Anouk vindt Johan Derksen ‘om te kotsen’

De lijst van vijanden van Johan Derksen wordt groter en groter. Ook hitzangeres en Voice-ster Anouk spreekt zich nu uit tegen de voetbalanalist van Veronica. Dat is te lezen op Instagram. Derksen ligt ditmaal onder vuur vanwege een zwarte-pietgrap over Akwasi. Er kwam in Leeuwarden een Zwarte Piet opdagen bij een anti-racismedemonstratie en dat werd maandag besproken in Veronica Inside. “Dat is wel een held als je dat durft. Weten we zeker dat het niet Akwasi is?“, zei Derksen.

Anouk, die zelf een donkere vriend heeft, kan daar niet om lachen. “Wat slecht. Om te kotsen dit, Veronica Inside. ‘Weten jullie zeker dat dit niet Akwasi is?’ Are you fucking for real?

De zangeres is een fel tegenstander van Zwarte Piet. “Je kan geen black lives matter roepen en Zwarte Piet tolereren“, onderschrijft ze.

Anouk is lang niet de enige die zich stoort aan de zwarte-pietgrap van Derksen. Toch onderneemt tv-zender Veronica geen actie, laat een woordvoerster weten.

De uitspraken in VI zijn ‘voor rekening van de mensen aan tafel’, aldus de zender. “Veronica is voor vrijheid van meningsuiting en tegen het opzettelijk kwetsen van medemensen of bevolkingsgroepen.

Het bewuste fragment:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen