Tegen alle verwachtingen in: Talpa wil verder met Giel

Na maandenlange geruchten dat Giel Beelen wordt ontslagen door Talpa Radio, heeft het radiobedrijf van John de Mol hem tóch een nieuw contract aangeboden. Dat heeft de Veronica-dj vanochtend onthuld in zijn show. Het contract van Giel loopt tot oktober en Talpa Radio wil het nog elf maanden langer proberen met Giel, tot september 2021 dus. “Ze willen dat ik het contract verleng met elf maanden. Dat is op zich een gek ding, maar ik snap het wel een beetje“, aldus de dj.

Giel werd door nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers gevraagd naar zijn gesprek met de leiding. “Ha ha, godsamme, Jeroen! Oké, oké. God, nou ja, inderdaad, ik had gisteren een gesprek met de baas. Dat klopt. Nou ja, laten we het op z’n Wilfreds doen en alles op tafel gooien: het was een goed gesprek.”

De radiomaker vreesde het ergste. “Ik was echt een beetje angstig, want ik moest ineens bij de twee bazen komen en ik denk dan altijd: kut, wat heb ik gedaan. Ik kon me wel één dingetje herinneren waarbij ik 2 Unlimited heel erg had ingekort in een hitlijst. Dat was niet heel netjes, maar ik dacht gelijk dat het daarover ging. Nee, ik zal het je sterker vertellen: zij willen graag dat ik mijn contract verleng.”

Jeroen: “Stop, nog een keer. Ik heb toch echt andere dingen gelezen.”

Giel: “Ha ha, precies, dat is inderdaad zo. Hoe heet die pik van De Telegraaf ook alweer? Rob Goossens, ja precies. Die kunnen we even bellen, ja, ha ha.”

Die geruchten kunnen nu worden ontkracht. “Al is het niet heel netjes om het hierover te hebben.

Jeroen vindt het top dat Giel mag blijven: “Wat leuk man!

Giel: “Ja, dat vind ik ook!

De geruchten over het ontslag van Giel waren hardnekkig, omdat de radio-dj geen luistercijferkanon is, maar wel een riant salaris krijgt. Het is natuurlijk wel goed mogelijk dat Giel na contractverlenging flink wat salaris moet inleveren.

Lees ook:
‘Talpa Network gaat Giel Beelen ontslaan per oktober’ (april)
Wilfred Genee wil niet op plek ‘ontslagen’ Giel Beelen (mei)
Rob Goossens onder vuur na Giel Beelen-blunder (mei)
Marieke Elsinga: ‘Rob Goossens, je bent zuur!’ (mei)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen