Prinses Alexia krijgt steun van VI-trio: ‘Arrogant schepsel? Onzin!’

Prinses Alexia krijgt veel steun na de kritiek op haar Koningsdag-optreden, waar ze zich volgens critici hautain zou hebben gedragen. “Een arrogant schepsel? Onzin!”, roepen ze bij VI.

Prinses Alexia en VI © NOS, SBS

De 18-jarige prinses Alexia krijgt van alle kanten steun na de kritiek op het interview dat ze gaf tijdens Koningsdag. Ze kwam tijdens het vraaggesprek met de NOS ‘arrogant’ over, vinden critici. Maar heel veel anderen vinden dat absolute onzin. Zo is de dochter van Linda de Mol al voor haar opgekomen en spreken nu ook de mannen van VI zich uit.

Arrogant schepsel

Johan Derksen vindt het echt overdreven. “Die Alexia wordt dan meteen afgeschilderd als een arrogant schepsel in de media. Dan denk ik: ja, dat is een puber, die vindt die kermis helemaal niet leuk”, zegt hij in Vandaag Inside.

Tafelgast Job Knoester: “Hij (de koning, red.) doet het ook z’n dochters aan, hè?”

René van der Gijp: “We moeten het ook niet echter te maken dan het is, hè? Ze liggen daar niet in de SM-winkel met z’n vijven of wel? Kom op hé! Laten we het nou niet erger maken dan het is, hè?”

Opstandig

Johan brengt het gesprek terug op Alexia. “Er was heel veel kritiek op Alexia, maar ik begrijp haar wel. Dat is een meisje die aan het eind van haar pubertijd is en een beetje opstandig is. Die vindt dit helemaal niet leuk. Haar lichaamstaal verraadde dat.”

Er is helemaal niks mis met het prinsesje, vindt hij. “Het is een prachtige vrouw, ze hoeft zich geen zorgen te maken, daar hebben we wel een hertog of een of andere man met blauw bloed voor.”

Uitstraling

Vindt Johan de uitstraling van Alexia niet arrogant? “Dat meisje straalt het uit, maar dat mag toch? Die vader heeft dat ook moeten leren van overal lachen en vriendelijk en handen schudden. Ik vind dat helemaal niet storend zo’n meisje. Die heeft hele andere idealen. Het is een gewoon meisje van 18.”

Het is wel zo dat de zus van Alexia geschikter is voor het werk, denkt Johan. “Die Amalia beheerst dat wel, hè? Die kan echt goed praten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen vindt prinses Alexia geen 'arrogant schepsel'. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen