‘Linda steekt Chantal mes in rug met Linda Blijft Slapen’

Door haar relatie met Johnny de Mol was Chantal Janzen ooit familie van Linda de Mol, maar al die kerstdiners en verjaardagen zijn al lang weer vergeten: de dames staan elkaar naar het leven. Het begon allemaal in 2017 toen Chantal een bladenoorlog met Linda aanging: de onmin bleef voortkabbelen en is het afgelopen jaar tot een hoogtepunt gekomen. Linda’s broer heeft het format Chantal Blijft Slapen bij RTL weggehaald en Chantal pikt nu Linda’s show Oh Wat Een Jaar in.

Party-hoofdredacteur Chantal Braspenning vindt het een opvallende bitchfight. “Het kan soms raar lopen in het leven. Chantal Janzen maakte ooit deel uit van de familie De Mol. Anno 2020 lijken de dames elkaars bloed wel te kunnen drinken.

Chantal heeft in de media ruiterlijk toegegeven dat ze niet zo met Linda’s vertrek bij RTL zat en profiteert er ook van: ze krijgt Linda’s hitshow Oh Wat Een Jaar in handen. “Iets waar Linda duidelijk moeite mee heeft.

De dames zijn klaar met elkaar. “Wat ooit een liefdevolle familieband was, is volledig omgeslagen in een felle strijd. Jammer, maar soms is de liefde nou eenmaal opperdepop.”

Party denkt dat het nu stilte voor de storm is in de oorlog tussen Linda en Chantal. “De ruzie tussen Linda en Chantal dreigt ondertussen verder te gaan dan wat plaagstootjes onder de gordel en lijkt uit te monden in een regelrechte oorlog.

Hoewel Linda na het nieuws dat Chantal op Oh Wat Een Jaar wordt gezet heeft geroepen dat zij ‘nooit zoiets zou doen’, heeft Party toch gehoord dat Linda nu aan de haal wil gaan met Chantals naar Talpa gehaalde format Chantal Blijft Sapen.

De Party: “In Hilversum gonst nu het gerucht dat Linda zou overwegen om er bij SBS 6 Linda Blijft Slapen van te maken, waarmee ze Chantal weer een hak zou kunnen zetten. Zo lijkt de oorlog tussen de beide diva’s helaas lang nog niet voorbij.

Lees ook:
Oei: Linda de Mol he-le-maal klaar met Chantal Janzen (2 juni)
Chantal Janzen wil geen olie op Linda-vuur gooien (3 juni)

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen