Chantal Janzen wil geen olie op Linda-vuur gooien

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 8:15

Chantal Janzen wil haar oorlog met Linda de Mol niet verder aanwakkeren. Ze zal daarom niet reageren op de keiharde sneer die de tv-koningin aan haar heeft uitgedeeld. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten aan RTL Boulevard. Linda vindt het buitengewoon treurig dat Chantal ervoor heeft gekozen om haar show Oh Wat Een Jaar in te pikken. Het is volgens Linda een schande dat RTL 4 deze show doorzet met een andere presentatrice, omdat zij aan de wieg heeft gestaan van dit tv-format.

Dat Chantal er nu voor kiest om het presentatieplekje in te nemen, vindt Linda niet kies. “Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had“, zei ze maandagavond in Shownieuws.

Eddy Zoëy herhaalde de beelden dinsdagavond in RTL Boulevard: “Ik hoor nagels op zo’n krijtbord.”

Luuk Ikink: “Ja! Verder wil ze er niets over kwijt. We hebben Chantal om een reactie gevraagd, maar die wil niet nog meer olie op het vuur gooien en zij laat het bij het persbericht van afgelopen week, waarin ze het volgende zegt.”

Daarin zei Janzen: “Peter van der Vorst heeft mij gevraagd dit programma voor RTL 4 te presenteren en dat vind ik een eer. Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt, is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL.

Gezellig!“, concludeert Ikink.

Het zal Linda goed doen dat haar goede tv-vriend Jeroen van Koningsbrugge ervoor heeft gekozen om Oh Wat Een Jaar te verlaten nu Linda is ingeruild voor Chantal. Hij wordt vervangen door Carlo Boszhard. Wél wordt Linda verraden door Ruben Nicolai, die – ondanks zijn aanvankelijke twijfel – gewoon aanblijft als teamcaptain.

Foto: RTL
35 Reacties op “Chantal Janzen wil geen olie op Linda-vuur gooien”


 1. HUGO

  Aan Linda is veel meer nep dan aan Chantal.

 2. HUGO

  Dat heeft ze al meerdere keren gedaan.

 3. HUGO

  Verstandig van Chantal, aan ellenlang gekibbel heeft niemand iets.

 4. Solidarikots

  Als zij aan hun hoofd krabben zitten ze ook al aan hun doos.

 5. Tsja

  Chantal kennende komt ze later met een hilarische knipoog. Ze is lekker rebels tegenover Hillywood en de familie de Mol de laatste tijd. Ga zo door!

 6. PIPPA

  Bij Chantal is ALLES nep, te beginnen bij haar wangen en kin. Zelfs de formats zijn of gejat of gekocht. Niets is van haarzelf.

  Linda maakt de formats zelf.

 7. Tycho Graagnat

  En doorrrrrr.

 8. Anoniem

  Hoe lang blijft Linda nou nog huilie huilie doen over die programma’s? Ze is zelf weggegaan bij RTL, of is ze ontslagen? Nee toch?

 9. Ellen

  Jeroen van Koningsbruggen is het poedeltje van Linda. Bij alles wat hij op TV met Linda doet kijkt hij met een schijnheilige blik of z’n Mistress Linda het wel goedkeurt.

 10. alexh

  Ze is zelf weggegaan, zo werkt het contractueel nou eenmaal. Flauw om daar een ander op aan te vallen.

  Haar broer deed precies hetzelfde met het format Chantal Blijft Slapen.

 11. Viola

  Dan zijn we ookvan Jeroen af, dat wordt wat rustiger kijken.

  Fijn dat Chantal het gaat doen.

 12. Geertje.

  Ik ga hier niet op reageren.

 13. Dennis

  Chantal zal dit veel beter doen! Goeie keuze! Als had ik Irene, Carlo en Ruben ook een goede combi gevonden.

 14. Petra Pruimedant

  Weer die slijmerd van een Boszhard. Gadverredamme! Laat die overdreven engnek kekker iets achter de schermen gaan doen. Het is inderhand wel klaar met dat gehuppel en geschreeuw. Geldt trouwens ook voor die Nicolai. Bah bah vah, driewerf bah! Creatieve arremoe.

 15. Petra Pruimedant

  Sorry, had m’n leesbril niet op.

 16. Jon

  Kijk Linda zo kan het ook, 100 punten voor de volwassen Chantal!
  Nu die strijdbijl begraven, je bent zelf van RTL naar SBS gegaan iets met oorzaak en gevolg

 17. MolTalk

  Linda moet niet zo schijnheilig doen, kijk eens wat de Molletjes allemaal hebben weggerausd overal.

 18. Dirk

  Linda heeft er zelf voor gekozen om naar de camping zender te gaan, eigen schuld.

 19. M.

  Wat is mes in de rug van de TV koningin Linda de Mol, di si zo gemeen van RTL Duitsland. Kijk dat Chantal J. botox vrouwtje een hele enge wijf is die leeft van andermans ideeën en leedvermaak het is inmiddels duidelijk, Chantal is een vals, secreet echt ongelofelijke gemeen, Maar dit gaat echt te ver, de kijker zal dit bestraffen.

 20. Fox Mulder

  Chantal is wat Linda vroeger was.

 21. Jantien Visser

  In plaats van zo suffig te sippen over het ‘stelen’ van haar format, zou ze toch hard moeten werken om bij haar broertje nieuwe formats te ontwikkelen. Daarom was ze toch overgestapt naar Talpa, om John te helpen? Dus zou zeggen, hup, voortmaken want Talpa hangt aan een zijden draadje.

 22. Bart

  @Pippa Linda verzint alles zelf? Nou wat is die creatief zeg. Wat spelletjes uit vroegere programma bij elkaar doen en dan wat gimmicks erbij verzinnen die zelf heel grappig vind er dan een nieuw programma van maken. Zelfs Gooische vrouwen, Iedereen is gek op Jack en De Familie Kruys heeft ze niet zelf verzonnen maar is vertaald of gebaseerd op Amerikaanse series. Dat gebeurd heel veel maar ze moet niet gaan zeggen dat ze het allemaal zelf verzonnen heeft.

  Oh wat een jaar bleef bij RTL en ze hebben Chantal er voor gevraagd. Chantal heeft helemaal niets gejat. Ze zal het moeten doen vanwege haar contact met RTL.

  Beter had RTL gewoon helemaal gebroken met Talpa (ITV) en Oh wat een Jaar, Weet ik veel en The Voice gewoon lekker aan de Mol meegegeven. Het is sowieso niet moeilijk om 2 betere formats in het zelfde genre te lanceren dan die eerste 2. Als RTL recht tegenover The Voice weer had gekomen met een groots opgezette X Factor (Kids Factor/Senior Factor) hadden ze het zo kunnen winnen. Alleen al vanwege de mensen die standaard maar RTL4 zappen op vrijdagavond of hem al op deze zender hebben staan.

 23. Chelsey

  Chantal is gevraagd door Peter van der Vorst en had gezien haar goede verstandhouding met de familie de Mol in het verleden ook nee kunnen zeggen. Nepper Beau van Erven Dorens had dat programma ook erbij kunnen doen of iemand anders van rtL. Deze gehaaide rtL-trut moet nodig een aantal toontjes lager gaan zingen! Ze is inmiddels met haar voortdurende slechte uitvoeringen van haar “Britney Spears” act al een karikatuur van zichzelf aan het worden! Dat lieve naïeve meisje is dit mediageile geld wolvin al lang niet meer met haar mislukte scheve barbiepop rtL-smoel!

 24. A

  Verstandige zet om niet verder te reageren.
  Wordt vaak weer anders uitgelegd, of van alles wordt er weer bij gehaald.

 25. John

  Chelsy,

  Wat een idiote jaloerse reactie!!!!!!!!!!!!!

 26. Wessel

  @John
  wo 03 jun 2020 om 10:15
  @Chelsey
  wo 03 jun 2020 om 9:57

  Je gaat je toch afvragen wie hier zo’n bericht met de naam Chelsey plaatst, een fan, een medewerker of………

 27. Chantal

  Die foto! Ha ha ha, dan hoef ik toch niets meer over Linda te zeggen….☺

 28. Angeltje

  Ik ga beslist NOOIT naar chantal jansen kijken.
  Ze doet net of ze een kind van 12 jaar is, dat irriteert me enorm.

  Ik zou ook nooit een programma willen presenteren dat gepikt is van een ander, ik zou me er niet lekker bij voelen.

 29. kkk

  Een werkgever vraagt aan een werknemer of zij een programma wil presenteren omdat een ander is overgestapt naar een ander.Wat is hier verkeerds aan?

 30. JanWillem

  Chantalletje is nu eenmaal jaloers op Linda, dat was
  Vroeger al zo, en dat is nog steeds zo. Ze probeert
  Op allerlei manieren Linda na te doen. 99 % van de
  Mannen trappen erin. Omdat chantalletje een guitig
  Snoetje heeft. Maar ze is gewoon heeeeel sluw
  En vreselijk gemaakt kinderachtig gedoe. Die is duidelijk
  In haar tienerjaren blijven hangen. Schei toch uit.
  En hevel dat kindertrutje niet zo op!!

 31. ikweethetbeter

  Alles is nep aan Chantal ,ze slaapt zelfs niet bij Chantal blijft slapen .Vreselijk !!!!!!!

 32. Erna

  Waarom nog naar de Nederlandse tv kijken met al die aandachtvragende BN ers ? Ik kijk veel liever naar België : mooie series weinig of geen reclame en een leuk accent

 33. MolTalk

  Het tuitmondje van Chantal wint toch altijd.

 34. Zomaar een persoon

  @Angeltje – Mannen vinden dat leuk.

 35. Mar

  Chantal is zo’n engerd… Brrr! Ze doet altijd net alsof ze grappig is. En dat is ze niet. Die show die ze van Linda de Mol overneemt, wordt vast niet leuk. Ook Ruben Nicolai is achterhaald, een schreeuwerig druktemakertje zonder humor. En dan nog aangevuld met schreeuwerig uitslovertje Carlo Bozhard.
  Ze kunnen net zo goed die show niet meer maken!
  Dat komt nooit meer goed!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.