Het is in de televisiewereld oorlog tussen Linda de Mol en Chantal Janzen. Op dit moment is Linda helemaal over de zeik omdat Chantal het programma dat ze achter moest laten bij RTL, Oh Wat Een Jaar, inpikt. “Het is pijnlijk. Als de situatie omgekeerd was geweest, had ik dat niet gedaan“, zei ze.

Het gerucht dat weekblad Party de wereld inslingerde over het vermeende plan voor Linda Blijft Slapen klonk dan ook wat ongeloofwaardig.

Het tijdschrift meldde: “In Hilversum gonst nu het gerucht dat Linda zou overwegen om er bij SBS 6 Linda Blijft Slapen van te maken, waarmee ze Chantal weer een hak zou kunnen zetten.

Het is volgens een zegsvrouw van SBS 6 klinkklare onzin. Er komt géén Linda Blijft Slapen. “Hier is geen sprake van“, klinkt het kort en krachtig.

Chantal Blijft Slapen is een format van John de Mol. Vanwege de onmin met RTL heeft hij besloten het format naar zijn eigen Talpa Network te verhuizen, maar hij heeft er vooralsnog niets mee gedaan.

Wellicht krijgen we in de toekomst een andere SBS-gezicht in dit format te zien, bijvoorbeeld Kim-Lian van der Meij of Kees Tol. Daar is op dit moment echter nog niets over bekend.

Lees ook:
Oei: Linda de Mol he-le-maal klaar met Chantal Janzen (2 juni)
Chantal Janzen wil geen olie op Linda-vuur gooien (3 juni)
‘Linda steekt Chantal mes in rug met Linda Blijft Slapen’ (vanochtend)

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen