Chantal Janzen wil geen olie op Linda-vuur gooien

Chantal Janzen wil haar oorlog met Linda de Mol niet verder aanwakkeren. Ze zal daarom niet reageren op de keiharde sneer die de tv-koningin aan haar heeft uitgedeeld. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten aan RTL Boulevard. Linda vindt het buitengewoon treurig dat Chantal ervoor heeft gekozen om haar show Oh Wat Een Jaar in te pikken. Het is volgens Linda een schande dat RTL 4 deze show doorzet met een andere presentatrice, omdat zij aan de wieg heeft gestaan van dit tv-format.

Dat Chantal er nu voor kiest om het presentatieplekje in te nemen, vindt Linda niet kies. “Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had“, zei ze maandagavond in Shownieuws.

Eddy Zoëy herhaalde de beelden dinsdagavond in RTL Boulevard: “Ik hoor nagels op zo’n krijtbord.”

Luuk Ikink: “Ja! Verder wil ze er niets over kwijt. We hebben Chantal om een reactie gevraagd, maar die wil niet nog meer olie op het vuur gooien en zij laat het bij het persbericht van afgelopen week, waarin ze het volgende zegt.”

Daarin zei Janzen: “Peter van der Vorst heeft mij gevraagd dit programma voor RTL 4 te presenteren en dat vind ik een eer. Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt, is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL.

Gezellig!“, concludeert Ikink.

Het zal Linda goed doen dat haar goede tv-vriend Jeroen van Koningsbrugge ervoor heeft gekozen om Oh Wat Een Jaar te verlaten nu Linda is ingeruild voor Chantal. Hij wordt vervangen door Carlo Boszhard. Wél wordt Linda verraden door Ruben Nicolai, die – ondanks zijn aanvankelijke twijfel – gewoon aanblijft als teamcaptain.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen